- 29 Ekim 2016
- 4.226
- 9.277
- 158
Heh iyi ya rahatladım geri geliyorsa katlaniriz ne yapalımAhahaha çıktı çıktı emzırmeyı bıraktıktan sonra 10 cm oldular şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heh iyi ya rahatladım geri geliyorsa katlaniriz ne yapalımAhahaha çıktı çıktı emzırmeyı bıraktıktan sonra 10 cm oldular şükür
Kuzum yağ hemen o kadar kesmez ama ben iki haftadır sürüyorum hala baya dökülüyor çok az fark etti yani tek seferden o kadar kestiyse mucize yağ o hemen adını söyle ben de alayımBen banyo öncesi bakım yaptım onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelme
cok sukur cok sukur ama ben varya sok olmustum ya bu kadar nasıl olabılır dıye herkesde aynı tepkı vermez tabı ama +1 bellı edıyo kendını emzirme donemındeHeh iyi ya rahatladım geri geliyorsa katlaniriz ne yapalım
Peki takviye falan kullandın mi canım hiç emzirme döneminde? Benim arkadaşım da dökülmeden sikayetciydi sonra hem sütü artsın hem de saçları toparlasin diye emziren annelere uygun bir vitamin vermiş doktoru o baya iyi geldi falan diyorducok sukur cok sukur ama ben varya sok olmustum ya bu kadar nasıl olabılır dıye herkesde aynı tepkı vermez tabı ama +1 bellı edıyo kendını emzirme donemınde
Ben her tarayışımda fırça 2-3 kere en azından tamamen doluyordu avuç avuç atıyordum bugün saydım toplam 10 tel döküldü sabahtan beriKuzum yağ hemen o kadar kesmez ama ben iki haftadır sürüyorum hala baya dökülüyor çok az fark etti yani tek seferden o kadar kestiyse mucize yağ o hemen adını söyle ben de alayım
kuzum ilk baslarda kullanıyordum acıkcası ,sonra benım oglum sut alerjısı varmıs 4 aylıktan ıtıbaren 20 ayına kadar onunla bırlıkte dıyet yaptım , emzirdiğim için kalsıyum acısından cok eksık kaldım olanı da ogluma verdım ( dıyet içeriğinde hiçbir sekıdle süt vs süt ürnleri paketlı gıda sakız cubuk bıle dahıl , dısardakı yıceklerden hıcbırı eser miktarda süt içeren bir sey bıle yasak aynı tost makınesınde yapılan tost onceden kalma margarın tereyag var ıse riskli gibi gibi hıc ıyı beslenemedım ben bırazda ona bağlıyorum, suan 66 -67 kıloyum ben 55 kıloya dusmustum hibirşey yıyememekten oyle dıyım ama 1 bucuk yas cıvarlarında kan verdım herseyımde tastamam cıktı ılgıncPeki takviye falan kullandın mi canım hiç emzirme döneminde? Benim arkadaşım da dökülmeden sikayetciydi sonra hem sütü artsın hem de saçları toparlasin diye emziren annelere uygun bir vitamin vermiş doktoru o baya iyi geldi falan diyordu
Valla ben son dönem çok dehşet bir saç dokulmesi yaşıyorum şimdi de öyle böyle değil avuç avuç gidiyor saçlarım baya paranoya oldum hatta covid geçirdim ondan sanırım bundan daha kötü dokuluyorsa sinirimden saçımı komple kazitirim heralde çünkü banyoya girmekten bile korkar oldum saçım dökülecek diye
Yumurtlama günü geçti ve zaten elimde de ovulasyon testi kalmadıgün içinde de yapsana bence kacırıyorsun düzenli adet oluyorsan illaki yumurtlama oluyordur
Evet muayene oldum ve hiç bı sorun yok dedi iki ayrı doktor da hatta folikuller de gözüküyor dedi, yumurtla folikuluGebelik düşünmeye başladığınızda muayene oldunuz mu
Kuzum baya baya azalmış yani ama yağlar serumlar öyle bıçak gibi kesmez hemen zaman lazım biraz ya covid kaynaklı olduğu için belirli bir süresi var o doldu ya da cidden sende bir şey varBen her tarayışımda fırça 2-3 kere en azından tamamen doluyordu avuç avuç atıyordum bugün saydım toplam 10 tel döküldü sabahtan beri
Ay offf o çok kötü bir şey ben de başka nedenden dolayı eliminasyon diyeti yaptım aylarca öyle bir dengem bozuldu ki dört ay regl bile olamadımkuzum ilk baslarda kullanıyordum acıkcası ,sonra benım oglum sut alerjısı varmıs 4 aylıktan ıtıbaren 20 ayına kadar onunla bırlıkte dıyet yaptım , emzirdiğim için kalsıyum acısından cok eksık kaldım olanı da ogluma verdım ( dıyet içeriğinde hiçbir sekıdle süt vs süt ürnleri paketlı gıda sakız cubuk bıle dahıl , dısardakı yıceklerden hıcbırı eser miktarda süt içeren bir sey bıle yasak aynı tost makınesınde yapılan tost onceden kalma margarın tereyag var ıse riskli gibi gibi hıc ıyı beslenemedım ben bırazda ona bağlıyorum, suan 66 -67 kıloyum ben 55 kıloya dusmustum hibirşey yıyememekten oyle dıyım ama 1 bucuk yas cıvarlarında kan verdım herseyımde tastamam cıktı ılgınc
Ben zaten tovbeliyim erken gebelik testlerine normal testlerde muallak ama neyse artık Papatyamaviss e söz verdik 3 u gibi yaparım test bitaneComfort days, miratech ve prodoctor erken gebelik testi asla alma alacaksan
Dökülme 10 hafta sürer diyorlardı bugün covid pozitif çıkalı 9 hafta olmuş sebebi belli olduKuzum baya baya azalmış yani ama yağlar serumlar öyle bıçak gibi kesmez hemen zaman lazım biraz ya covid kaynaklı olduğu için belirli bir süresi var o doldu ya da cidden sende bir şey var
Migren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım.Benim öğlenden beri migrenim de tuttu , başladık mi belirti aramaya
Bat ne zamandı kuzumBen zaten tovbeliyim erken gebelik testlerine normal testlerde muallak ama neyse artık Papatyamaviss e söz verdik 3 u gibi yaparım test bitane
Migren bana da hamilelikten hediye hamilelikten kaldı aylarca serum yedim kendime gelemedim ondan beri de hep tutar migren Allah yardım etsin tüm migrenlilereMigren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım.
Ay aşkooo özür dilerim Kasım ayını hala idrak edemedim ondan çok girmedim sanırım aklıma gelmedi ekimin şokunu atamadıysam demek ki ben de bu ay sadece Mfk içmeye devam ediyorum onun dışında takip falan yapmıcam işte bakalım ne olacakahahha bu ay bende hersey var klomen hap var , ateş takıp var , ovulasyon var ama yordu benı bu ay olmazsa hepsıne elveda takılmaca gider yanı valla edıyorum ama sen hic etmıyorsun diğer gruba girince gördüm orda yazmaya devamkee buraya yok
Sat 13 Ekim bat 14 Kasım yazalım bana da :) ama bat değişebilir Şuan tahmini söylüyorum. Yumurtlama akıntım gelince net olarak tarih söyleyebilirimSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 13 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM@Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @ @
Ikıncı bebegı nasıp ederse bana rabbım korkuyorum ondada olacak dıyeAy offf o çok kötü bir şey ben de başka nedenden dolayı eliminasyon diyeti yaptım aylarca öyle bir dengem bozuldu ki dört ay regl bile olamadım
Ağır alerji diyetleri mahvediyor insanı muhtemelen ondandır seninki de çünkü psikolojik olarak bile zorluyor insanı stresten bile dokulmus olabilir saçın, neyse ki geçmiş bitmiş bir daha hiç gelmesin
Kız ya benım test sılıklendıBen zaten tovbeliyim erken gebelik testlerine normal testlerde muallak ama neyse artık Papatyamaviss e söz verdik 3 u gibi yaparım test bitane