• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar az önceki testim bu da
Çatlama olmamış görünüyor değil mi?
hafiften çatlama ağrım başladı gibi bugünü mu değerlendirsem acaba yarın akşam geç mi kalırız 😄😄😄 LeucotheaThemis LeucotheaThemis Papatyamaviss Papatyamaviss silencee07 silencee07 P Pozitiflerceee mavilihayat00 mavilihayat00 ve ovulasyon testi yapan diğer kızlarım 💙💙💙💙

IMG_20221025_221606.jpg

Değerlendirsek mi dedıkten sonra durmak zor 😂
Ya ağrım da başladı zaten muhtemelen gece ya da sabah çatlayacak, eşim akşam geldiğinde değerlendirebilecegiz arka arkaya iki gün olsun istemiyorum sperm kalitesi açısından 🤣🤣🤣 karar vermek zor 🤣

Aaa sabah ilk işim bende öyle yapayım teşekkür ederim
Rica ederim canım benim de gün içinde takip imkanım olmadığından bu yolu bulmuştum
Kızlar az önceki testim bu da
Çatlama olmamış görünüyor değil mi?
hafiften çatlama ağrım başladı gibi bugünü mu değerlendirsem acaba yarın akşam geç mi kalırız 😄😄😄 LeucotheaThemis LeucotheaThemis Papatyamaviss Papatyamaviss silencee07 silencee07 P Pozitiflerceee mavilihayat00 mavilihayat00 ve ovulasyon testi yapan diğer kızlarım 💙💙💙💙

Eki Görüntüle 3151500
bence hem bugün hem yarın değerlendirin. Bilinen bi azospermi vs sorun yok sonuçta değil mi??

Rica ederim canım benim de gün içinde takip imkanım olmadığından bu yolu bulmuştum

bence hem bugün hem yarın değerlendirin. Bilinen bi azospermi vs sorun yok sonuçta değil mi??
Yok kuzum ama benim 2018 de gittiğim doktor üst üste ilişki hiç önermiyorum kalitesiz sperm dollenebilir demişti ondan çekiniyorum biraz 🤣🤣

Yok kuzum ama benim 2018 de gittiğim doktor üst üste ilişki hiç önermiyorum kalitesiz sperm dollenebilir demişti ondan çekiniyorum biraz 🤣🤣
Bana o konu ciddi bir muamma gibi geliyor. Kimsenin net bir argümanı yok da herkes önermede bulunuyor gibi. Hani kalitesiz sperm ara verdiğinde de dölleyebilir. Ama ara vermezsen daha fazla kaliteli sperm yumurtaya ulaşabilir. Bir de vücuttan bugün çıkan spermin aslında 2.5 ay önce oluştuğu bilgisi var kesin olan. Hatta bu yüzden azospermi morfoloji vs sorunları olanlara en az 3 ay vitamin vb takviye sonrası tekrar denemeye başlatıyorlarmış. Yani bugünkü ve yarınki sperm çoktan hazır ve bekliyo oluyo bu durumda en fazla meni içindeki sperm yoğunluğu daha az olabilir

Olmamış görünüyor canım. İki günüde değerlendirsen nasıl olur. Bir gebenin günlüğü öyle diyordu üst üste 3 4 gün
Sperm kalitesi meselesinden bir gün ara veriyorum genelde canım ama bu ay öyle yapacağım galiba bu kararsızlığım başa bela 🤣

Bana o konu ciddi bir muamma gibi geliyor. Kimsenin net bir argümanı yok da herkes önermede bulunuyor gibi. Hani kalitesiz sperm ara verdiğinde de dölleyebilir. Ama ara vermezsen daha fazla kaliteli sperm yumurtaya ulaşabilir. Bir de vücuttan bugün çıkan spermin aslında 2.5 ay önce oluştuğu bilgisi var kesin olan. Hatta bu yüzden azospermi morfoloji vs sorunları olanlara en az 3 ay vitamin vb takviye sonrası tekrar denemeye başlatıyorlarmış. Yani bugünkü ve yarınki sperm çoktan hazır ve bekliyo oluyo bu durumda en fazla meni içindeki sperm yoğunluğu daha az olabilir
Benim de hiç anladığım bir konu değil ama o zaman uzun uzun bir şeyler anlatmıştı sperm sudan farksız oluyor içinde olsa da kalitesiz sperm oluyor vb bir şeyler demişti, üretilen spermin toplanması için vakit gerekiyordur belki bilmiyorum kadının dediklerini de hiç net hatırlamıyorum şu an 😄 her gün yapmayın kısmı sadece yerleşti benim kafaya illa bir gün ara bırakcam diye kasıyorum hep 🤣🤣🤣
Bu ay da iki gün üst üste olsun bakalım olmadı kısmet 🤣

Benim de hiç anladığım bir konu değil ama o zaman uzun uzun bir şeyler anlatmıştı sperm sudan farksız oluyor içinde olsa da kalitesiz sperm oluyor vb bir şeyler demişti, üretilen spermin toplanması için vakit gerekiyordur belki bilmiyorum kadının dediklerini de hiç net hatırlamıyorum şu an 😄 her gün yapmayın kısmı sadece yerleşti benim kafaya illa bir gün ara bırakcam diye kasıyorum hep 🤣🤣🤣
Bu ay da iki gün üst üste olsun bakalım olmadı kısmet 🤣
Ya canın istiyorsa yap istemiyorsa yapma aslında. Ama bu gün mü yarın mı derken aklında kalmasın bugünün kuyrukluları da yarına kalıyormuş sonuçta💃🏼💃🏼 yarının yumurtası da 1 gün yaşıyormuş illaki denk gelir yani olacak oldu mu🤪🤪

Geçen sene Kasım ayında gebelik planlayan ben, şu an kollarımda bebeğimi tutuyorum 🥲
Topiği görünce selam vermek istedim kızlar ❤️
Her ay topik topik gezdim burada. İşe başladığım, yumurtlama haftasında sadece bir kez ilişki yaşadığım ayda hamile kaldım.
Ovulasyon testleri, kontroller, vitaminler, kimyasal gebelik..
2 yıl uğraştım neredeyse.
Takma derlerdi, takmamaya çalışırdım. Gerçekten işe girince (ağır bir işti) her şeyi unuttum. Yeni işe başlamıştım, umarım bu ay olmaz dediğimde geldi meleğim 🥲
Allah hepinizin gönlünüze göre versin 🌸
Çok da şey etmemek lazımmış 😅

Dip not : hamilelik belirtim ne akıntı, ne kasık ağrısı, ne de göğüs ağrısıydı. Hiçbiri olmadı.
Basur oldum hayatımda ilk defa, evet basur 😂
Bu ne, nasıl geçer derken adetim gecikti de öyle test yaptım.

Geçen sene Kasım ayında gebelik planlayan ben, şu an kollarımda bebeğimi tutuyorum 🥲
Topiği görünce selam vermek istedim kızlar ❤️
Her ay topik topik gezdim burada. İşe başladığım, yumurtlama haftasında sadece bir kez ilişki yaşadığım ayda hamile kaldım.
Ovulasyon testleri, kontroller, vitaminler, kimyasal gebelik..
2 yıl uğraştım neredeyse.
Takma derlerdi, takmamaya çalışırdım. Gerçekten işe girince (ağır bir işti) her şeyi unuttum. Yeni işe başlamıştım, umarım bu ay olmaz dediğimde geldi meleğim 🥲
Allah hepinizin gönlünüze göre versin 🌸
Çok da şey etmemek lazımmış 😅

Dip not : hamilelik belirtim ne akıntı, ne kasık ağrısı, ne de göğüs ağrısıydı. Hiçbiri olmadı.
Basur oldum hayatımda ilk defa, evet basur 😂
Bu ne, nasıl geçer derken adetim gecikti de öyle test yaptım.
Bebeğiniz hayırlı olsun. Mis kokusunu doyasıya içinize çekin. Sağlıkla ailenizle neşeyle uzun bir ömür diliyorum ..

Herkese iyi geceler.

Kk” yı seviyorum, aynı yolda nice insanı buluşturabiliyor.

Sizlere de sağlıkla neşeyle kavuşcağınız bebekler diliyorum.

Hem fiili dua hem kalbi dua ediyorum.Kendimce yaptıklarım;

*Folik asit başladım.
*Sağlıklı beslenmeye özen gösteriyorum.
*Kilo veriyorum.

Son adet tarihimi hatırlamıyorum, malum pcos olunca net olmuyor genelde. Not da almadığım için muallaktayım.
Bakalım mevlam neyler neylerse güzel eyler.

Bu arada göğsümün ve kasığımın ağrısından ağlıcam şimdi😔😔😔 kadın olmayı seviyorum ve vücudumun yapabildikleri için de şükrediyorum ama bazen bu kadar zor olmak zorunda mıydı diye sormuyor değilim🙄🙄
Böyle ağrı her zaman oluyor mu ki canım?

Back