- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Nıye kuzum evham yaptın olmuş ısteCanım ben testi atmıştım bi bakabilir misin ben çok evhamlndim ya
Kuzu sen kaç saat arayla yaptın test çifti gördükten sonra?Asko benımde aynı boyleydı
21-22 pik 23 de çatlama başlamışBak bakim
Kuzum sabah 10-11 arası akşam 7 buçuk yaptım , dün akşam 7 bide 10.30 gibi bidaha yaptımKuzu sen kaç saat arayla yaptın test çifti gördükten sonra?
Kuzum pazar günü attığın değil mi mesajlarinda geriye gidince onu gördüm sadece şimdiCanım ben testi atmıştım bi bakabilir misin ben çok evhamlndim ya
Ay inşallah kuzum yaaa zaten yapacak pek bir şey yok bugünü ya da yarını degerlendirmem gerek ikisinden birini seçeceğimGider gider wuuhuuu
Kuzum sabah 10-11 arası akşam 7 buçuk yaptım , dün akşam 7 bide 10.30 gibi bidaha yaptım
Pik den sonra silik olunca hafif bi silik yani acaba mi dedim kuzuccuum çok teşekkürKuzum pazar günü attığın değil mi mesajlarinda geriye gidince onu gördüm sadece şimdi
Bence olmuş piki ve çatlamayı degerlendirdiysen tamamdır
Ya dedim acaba 24 ünde mi çatladı da biz eşi geçtik o günü diye hani sana bugün attığım son foto isteNıye kuzum evham yaptın olmuş ıste
Kuzum ona takılma pik olduğunda yapsan çatlama kaçsa bile sperm içeride üç gün yaşıyor zaten her türlü, ebru hanımın sayfasında sadece pik gününü ya da sadece çatlama gününü değerlendirip tek ilişki ile hamile kalan bile çok fazla okudumPik den sonra silik olunca hafif bi silik yani acaba mi dedim kuzuccuum çok teşekkür
evet çok haklısın canım benim çok çok sağol iyi kki varsiniz valla yaKuzum ona takılma pik olduğunda yapsan çatlama kaçsa bile sperm içeride üç gün yaşıyor zaten her türlü, ebru hanımın sayfasında sadece pik gününü ya da sadece çatlama gününü değerlendirip tek ilişki ile hamile kalan bile çok fazla okudum
Tmm canım çok teşekkür ederimFiltre de olur nescafe de sütsüz yap şekersiz nanee yağı san alnına sur canım aldığında buzdolabında muhafaza et o soguklukla alnına sakaklarina sur
Teşekkür ederimmm hep birlikte bu topikten güzel ayrılcaz inanıyorumYaklaşmış canım ama daha pik değil takibe devam et
Sabah ilk idrar olunca olmuyor anca akşam gelince yapabiliyorum keşke fırsatım olsa da yapsam .Bu ay 1 gün dolu 1 gün boş yapıyoruz her ihtimale karşıTavsıyem ıkı kez yapman ben mesela yapmasam kaçarmış dıyorum
Ben sabah test saatlerini hep kaçırıyorum yaaa gece geç saatlere kadar çalıştığım için uyanamiyorumben de yatmadan yapacağım artık ne kadar sağlıklı sonuç olacak bilmiyorum ama
Evet sabah ilk ıdrarla olmuyor maalesef full öyle gıdebılıyorsanız yeterlı benceSabah ilk idrar olunca olmuyor anca akşam gelince yapabiliyorum keşke fırsatım olsa da yapsam .Bu ay 1 gün dolu 1 gün boş yapıyoruz her ihtimale karşı
Ben sabah ilk idrarı yapıp su içmeden bi yarım saat daha oyalanıp ondan sonra gelen idrarla yapmıştım.Öyle bir imkanın olursa aklında bulunsunSabah ilk idrar olunca olmuyor anca akşam gelince yapabiliyorum keşke fırsatım olsa da yapsam .Bu ay 1 gün dolu 1 gün boş yapıyoruz her ihtimale karşı
Birde çıkan işler var tabi bende planımı yapıyorum şu gün pik çıkarsa değerlendirirm diye takvime not alıyorum bi bakıyorum ya eşim yok ya benEvet ben de laboquick te çift çizgiyi gördüğüm günün ertesi ağrım başlardı yani çatlama olurdu o günden sonra tam on dört günde regl gelirdi.
Bu ay ilk defa bir gebenin günlüğü markasına geçtim, bu testin hassasiyeti daha farkliymis yumurta tam döllenmeye uygun boyuta gelmeden pozitif vermiyormuş diye ama tam da başka marka teste geçtiğim ay geç yumurtlayacagim tuttu.Yani kafam iyicene çorba oldu
Eşim Perşembe günü yok buyukannesini almaya şehir dışına gidecek, her halükarda bugünü ya da yarını degerlendirmem lazım ama henüz çatlama ağrısı başlamadı yarın çatlar bugün pikse bile düşünerek yarını degerlendirecegim bir de eşim gelince cumayi değerlendiririm ne olur ne olmaz diye ve ayı kapatırım artık olursa olur ne yapalım bu ay da böyle gitsin
Evet kuzum saat 7 de yaptım az önce cektım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?