- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Pık gibi olabilir asagıdakı benımde boyleydı
O biraz beklemiş halı yirmi dakika falan sonra çektim onu akşam bir test daha yapacağım bakalım nasıl çıkacak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pık gibi olabilir asagıdakı benımde boyleydı
Bencede pik gibi duruyor altta ki daha koyuBugünkü testim kızlar yine aynı test biri hemen biri yirmi dakika sonra çekildi... ne dersiniz pike gider miyim ümit var mı?
Sıkı takibe başlayacağım artık bakalım
Eki Görüntüle 3151375
Eki Görüntüle 3151377
Bende eve gıdeyım de bır test daha yapıcam bakalım sılık çıkar ınsallahO biraz beklemiş halı yirmi dakika falan sonra çektim onu akşam bir test daha yapacağım bakalım nasıl çıkacak.
Sonradan koyulaştı ilk yaptığımda üstteki gibiydi yirmi dakika sonra böyle oldu.Bencede pik gibi duruyor altta ki daha koyu
İnşallah canım at mutlaka buraya daBende eve gıdeyım de bır test daha yapıcam bakalım sılık çıkar ınsallah
Aşağıdaki test pik gibi duruyor canım. Kaçta yaptın. Akşam tekrarla istersen silinirse anlarsın pik mi değil miBugünkü testim kızlar yine aynı test biri hemen biri yirmi dakika sonra çekildi... ne dersiniz pike gider miyim ümit var mı?
Eki Görüntüle 3151375
Eki Görüntüle 3151377
Filtre de olur nescafe de sütsüz yap şekersiz nanee yağı san alnına sur canım aldığında buzdolabında muhafaza et o soguklukla alnına sakaklarina surTmm canım teşekkür ederim içimi rahatlattı biraz korktum sonra pişman oldum yuttum diye ağır bir ağrı kesici çünkü normal sert nescafe içsemde olur mu Türk kahvesi pek sevmiyorum ve nane yağını içicem mi
Dört buçukta yaptım canım ikisi aynı test aslında aşağıdaki halı yirmi dakika beklemiş hali sadece bekledikçe tamamen pik hatta ultra pik görünmeye başladıAşağıdaki test pik gibi duruyor canım. Kaçta yaptın. Akşam tekrarla istersen silinirse anlarsın pik mi değil mi
Hoşbuldumm aşılama yaptırdım inşallah tutar ☀ Aşılama tecrübesi olan var mıHoş geldiniz listeye ekledim
Bende aynısını laboquickte yaşadım canım ondan bşka test kullanmıyorum baya hassas doğru sonuç veriyor reglime bakarsam 2 gün böyle girmişti durdukça koyulaştı gece ne olur ne olmaz diye yaptım silinmişti o zaman akşam belli olacak seninde ne olduğuDört buçukta yaptım canım ikisi aynı test aslında aşağıdaki halı yirmi dakika beklemiş hali sadece bekledikçe tamamen pik hatta ultra pik görünmeye başladı
Akşam dokuz gibi bir tane daha yapacağım bakalım nasıl çıkacak sonradan koyulasmasi kafamı karıştırdı bu markayı ilk defa kullanıyorum laboquick kullanırken başıma böyle bir şey hiç gelmemişti
Hatta şuanki halı bu resmen ultra pike yürüyor bekledikçe
Eki Görüntüle 3151409
Çok teşekkür ederim şuan ne durumdasınKuzum cıft aynı yada daha koyu olduğunda pık oluyor ogun ve pesıne uc gün sılıklesınce de yumurtlamış oluyor ben o günlere geldıgımde ıkı uc tane yaptım günde sıkı takıp amaçlı bakıldığında 13 akşam pik 14 akşam da çatlamaya başlamış gıbı gözüküyor 11-13-14 ılıskı oldu
En belirgin 13 sanırım kuzum hadi bakalımKuzum cıft aynı yada daha koyu olduğunda pık oluyor ogun ve pesıne uc gün sılıklesınce de yumurtlamış oluyor ben o günlere geldıgımde ıkı uc tane yaptım günde sıkı takıp amaçlı bakıldığında 13 akşam pik 14 akşam da çatlamaya başlamış gıbı gözüküyor 11-13-14 ılıskı oldu
Evet ben de laboquick te çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi ağrım başlardı yani çatlama olurdu o günden sonra tam on dört günde regl gelirdi.Bende aynısını laboquickte yaşadım canım ondan bşka test kullanmıyorum baya hassas doğru sonuç veriyor reglime bakarsam 2 gün böyle girmişti durdukça koyulaştı gece ne olur ne olmaz diye yaptım silinmişti o zaman akşam belli olacak seninde ne olduğu
Yaklaşmış canım ama daha pik değil takibe devam etEki Görüntüle 3151413 kızlar anca aksam işten gelince yapabiliyorum sizce yumurtlama yaklaşmış mi kaçırmak istemiyorum ona göre geri sayım yapicam da
Tavsıyem ıkı kez yapman ben mesela yapmasam kaçarmış dıyorumEki Görüntüle 3151413 kızlar anca aksam işten gelince yapabiliyorum sizce yumurtlama yaklaşmış mi kaçırmak istemiyorum ona göre geri sayım yapicam da
Asko benımde aynı boyleydıDört buçukta yaptım canım ikisi aynı test aslında aşağıdaki halı yirmi dakika beklemiş hali sadece bekledikçe tamamen pik hatta ultra pik görünmeye başladı
Akşam dokuz gibi bir tane daha yapacağım bakalım nasıl çıkacak sonradan koyulasmasi kafamı karıştırdı bu markayı ilk defa kullanıyorum laboquick kullanırken başıma böyle bir şey hiç gelmemişti
Hatta şuanki halı bu resmen ultra pike yürüyor bekledikçe
Eki Görüntüle 3151409
Bekleme modu test yapıcam yine atarım sizeÇok teşekkür ederim şuan ne durumdasın
Canım ben testi atmıştım bi bakabilir misin ben çok evhamlndim yaYaklaşmış canım ama daha pik değil takibe devam et
Gider gider wuuhuuuBugünkü testim kızlar yine aynı test biri hemen biri yirmi dakika sonra çekildi... ne dersiniz pike gider miyim ümit var mı?
Eki Görüntüle 3151375
Eki Görüntüle 3151377