KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Şimdi size bir soruyla geldim kızlar
Bu testlerde hafif silik olunca mı (ilk siliklesen test) bariz ikinci çizgi silik olunca mı çatlıyor diyebiliriz??

Aynen öyle kuzucum
Gecikiyorsa güzelleşiyor inşallah
O merak ve test bataklığı ayrı bir konu tabi ama ne yapalım bu da bu işin cilvesi hehe

Şimdi size bir soruyla geldim kızlar
Bu testlerde hafif silik olunca mı (ilk siliklesen test) bariz ikinci çizgi silik olunca mı çatlıyor diyebiliriz??
İkisi de sanırım bir gebenin günlüğü ne sorduğumda bana, t çizgisi hafif silik tamamen silik ya da komple yoksa çatlama olmuş demektir demişti

Şeker beni de ekler misin
Sat: 23 ekim
Bat : 22 kasım

Kızlar bir de benim yüzümü yağ bastı sivilcelendim. Kafamın içinde çıkmış hatta kaşıdım farketmeden beynime kurşun yemiş gibi oldum belirti olarak sayılıyor mu acaba fikirsizim

Zor ya sana sıkıntısı olmuyor mu pekı kuzum yanı bulaşıcıdır sonuçta

Merhaba bende gece adet oldum 9. Gün yap dedi her gün yapıp çift çizgi görünce mi ilişkiye girmemiz lazım
Kuzum cıft aynı yada daha koyu olduğunda pık oluyor ogun ve pesıne uc gün sılıklesınce de yumurtlamış oluyor ben o günlere geldıgımde ıkı uc tane yaptım günde sıkı takıp amaçlı bakıldığında 13 akşam pik 14 akşam da çatlamaya başlamış gıbı gözüküyor 11-13-14 ılıskı oldu

Eklentiler

• CBBDF7B3-0BE1-4576-ACC4-3D4569692C30.jpeg
    70,4 KB · Görüntüleme: 41
Kızlar bende bu ay bırgebenın gınlugu sayfasından test aldım testte t cızgısı hiç çıkmıyor geçen ay mıratech kullanmıştım hep çıkıyordu 12. Günüde yaptım hafıfte olsa cızgı çıkması lazımdı anlamadım yumurtlama mesajı yapıyorum inşallah faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…