- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ekledim canımRosebelle Canım ben ekletmemişim kendimi sat 12 Ekim bat 9 Kasım ❤
Bence tutar güzel ilerlemişsin seyrek ama yeterliSelam arkadaşlar nasılsınız? Bu ay her iki günde bir değerlendirme düşünmüştüm ama maalesef istediğim gibi olmadı bakın fotoğrafla anlatıyorum, ayın 4ünde regl oldum reglin 13. ,15. Ve 17. Günleri değerlendirdik (bu kalp olan isaretlediğim yerler ilişki olan günler) . Sizce tutar mı?
Eki Görüntüle 3150338
Hoşbulduk canımHoş geldiniz listeye ekledim hepinizi
Ay çok teşekkür ederim canım , sadece 3kere ama doğru günleri yakaladım sanırım inşallah olur bakalım 10 güne sonuç alırım haber ederimBence tutar güzel ilerlemişsin seyrek ama yeterli
Valla ikinci ayda hamıle kaldım ona bundan da temennim o ama umut tokHadi
Hadi ya alah yardımcımız olsjn ilki nasıl oldj kuzu
Anlaştık dpo 10 bakYok kız bak valla senin hatırın için bu ay ateşim düşmezse dpo 10 da yapacam , ama çıkmaz bak görürsün
Ahahaha çıktı çıktı emzırmeyı bıraktıktan sonra 10 cm oldular şükürİyi beş gunse azmis çok oynamaz heralde kimyamla gidersem doktora soracağım mutlaka ama neyse hiç o enerjiye girmeyeyim şimdiden ben ilaçsız hormonsuz gezen tavuk misali doğal yoldan hamile kalma enerjileri gönderiyorum evrene
Anaaaa o kadar mı diyorsun ay ben Aslan burcuyum şekerim saçım benim her şeyim ne yaparım kız mazallah Allah korusun
Sonradan dökülenler yerine çıkmadı mı peki ne olur çıktı de hemen şu an anne olmaktan vazgecebilirim yoksa ahahahahah
Canım bence olması gereken bu zaten. Yani erken ya da geç yumurtlama olmadığı müddetçe yüksek olasılık bu günler. Hayırlısı, inşallah tutmuşturSelam arkadaşlar nasılsınız? Bu ay her iki günde bir değerlendirme düşünmüştüm ama maalesef istediğim gibi olmadı bakın fotoğrafla anlatıyorum, ayın 4ünde regl oldum reglin 13. ,15. Ve 17. Günleri değerlendirdik (bu kalp olan isaretlediğim yerler ilişki olan günler) . Sizce tutar mı?
Eki Görüntüle 3150338
İns olur yA bak gör canoValla ikinci ayda hamıle kaldım ona bundan da temennim o ama umut tok
Hahahahah ya çen ne tatlısın beni merak ediyorsun bugün 12. Gün. 8-11 de ilişki oldu inşallah aksilik olmazsa aralıkl ilişki ile adet tarihine doğru yürümeyi hedefliyorum testisiz belirti aramasız bu ay ant içtim. Senin nasıl gidiyooofnd_50 pişt kaçak oyuncu nasıl gıdıyorrrr
Comfort days, miratech ve prodoctor erken gebelik testi asla alma alacaksanGireyim de trendyol dan toplu test alayım anca gelir Hangisinden alam kızlar
Canommmm gelmiş benimHoşbulduk canım
Ay inşallah canım ne güzel konuştunCanım bence olması gereken bu zaten. Yani erken ya da geç yumurtlama olmadığı müddetçe yüksek olasılık bu günler. Hayırlısı, inşallah tutmuştur
Kuzummmm Seneler sonra yine kavuştukCanommmm gelmiş benim
Ben banyo öncesi bakım yaptım onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelmeBen de kullanıyorum kuzum vitamin hem de kaç aydır ama hala sapır sapır dökülüyor
Serum sürmeye başladım azıcık etki etti gibi ama bakalım yani dokulecegi varsa vitaminle bile dökülüyor ya inşallah bebistendir düzelmesi
Sayfanın açılışı bana mı kaldı eyvah eyvah daha da korktum şimdi yarın sabah yapsam mı bilemedim. Yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçmiş olacak erken değil mi 12 günde yerleşir diyorlar hepinşaalah sayfaya ugurlu bi giriş yaparsın bir işe nasıl başlanırsa o şekilde gidermiş :)
Amin kuzum inşallah pozitifÇok mantıklı kesinlikle öyle bencede ah o belirtiler pozitif olsun artık
Heyecanla beklıyoruz kuzum yaİns olur yA bak gör cano
ahahha bu ay bende hersey var klomen hap var , ateş takıp var , ovulasyon var ama yordu benı bu ay olmazsa hepsıne elveda takılmaca gider yanı valla edıyorum ama sen hic etmıyorsun diğer gruba girince gördüm orda yazmaya devamkee buraya yokHahahahah ya çen ne tatlısın beni merak ediyorsun bugün 12. Gün. 8-11 de ilişki oldu inşallah aksilik olmazsa aralıkl ilişki ile adet tarihine doğru yürümeyi hedefliyorum testisiz belirti aramasız bu ay ant içtim. Senin nasıl gidiyooo