• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

ben erken gebeliklere guvenmiyorum normal kaset test aldım
bende şu an birgebeningünlüğünün ovülasyonlarla birlikte gelen kaset testleri var bir de predictor hızlı sonuç var. bugün belki kaset sipariş ederim cumaya kadar gelir. ya da dışarda zaten işim var çıkınca alırım farklı marka.

laboguıck almıştım ovalasyon yanında gebelik için almıştım onu yaparım

KIzlar sağdan soldan duydugunuz bir test yok mu normal kasetlerde ? sipariş vereceğim miratech ile artımed arasındayım siz ne düşünüyorsunuz

bende şu an birgebeningünlüğünün ovülasyonlarla birlikte gelen kaset testleri var bir de predictor hızlı sonuç var. bugün belki kaset sipariş ederim cumaya kadar gelir. ya da dışarda zaten işim var çıkınca alırım farklı marka.
burda bi bayan vardı fin 50 diye o hiç önermiyordu erken gebelikleri hatta markalarıda vermişti

KIzlar sağdan soldan duydugunuz bir test yok mu normal kasetlerde ? sipariş vereceğim miratech ile artımed arasındayım siz ne düşünüyorsunuz
artimedde geçen ay ben yalancı gölge gördüm. ama tabi testi resmen analize vs sokunca. yine de iyi diyorlar. Bu konuda bi anket konusu açayım ben ya bi dk.

@fnd_50 Fertilty uygulaması beklenen adetime 30 ekim diyor 🤔 Yani dpo 10 yani yumurtlamadan sonra geçen 10. gün ben adet oluyormuşum yani. Papatyamaviss Papatyamaviss bak senin dediğin olacak adet olmazsam pazartesi test yaparım :)
Beklıyoruz heyecanla ben daha yumurta konusunda emın değilim😂 16.gunude boş gecırmeyım dıyorum geçen ay 15. Günde bıraktım

Eklentiler

• 70CD42FC-1F50-498F-9BAA-EB3B4A19D12F.png
    70CD42FC-1F50-498F-9BAA-EB3B4A19D12F.png
    151 KB · Görüntüleme: 23
Kızlar yumurtlamama birkaç gun kaldi diye tahmin ediyorum . Dün kasiklarimda batma fln oldu hafif bir sızı. Eğer ki bat a yakın olsaydım hamişim diyip gezerdim 😂 bat a yakın bu tarz şeyler yaşarsam umitlenmicem valla .biz belirti aradığımız için hamişliğe yoruyoruz her şeyi

Kızlar yumurtlamama birkaç gun kaldi diye tahmin ediyorum . Dün kasiklarimda batma fln oldu hafif bir sızı. Eğer ki bat a yakın olsaydım hamişim diyip gezerdim 😂 bat a yakın bu tarz şeyler yaşarsam umitlenmicem valla .biz belirti aradığımız için hamişliğe yoruyoruz her şeyi
Maalesef öyle ama bazı şeylerde cok barız oluyo ben ılk hamılelgımde namaz kılarken kramp gırmıstı batma ve namazı bozmustum okde sıddetlıydı pesınede yerleşme kanaması yaşadım 😂

Bu migren bana 30 larımdan sonra geldi. Üstüne de Yasmin beni migren konusunda darmaduman etti. YUmurtlamada migren adet öncesi migren kesinkes yaşar oldum. Çok ilginçtir ki Parol agrımı kesmez ama migreni kesti

Canım bat 4 Kasım sanırım en geç 3 de olabilir.

valla benim de bu ay tutmadı gibi geldi ya zaten tek ilişki oldu sayılırdı. Bakalım gerçi daha ateş hala yüksek çok bir düşme olmadı ama göreceyiz :)
Benim de adet donemlerim hep baş ağrılı geçiyor canim. Yumurta kalitesi düştükçe bu oluyor sanirim

valla kuzum yumurtadan değil ya bence bendeki. Önceleri sinüzit vardı. Sonra zamanla arttı migrene döndü. Yasmin de tuzu biberi oldu. Yasmini bıraktıktan sonra o günlerime göre nispeten daha iyiyim. Hormonal dalgalanmalardan oluyor. Daha dogrusu aslında hep var ama tetikleyen seyler oluyor işte. MEsela çok sıcak veya çok soğuk havalarda bile migrenim olur benim.
Benim de adet donemlerim hep baş ağrılı geçiyor canim. Yumurta kalitesi düştükçe bu oluyor sanirim

ne zaman yapmıştınız testleri adete yakınmı yoksa adet gününüz gecince mi
Kızlar kalbim duracak şimdi bak canım burada geçmiş konum 3 gün vardı adetime daha oğlumda.

Kizimdada adet olmadığım için bilemedim oğlum 9 aylıktı kızıma hamile kaldığımda sabah bulantı ile yapınca pozitif çıkmıştı 5 haftalık hamile çıkmıştım usg de

Bu soruyu bir çok yerde okuyorum ama bence bu tamamen döllenme ile alakalı bir zaman dilimi. Mesela ben normalde(YAsminden önce) 22 günde bir adet olurdum. tam Ortalarında 11 12 gün gibi yumurtlardım. adeti 3 gün geçmeden kaset testte çıkmazdı.Bunu döngümün kısa olmasına bağlıyorum. Arkadaşlarım adetleri gecikmeden yapardı ve iki çizgi görürdü. Ben illa adet gecikecek yoksa esamesi bile okunmazdı çizginin. Geçince lkana gittğimde 100-200 arası çıkardı.
ne zaman yapmıştınız testleri adete yakınmı yoksa adet gününüz gecince mi

Kasıklarımda minik minik ağrımsı şeyler oluyor, dün de aşırı derecede şişkindim, belirti mi bunlar dicem ama pek sanmam yum sonrası 5. günüm bugün. 5 gün sonra test yapmam lazım ama karmakarışık hissediyorum.

Ya bak dünkü test benimde aklımı karıstırıyor
Kuzucum fotoya bakarsam hala ultra pik gördüğün teste göre silik önemli olan silik olması sen yine de devam et testlere takip et tabii daha iyi anlamak için 🙏

Back