Merhaba bende gece adet oldum 9. Gün yap dedi her gün yapıp çift çizgi görünce mi ilişkiye girmemiz lazımYa bak dünkü test benimde aklımı karıstırıyor
Aynen öyle kuzucumAyy içimi ferahlattın kuzumm çok teşekkür ederimaynen öyle yeni çözüyorum ve her şeyin bir zamanı olduğuna ve zamanında olan her şeyin en güzel haliyle olacağına da çok inanıyorum. Yine de insan kendindeki meraka ve bir an önce kavuşma telaşına engel olamıyor. Çok şükür bir sorunum yok şimdilik onu biliyor olmak da çok güzel
İkisi de sanırım bir gebenin günlüğü ne sorduğumda bana, t çizgisi hafif silik tamamen silik ya da komple yoksa çatlama olmuş demektir demiştiŞimdi size bir soruyla geldim kızlar
Bu testlerde hafif silik olunca mı (ilk siliklesen test) bariz ikinci çizgi silik olunca mı çatlıyor diyebiliriz??
ne güzel rabbim size bağışlasın bende kısmet olursa iki tane ard arda istiyorum ikisini bir büyütürümEvet kısmetse
Oğlum Aralık 31 de 5 olacak kızım temmuzda 3 yaşında oldu
Şeker beni de ekler misinSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM trkn0709 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM F Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM@Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @ @
cok tatlısın valla güldürdün bizi :)Kız senin bat benden sonra bir de heee
Ben daha yumurtlayamadım bileAllah beni napmasin bu ay kaldım düdük gibi ortada hahahahhah
Zor ya sana sıkıntısı olmuyor mu pekı kuzum yanı bulaşıcıdır sonuçtaHiçbir zaman tam olarak geçmiyormuş öğrendiğim kadarıyla ama virüs vücutta kalsa bile siğil biterse eğer çıkmayabiliyormuş tekrar. Bazen de 2-3 senede vücut virüsü tamamen atıyormuş. Ama kimde ne olacağı belli olmuyo işte
Kuzum cıft aynı yada daha koyu olduğunda pık oluyor ogun ve pesıne uc gün sılıklesınce de yumurtlamış oluyor ben o günlere geldıgımde ıkı uc tane yaptım günde sıkı takıp amaçlı bakıldığında 13 akşam pik 14 akşam da çatlamaya başlamış gıbı gözüküyor 11-13-14 ılıskı olduMerhaba bende gece adet oldum 9. Gün yap dedi her gün yapıp çift çizgi görünce mi ilişkiye girmemiz lazım
Senin varmı toplu atsana bıdahaaŞimdi size bir soruyla geldim kızlar
Bu testlerde hafif silik olunca mı (ilk siliklesen test) bariz ikinci çizgi silik olunca mı çatlıyor diyebiliriz??
Bi sıkıntısı yok aslında canım küçük et benleri gibi duruyo zaten. Artınca n’oluyo diyip doktora gitme gereği duymuştukZor ya sana sıkıntısı olmuyor mu pekı kuzum yanı bulaşıcıdır sonuçta
canım bu durum hamilelikte engel mi oluşturuyorBi sıkıntısı yok aslında canım küçük et benleri gibi duruyo zaten. Artınca n’oluyo diyip doktora gitme gereği duymuştuk
Bildiğim kadarıyla engel değil canım ama cinsel birliktelik olmaması gerekiyor iyileşme sürecinin tamamlanması için. Dolaylı olarak hamile kalmaya engel yanicanım bu durum hamilelikte engel mi oluşturuyor
gecmiş olsun canım inşaallah hemencecik atlatırsınız ama bu ay bebiş vardır diye umut ediyoruz :)Bildiğim kadarıyla engel değil canım ama cinsel birliktelik olmaması gerekiyor iyileşme sürecinin tamamlanması için. Dolaylı olarak hamile kalmaya engel yani
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinne güzel rabbim size bağışlasın bende kısmet olursa iki tane ard arda istiyorum ikisini bir büyütürüm
İnşallah canım inşallah yumurtlama günleri 4 gün aktif gitti daha napayım bengecmiş olsun canım inşaallah hemencecik atlatırsınız ama bu ay bebiş vardır diye umut ediyoruz :)
Yaaa canım benimmm o senin tatlılığıncok tatlısın valla güldürdün bizi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?