KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum sabah 10-11 arası akşam 7 buçuk yaptım , dün akşam 7 bide 10.30 gibi bidaha yaptım

Ben sabah test saatlerini hep kaçırıyorum yaaa gece geç saatlere kadar çalıştığım için uyanamiyorum ben de yatmadan yapacağım artık ne kadar sağlıklı sonuç olacak bilmiyorum ama

Pik den sonra silik olunca hafif bi silik yani acaba mi dedim kuzuccuum çok teşekkür
Kuzum ona takılma pik olduğunda yapsan çatlama kaçsa bile sperm içeride üç gün yaşıyor zaten her türlü, ebru hanımın sayfasında sadece pik gününü ya da sadece çatlama gününü değerlendirip tek ilişki ile hamile kalan bile çok fazla okudum

evet çok haklısın canım benim çok çok sağol iyi kki varsiniz valla ya

Ben sabah test saatlerini hep kaçırıyorum yaaa gece geç saatlere kadar çalıştığım için uyanamiyorum ben de yatmadan yapacağım artık ne kadar sağlıklı sonuç olacak bilmiyorum ama

Eklentiler

• 1E4E2682-B30C-4D5B-90C5-2889060357B6.jpeg
    77,6 KB · Görüntüleme: 35
Son test en son yaptığın değil mi canım?
Tamam senin iş catlama çoktan olmuş Papatyamaviss

Sabah ilk idrar olunca olmuyor anca akşam gelince yapabiliyorum keşke fırsatım olsa da yapsam .Bu ay 1 gün dolu 1 gün boş yapıyoruz her ihtimale karşı
Ben sabah ilk idrarı yapıp su içmeden bi yarım saat daha oyalanıp ondan sonra gelen idrarla yapmıştım.Öyle bir imkanın olursa aklında bulunsun

Birde çıkan işler var tabi bende planımı yapıyorum şu gün pik çıkarsa değerlendirirm diye takvime not alıyorum bi bakıyorum ya eşim yok ya ben bu ay bakalım ne olacak. İnşallah tutar canım hayırlı haber alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…