• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben banyo öncesi bakım yaptım😱😱 onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelme😱😱
Kuzum yağ hemen o kadar kesmez ama ben iki haftadır sürüyorum hala baya dökülüyor çok az fark etti yani tek seferden o kadar kestiyse mucize yağ o hemen adını söyle ben de alayım 🤣🤣🤣🤣

cok sukur cok sukur ama ben varya sok olmustum ya bu kadar nasıl olabılır dıye herkesde aynı tepkı vermez tabı ama +1 bellı edıyo kendını emzirme donemınde
Peki takviye falan kullandın mi canım hiç emzirme döneminde? Benim arkadaşım da dökülmeden sikayetciydi sonra hem sütü artsın hem de saçları toparlasin diye emziren annelere uygun bir vitamin vermiş doktoru o baya iyi geldi falan diyordu
Valla ben son dönem çok dehşet bir saç dokulmesi yaşıyorum şimdi de öyle böyle değil avuç avuç gidiyor saçlarım baya paranoya oldum hatta covid geçirdim ondan sanırım 🥲 bundan daha kötü dokuluyorsa sinirimden saçımı komple kazitirim heralde çünkü banyoya girmekten bile korkar oldum saçım dökülecek diye 🥲🥲🥲🥲

Kuzum yağ hemen o kadar kesmez ama ben iki haftadır sürüyorum hala baya dökülüyor çok az fark etti yani tek seferden o kadar kestiyse mucize yağ o hemen adını söyle ben de alayım 🤣🤣🤣🤣
Ben her tarayışımda fırça 2-3 kere en azından tamamen doluyordu avuç avuç atıyordum bugün saydım toplam 10 tel döküldü sabahtan beri😱😱

Peki takviye falan kullandın mi canım hiç emzirme döneminde? Benim arkadaşım da dökülmeden sikayetciydi sonra hem sütü artsın hem de saçları toparlasin diye emziren annelere uygun bir vitamin vermiş doktoru o baya iyi geldi falan diyordu
Valla ben son dönem çok dehşet bir saç dokulmesi yaşıyorum şimdi de öyle böyle değil avuç avuç gidiyor saçlarım baya paranoya oldum hatta covid geçirdim ondan sanırım 🥲 bundan daha kötü dokuluyorsa sinirimden saçımı komple kazitirim heralde çünkü banyoya girmekten bile korkar oldum saçım dökülecek diye 🥲🥲🥲🥲
kuzum ilk baslarda kullanıyordum acıkcası ,sonra benım oglum sut alerjısı varmıs 4 aylıktan ıtıbaren 20 ayına kadar onunla bırlıkte dıyet yaptım , emzirdiğim için kalsıyum acısından cok eksık kaldım olanı da ogluma verdım ( dıyet içeriğinde hiçbir sekıdle süt vs süt ürnleri paketlı gıda sakız cubuk bıle dahıl , dısardakı yıceklerden hıcbırı eser miktarda süt içeren bir sey bıle yasak aynı tost makınesınde yapılan tost onceden kalma margarın tereyag var ıse riskli gibi gibi hıc ıyı beslenemedım ben bırazda ona bağlıyorum, suan 66 -67 kıloyum ben 55 kıloya dusmustum hibirşey yıyememekten oyle dıyım :D ama 1 bucuk yas cıvarlarında kan verdım herseyımde tastamam cıktı ılgınc :D

Ben her tarayışımda fırça 2-3 kere en azından tamamen doluyordu avuç avuç atıyordum bugün saydım toplam 10 tel döküldü sabahtan beri😱😱
Kuzum baya baya azalmış yani ama yağlar serumlar öyle bıçak gibi kesmez hemen zaman lazım biraz ya covid kaynaklı olduğu için belirli bir süresi var o doldu 😄 ya da cidden sende bir şey var 💃💃💃

kuzum ilk baslarda kullanıyordum acıkcası ,sonra benım oglum sut alerjısı varmıs 4 aylıktan ıtıbaren 20 ayına kadar onunla bırlıkte dıyet yaptım , emzirdiğim için kalsıyum acısından cok eksık kaldım olanı da ogluma verdım ( dıyet içeriğinde hiçbir sekıdle süt vs süt ürnleri paketlı gıda sakız cubuk bıle dahıl , dısardakı yıceklerden hıcbırı eser miktarda süt içeren bir sey bıle yasak aynı tost makınesınde yapılan tost onceden kalma margarın tereyag var ıse riskli gibi gibi hıc ıyı beslenemedım ben bırazda ona bağlıyorum, suan 66 -67 kıloyum ben 55 kıloya dusmustum hibirşey yıyememekten oyle dıyım :KK70: ama 1 bucuk yas cıvarlarında kan verdım herseyımde tastamam cıktı ılgınc :KK70:
Ay offf o çok kötü bir şey ben de başka nedenden dolayı eliminasyon diyeti yaptım aylarca öyle bir dengem bozuldu ki dört ay regl bile olamadım 🥺
Ağır alerji diyetleri mahvediyor insanı muhtemelen ondandır seninki de çünkü psikolojik olarak bile zorluyor insanı stresten bile dokulmus olabilir saçın, neyse ki geçmiş bitmiş 😍💙🙏 bir daha hiç gelmesin

Benim öğlenden beri migrenim de tuttu , başladık mi belirti aramaya 😂

Kuzum baya baya azalmış yani ama yağlar serumlar öyle bıçak gibi kesmez hemen zaman lazım biraz ya covid kaynaklı olduğu için belirli bir süresi var o doldu 😄 ya da cidden sende bir şey var 💃💃💃
Dökülme 10 hafta sürer diyorlardı bugün covid pozitif çıkalı 9 hafta olmuş sebebi belli oldu🤔

Benim öğlenden beri migrenim de tuttu , başladık mi belirti aramaya 😂
Migren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım. 🤭😇

Migren korkulu rüya benimde maalesef migren diye bir belam var. Ben düşükteki gebeliğimde 1,5 ay migren atağı geçirmedim biliyormusun. Allah resmen yardım ediyor umarım tekrar hamile kalmak nasip olursa yine ağrımasın diye duacıyım. 🤭😇
Migren bana da hamilelikten hediye😂 hamilelikten kaldı aylarca serum yedim kendime gelemedim ondan beri de hep tutar migren😔 Allah yardım etsin tüm migrenlilere

ahahha bu ay bende hersey var klomen hap var , ateş takıp var , ovulasyon var ama yordu benı bu ay olmazsa hepsıne elveda takılmaca gider yanı :D valla edıyorum ama sen hic etmıyorsun diğer gruba girince gördüm orda yazmaya devamkee buraya yok :D
Ay aşkooo özür dilerim Kasım ayını hala idrak edemedim ondan çok girmedim sanırım aklıma gelmedi ekimin şokunu atamadıysam demek ki😂😂😂😂 ben de bu ay sadece Mfk içmeye devam ediyorum onun dışında takip falan yapmıcam işte bakalım ne olacak🙄

Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım 💜

ANNE ADAYI 🤍

SAT​

BAT​

DURUM​

@iremgns
1 EKİM​
1 KASIM​
:KK60:
@Beyazmelek11
1 EKİM​
1 KASIM​
LeucotheaThemis LeucotheaThemis
5 EKİM​
1 KASIM​
@Pimpirikli10
2 EKİM​
1 KASIM​
Rosebelle Rosebelle
4 EKİM​
2 KASIM​
@beyons
2 KASIM​
@ZumraNil
4 EKİM​
3 KASIM​
@Mervenur277
6 EKİM​
3 KASIM​
@hasgrl
7 EKİM​
4 KASIM​
@nunu8991
7 EKİM​
4 KASIM​
pozitifbiri pozitifbiri
8 EKİM​
4 KASIM​
@Bebisee
4 EKİM​
4 KASIM​
@cizgilibirblog
9 EKİM​
4 KASIM​
@melegim can
5 KASIM​
@trkn0709
5 KASIM​
@dunya162
8 EKİM​
5 KASIM​
@silencee07
6 EKİM​
5 KASIM​
Bearhug Bearhug
11 EKİM​
6 KASIM​
P Pozitiflerceee
11 EKİM​
6 KASIM​
Papatyamaviss Papatyamaviss
11 EKİM​
8 KASIM​
@Ozlenenhanim
8 EKİM​
8 KASIM​
@trueliving_
8 KASIM​
@hanzade_87
12 EKİM​
8 KASIM​
@BuDunyaninMukafatiOlmali
8 KASIM​
September Wind September Wind
12 EKİM​
9 KASIM​
@Minicikfzt
10 KASIM​
@dream2311
14 EKİM​
11 KASIM​
@mmelekkkk
11 KASIM​
@melek076
14 EKİM​
11 KASIM​
@Nuhra2
14 EKİM​
11 KASIM​
@ozlemem
12 EKİM​
12 KASIM​
@Feyzacim
14 EKİM​
13 KASIM​
@Aden2023
13 KASIM​
@Devakus
14 KASIM​
@Kaktushane
14 EKİM​
15 KASIM​
@Wanda Maximoff
15 KASIM​
@Giraffiee
16 KASIM​
@destinesiaa
17 KASIM​
@Ncct
19 EKİM​
15 KASIM​
@Cey1an
17 EKİM​
16 KASIM​
@lavinya-
20 EKİM​
17 KASIM​
@Safransari
22 EKİM​
18 KASIM​
@
@

💜
Sat 13 Ekim bat 14 Kasım yazalım bana da :) ama bat değişebilir Şuan tahmini söylüyorum. Yumurtlama akıntım gelince net olarak tarih söyleyebilirim

Ay offf o çok kötü bir şey ben de başka nedenden dolayı eliminasyon diyeti yaptım aylarca öyle bir dengem bozuldu ki dört ay regl bile olamadım 🥺
Ağır alerji diyetleri mahvediyor insanı muhtemelen ondandır seninki de çünkü psikolojik olarak bile zorluyor insanı stresten bile dokulmus olabilir saçın, neyse ki geçmiş bitmiş 😍💙🙏 bir daha hiç gelmesin
Ikıncı bebegı nasıp ederse bana rabbım korkuyorum ondada olacak dıye 🙈

Back