- 5 Haziran 2022
- 346
- 197
- 33
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynı durumdayımKızlar bende bu ay bırgebenın gınlugu sayfasından test aldım testte t cızgısı hiç çıkmıyor geçen ay mıratech kullanmıştım hep çıkıyordu 12. Günüde yaptım hafıfte olsa cızgı çıkması lazımdı anlamadım yumurtlama mesajı yapıyorum inşallah faydası olur
Merhaba, benide ekler misiniz?
Sat 21 ekim
Bat 17 kasım
Şeker beni de ekler misin
Sat: 23 ekim
Bat : 22 kasım
Hoş geldiniz listeye ekledimRosebelle sat 8 ekim bat 5 kasım
Bak bakimSenin varmı toplu atsana bıdahaa
Hoşbuldum canım bu ay dolu dolu gebelik haberi ile geçsin inşallahHoş geldiniz listeye ekledim
Beni de ekler misiniz Bat 3 Kasım ovülasyon test 14 Ekim pozitif aynı olanlar varsa test tarihi hakkında konuşalım yeniyimHoş geldiniz listeye ekledim
Merhaba sizinle tarihlerimiz yakın test ne zaman yapmamız gerekirİnşallah canım inşallah yumurtlama günleri 4 gün aktif gitti daha napayım ben
Mehmet Fatih karslı diye bir kadın doğum doktoru var normalde Antakya’da çalışıyordu ama şimdi Ankara’da klinik açtı adam doğal yolla hamile kalınımı amaçlıyor kendi takviyelerini üretiyor, kaç kez aşılama, tüp bebek denemiş anne adayı takviyeleri ile hamile kalıyor. Onun eş paketini almıştım onu içiyorum instagramda bir bak istersen canım. Ben 33-35-37 günde adet oluyordum düzensiz yani. Takviyeleri içtiğimden beri 28-30 günde oluyorum. Daha erken yumurtluyorum yaniMfk ne ola ne var onda kı
Ben yumurtlamayı baz alarak bugün yaptım kalbim kadar beyaz çıktı testler. O yüzden perşembe ya da Cuma tekrarlamayı düşünüyorum ki yumurtlamadan yaklaşık 14 gün geçmiş olsun. Ama aslında en iyi gecikme beklemek ona da sabır lazımMerhaba sizinle tarihlerimiz yakın test ne zaman yapmamız gerekir
Ben yumurtlamayı baz alarak bugün yaptım kalbim kadar beyaz çıktı testler. O yüzden perşembe ya da Cuma tekrarlamayı düşünüyorum ki yumurtlamadan yaklaşık 14 gün geçmiş olsun. Ama aslında en iyi gecikme beklemek ona da sabır lazım
Senınkı belli ne güzel bıtmıs ısıBak bakim
Pık gibi olabilir asagıdakı benımde boyleydıBugünkü testim kızlar yine aynı test biri hemen biri yirmi dakika sonra çekildi... ne dersiniz pike gider miyim ümit var mı?
Sıkı takibe başlayacağım artık bakalım
Eki Görüntüle 3151375
Eki Görüntüle 3151377
Mfk yı bılıyorum ama sadece gülmek için var sanıyordumMehmet Fatih karslı diye bir kadın doğum doktoru var normalde Antakya’da çalışıyordu ama şimdi Ankara’da klinik açtı adam doğal yolla hamile kalınımı amaçlıyor kendi takviyelerini üretiyor, kaç kez aşılama, tüp bebek denemiş anne adayı takviyeleri ile hamile kalıyor. Onun eş paketini almıştım onu içiyorum instagramda bir bak istersen canım. Ben 33-35-37 günde adet oluyordum düzensiz yani. Takviyeleri içtiğimden beri 28-30 günde oluyorum. Daha erken yumurtluyorum yani
Kız hangi gün çatlamış bilemedim ben 23 u diye biliyorum o innovita testleri nde öyle yazmıştı sahibiSenınkı belli ne güzel bıtmıs ısı
Hiç bir şey olmaz canım. AGRI kesici alacak gibi agrin olursa sana tavsiyem sert Türk kahvesi + nane yağıKızlar birşey sorucam adetim yeni bitti sayılır iki seferde ilişki oldu adet bitiminde hemen ağrı kesici yuttum başım çatlıyordu diye dayanamadım birşey olur mu?
Tmm canım teşekkür ederim içimi rahatlattı biraz korktum sonra pişman oldum yuttum diye ağır bir ağrı kesici çünkü normal sert nescafe içsemde olur mu Türk kahvesi pek sevmiyorum ve nane yağını içicem miHiç bir şey olmaz canım. AGRI kesici alacak gibi agrin olursa sana tavsiyem sert Türk kahvesi + nane yağı