KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Filtre de olur nescafe de sütsüz yap şekersiz nanee yağı san alnına sur canım aldığında buzdolabında muhafaza et o soguklukla alnına sakaklarina sur

Aşağıdaki test pik gibi duruyor canım. Kaçta yaptın. Akşam tekrarla istersen silinirse anlarsın pik mi değil mi
Dört buçukta yaptım canım ikisi aynı test aslında aşağıdaki halı yirmi dakika beklemiş hali sadece bekledikçe tamamen pik hatta ultra pik görünmeye başladı
Akşam dokuz gibi bir tane daha yapacağım bakalım nasıl çıkacak sonradan koyulasmasi kafamı karıştırdı bu markayı ilk defa kullanıyorum laboquick kullanırken başıma böyle bir şey hiç gelmemişti
Hatta şuanki halı bu resmen ultra pike yürüyor bekledikçe

Bende aynısını laboquickte yaşadım canım ondan bşka test kullanmıyorum baya hassas doğru sonuç veriyor reglime bakarsam 2 gün böyle girmişti durdukça koyulaştı gece ne olur ne olmaz diye yaptım silinmişti o zaman akşam belli olacak seninde ne olduğu

kızlar anca aksam işten gelince yapabiliyorum sizce yumurtlama yaklaşmış mi kaçırmak istemiyorum ona göre geri sayım yapicam da

Çok teşekkür ederim şuan ne durumdasın

En belirgin 13 sanırım kuzum hadi bakalım

Evet ben de laboquick te çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi ağrım başlardı yani çatlama olurdu o günden sonra tam on dört günde regl gelirdi.
Bu ay ilk defa bir gebenin günlüğü markasına geçtim, bu testin hassasiyeti daha farkliymis yumurta tam döllenmeye uygun boyuta gelmeden pozitif vermiyormuş diye ama tam da başka marka teste geçtiğim ay geç yumurtlayacagim tuttu. Yani kafam iyicene çorba oldu
Eşim Perşembe günü yok buyukannesini almaya şehir dışına gidecek, her halükarda bugünü ya da yarını degerlendirmem lazım ama henüz çatlama ağrısı başlamadı yarın çatlar bugün pikse bile düşünerek yarını degerlendirecegim bir de eşim gelince cumayi değerlendiririm ne olur ne olmaz diye ve ayı kapatırım artık olursa olur ne yapalım bu ay da böyle gitsin

Asko benımde aynı boyleydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…