• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben keşke yapmasaydım diyorum şu an o kadar moralim bozuldu ki bu ay çok çok umutluydum😔😔 bir şey olsa ufacık da olsa bir gölge olurdu bunlar bildiğin tertemiz
Ben bunda çok cok hafif gölge görüyorum ama testin kendi çizgisinin gölgesi de olabilir erken şu an canım zaten beta salınım hızı herkeste bir olmuyor hemen umutsuz olma daha var bat a🙏😌💙💙💙💙

Kızlar kalbim duracak şimdi bak canım burada geçmiş konum 3 gün vardı adetime daha oğlumda.

Kizimdada adet olmadığım için bilemedim oğlum 9 aylıktı kızıma hamile kaldığımda sabah bulantı ile yapınca pozitif çıkmıştı 5 haftalık hamile çıkmıştım usg de
baktım ne güzel üç gün önce öğrenmişsin maşallah şuan 3 . mü düşünüyorsun

Kuzucum fotoya bakarsam hala ultra pik gördüğün teste göre silik önemli olan silik olması sen yine de devam et testlere takip et tabii daha iyi anlamak için 🙏
40 dk fln oldu yapalı.

Eklentiler

• C8592D56-1D8F-4222-9074-3E79DC464B12.jpeg
    C8592D56-1D8F-4222-9074-3E79DC464B12.jpeg
    102,5 KB · Görüntüleme: 43
Bunları duyunca korkuyorum ama yinede Allah anne olmayı nasip etsinde katlanırız bir şekilde diyorum. Hepimiz şifamızı buluruz inşallah. ❤🙆🏼‍♀️
İnşallah canım herkesde farklı tabi inşallah kolay atlatırız hepimiz de hamile kalalımda hayırlısı ile o sonraki adım. Belirli aylarda oldu sadece 2-3ay sonra geçti ama 🤍

Ben bunda çok cok hafif gölge görüyorum ama testin kendi çizgisinin gölgesi de olabilir erken şu an canım zaten beta salınım hızı herkeste bir olmuyor hemen umutsuz olma daha var bat a🙏😌💙💙💙💙
Testin kendi çizgisi kuzum 2.5 saat falan beklemiş idrarla yaptım bi de erkendir belki olabilir. Birkaç ay bir daha şansımız olmama ihtimali yüksek diye bu aya çok bel bağladım sanırım. Hayırlısı her şeyin napalım dediğin gibi giyinir süslenir gezer tozarız biz de🥰🤷🏼‍♀️

Kuzucum fotoya bakarsam hala ultra pik gördüğün teste göre silik önemli olan silik olması sen yine de devam et testlere takip et tabii daha iyi anlamak için 🙏
Sanırım haklısın ikisinde dün aynı saatlerde aynı bekleme surelerınde cekılmış foto , bırgebe dedıkı teste gerek yok bugünden sonra bekleyebılırsın artık

Eklentiler

• ECFCAFF3-61FB-4C9C-A96C-BE8FA8F664D6.jpeg
    ECFCAFF3-61FB-4C9C-A96C-BE8FA8F664D6.jpeg
    65,6 KB · Görüntüleme: 41
Testin kendi çizgisi kuzum 2.5 saat falan beklemiş idrarla yaptım bi de erkendir belki olabilir. Birkaç ay bir daha şansımız olmama ihtimali yüksek diye bu aya çok bel bağladım sanırım. Hayırlısı her şeyin napalım dediğin gibi giyinir süslenir gezer tozarız biz de🥰🤷🏼‍♀️
Neden pekı kuzum

Sanırım haklısın ikisinde dün aynı saatlerde aynı bekleme surelerınde cekılmış foto , bırgebe dedıkı teste gerek yok bugünden sonra bekleyebılırsın artık
Aynen kuzum senin olay tamam darısı başıma 🙏😌💙 inşallah tutmuştur sen artık arkana yaslan ve bekle 😄

Aynen öyle kuzum
Valla bak aslında astroloji bilgim var ve bundan yola çıkarak daha önce kaç kez her şeyin bir zamanı olduğunu ve o zamanı ne öne ne geriye asla atamadığımızı, her şeyin de önceden belirlenmiş o zamanda olmasının büyük hayrı olduğunu kaç defa gördüm. Allah bir vakit yazmışsa en güzelini yazmıştır zaten bize düşen sabırla kendimizi yormadan beklemek 💙😌🙏
Bu ay olmadıysa bile umarım ara vermenize gerek kalmaz çalışmalar hızla devam eder 😍🙈 sen ovu testlerine yeni başladın daha kendi yumurtlama döngünü yeni cozuyorsun bu ay olmadıysa bir dahaki ay daha tecrübeli olacaksın 💃

Neden pekı kuzum
Eşimde genital siğil vardı kuzum tedavi gördü aylarca ben de aşı oldum o iş bitince denemeye başlamıştık zaten. Şimdi yine çıkmış ufak ufak. De beni de muayene etmek istedi henüz görünmedim. Ama bende olmasa bile onun tedavis sürerken birliktelik yasak. Bende de çıkmış olursa ikimiz de temiz görünene kadar tamamen yasak

Benim de adet donemlerim hep baş ağrılı geçiyor canim. Yumurta kalitesi düştükçe bu oluyor sanirim
Ayyy benim de son iki senedir adet dönemi migreni çıktı başıma adet olmadan iki gün önce mutlaka başlar
Yumuşcuklarım kalitesiz mi yani şimdi 🥺🥺🥺🥺
Oy ben nerelere gidem yaaa bu yumuşlar kaliteli olsun diye neler yiyip içiyorum tamam yani bir Chanel, bir Dior bir Fendi olmasınlar ama pazar malı da olmasınlar yaaa bunu kabul edemem 🤣🤣🤣🤣🤣

Eşimde genital siğil vardı kuzum tedavi gördü aylarca ben de aşı oldum o iş bitince denemeye başlamıştık zaten. Şimdi yine çıkmış ufak ufak. De beni de muayene etmek istedi henüz görünmedim. Ama bende olmasa bile onun tedavis sürerken birliktelik yasak. Bende de çıkmış olursa ikimiz de temiz görünene kadar tamamen yasak
Oow o kotuymus inşallah güzel çıkar giderseniz

Kız senin bat benden sonra bir de heee
Ben daha yumurtlayamadım bile 🤣🤣🤣🤣🤣 Allah beni napmasin bu ay kaldım düdük gibi ortada hahahahhah
Kuzus ben 25 gün ile 28 günde bir adet oluyorum oyuzden degısıyor eğer ayan yumurta bakarsak 25 günde bıre denk gelıyo ondan sanırım 😂😂🙈

Aynen öyle kuzum
Valla bak aslında astroloji bilgim var ve bundan yola çıkarak daha önce kaç kez her şeyin bir zamanı olduğunu ve o zamanı ne öne ne geriye asla atamadığımızı, her şeyin de önceden belirlenmiş o zamanda olmasının büyük hayrı olduğunu kaç defa gördüm. Allah bir vakit yazmışsa en güzelini yazmıştır zaten bize düşen sabırla kendimizi yormadan beklemek 💙😌🙏
Bu ay olmadıysa bile umarım ara vermenize gerek kalmaz çalışmalar hızla devam eder 😍🙈 sen ovu testlerine yeni başladın daha kendi yumurtlama döngünü yeni cozuyorsun bu ay olmadıysa bir dahaki ay daha tecrübeli olacaksın 💃
Ayy içimi ferahlattın kuzumm çok teşekkür ederim 😍😍 aynen öyle yeni çözüyorum ve her şeyin bir zamanı olduğuna ve zamanında olan her şeyin en güzel haliyle olacağına da çok inanıyorum. Yine de insan kendindeki meraka ve bir an önce kavuşma telaşına engel olamıyor. Çok şükür bir sorunum yok şimdilik onu biliyor olmak da çok güzel🙏🏻

Oow o kotuymus inşallah güzel çıkar giderseniz
Bela nerden geldiyse başımıza duman etti bizi. Kıskançlığım yoktur eşimle birbirimizin ilki değiliz bunu da biliyoruz ama sinir bozuyor bu durum . Bi de böyle etkileri olunca😔 neyse vardır bunda da bir hayır🙏🏻🙏🏻

Bela nerden geldiyse başımıza duman etti bizi. Kıskançlığım yoktur eşimle birbirimizin ilki değiliz bunu da biliyoruz ama sinir bozuyor bu durum . Bi de böyle etkileri olunca😔 neyse vardır bunda da bir hayır🙏🏻🙏🏻
Hep kalıcı birsey mi peki yanı tekrarlayan birsey mi iyileşse bile 🥹

Hep kalıcı birsey mi peki yanı tekrarlayan birsey mi iyileşse bile 🥹
Hiçbir zaman tam olarak geçmiyormuş öğrendiğim kadarıyla ama virüs vücutta kalsa bile siğil biterse eğer çıkmayabiliyormuş tekrar. Bazen de 2-3 senede vücut virüsü tamamen atıyormuş. Ama kimde ne olacağı belli olmuyo işte

Back