KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben de aynı durumdayım

Mfk ne ola ne var onda kı
Mehmet Fatih karslı diye bir kadın doğum doktoru var normalde Antakya’da çalışıyordu ama şimdi Ankara’da klinik açtı adam doğal yolla hamile kalınımı amaçlıyor kendi takviyelerini üretiyor, kaç kez aşılama, tüp bebek denemiş anne adayı takviyeleri ile hamile kalıyor. Onun eş paketini almıştım onu içiyorum instagramda bir bak istersen canım. Ben 33-35-37 günde adet oluyordum düzensiz yani. Takviyeleri içtiğimden beri 28-30 günde oluyorum. Daha erken yumurtluyorum yani

Merhaba sizinle tarihlerimiz yakın test ne zaman yapmamız gerekir
Ben yumurtlamayı baz alarak bugün yaptım kalbim kadar beyaz çıktı testler. O yüzden perşembe ya da Cuma tekrarlamayı düşünüyorum ki yumurtlamadan yaklaşık 14 gün geçmiş olsun. Ama aslında en iyi gecikme beklemek ona da sabır lazım

Bizim tarihler aynı dediğiniz gibi sanırım en yaklaşmış zaman yumurtlamadan 2 hafta sonrası bende internetten test sipariş verdim eczane pahalı diye mecbur bekliyorum cuma yapmayı düşünüyorum hadi bakalım inşallah peki sizde belirti vs var mı ?

Kızlar birşey sorucam adetim yeni bitti sayılır iki seferde ilişki oldu adet bitiminde hemen ağrı kesici yuttum başım çatlıyordu diye dayanamadım birşey olur mu?

Hanımlar geçen ay doktora gitmiştim. Ultrasonda bir problem göremedi gayet sağlıklı gözüküyor yılbaşına kadar dene dedi. Kan sonuçlarında prolaktinim 34 çıktı.Bir dahaki ay gelirsen rahim filmi çekeriz dedi lakin bu ay gitmedim. Geçen seneden bir kürtajım var. Doktor bana farklı markadan iki vitamin yazdı ben balen for women balen for men adında iki takviye aldım eşime ve bana. Omega 3 kullanmami soyledi ocean plus aldım. Eşim bir de pekmez kullanıyor 6 karışımlı. İnşallah fayda eder bu ay sabırsızlıkla bekliyorum. Rabbim kucaklarimizi boş bırakmasın inşallah. Eğer bu ilaçlar fayda ederse bu ay yaptıklarımı daha ayrıntılı yazacağım.

Mfk yı bılıyorum ama sadece gülmek için var sanıyordum

Kızlar birşey sorucam adetim yeni bitti sayılır iki seferde ilişki oldu adet bitiminde hemen ağrı kesici yuttum başım çatlıyordu diye dayanamadım birşey olur mu?
Hiç bir şey olmaz canım. AGRI kesici alacak gibi agrin olursa sana tavsiyem sert Türk kahvesi + nane yağı

Hiç bir şey olmaz canım. AGRI kesici alacak gibi agrin olursa sana tavsiyem sert Türk kahvesi + nane yağı
Tmm canım teşekkür ederim içimi rahatlattı biraz korktum sonra pişman oldum yuttum diye ağır bir ağrı kesici çünkü normal sert nescafe içsemde olur mu Türk kahvesi pek sevmiyorum ve nane yağını içicem mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…