KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar ben çalıştığım için akşam 8 de yapıyorum ovülasyon testini tek çizgi görmekten tribe girmemek için soruyorum sıkıntı olmaz dimi

Bence tutar güzel ilerlemişsin seyrek ama yeterli

Ahahaha çıktı çıktı emzırmeyı bıraktıktan sonra 10 cm oldular şükür

Canım bence olması gereken bu zaten. Yani erken ya da geç yumurtlama olmadığı müddetçe yüksek olasılık bu günler. Hayırlısı, inşallah tutmuştur

fnd_50 pişt kaçak oyuncu nasıl gıdıyorrrr
Hahahahah ya çen ne tatlısın beni merak ediyorsun bugün 12. Gün. 8-11 de ilişki oldu inşallah aksilik olmazsa aralıkl ilişki ile adet tarihine doğru yürümeyi hedefliyorum testisiz belirti aramasız bu ay ant içtim. Senin nasıl gidiyooo

Ben banyo öncesi bakım yaptım onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelme

inşaalah sayfaya ugurlu bi giriş yaparsın bir işe nasıl başlanırsa o şekilde gidermiş :)
Sayfanın açılışı bana mı kaldı eyvah eyvah daha da korktum şimdi yarın sabah yapsam mı bilemedim. Yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçmiş olacak erken değil mi 12 günde yerleşir diyorlar hep

ahahha bu ay bende hersey var klomen hap var , ateş takıp var , ovulasyon var ama yordu benı bu ay olmazsa hepsıne elveda takılmaca gider yanı valla edıyorum ama sen hic etmıyorsun diğer gruba girince gördüm orda yazmaya devamkee buraya yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…