• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar ben çalıştığım için akşam 8 de yapıyorum ovülasyon testini tek çizgi görmekten tribe girmemek için soruyorum sıkıntı olmaz dimi 🙆🏼‍♀️😑

Selam arkadaşlar nasılsınız? Bu ay her iki günde bir değerlendirme düşünmüştüm ama maalesef istediğim gibi olmadı bakın fotoğrafla anlatıyorum, ayın 4ünde regl oldum reglin 13. ,15. Ve 17. Günleri değerlendirdik (bu kalp olan isaretlediğim yerler ilişki olan günler) . Sizce tutar mı?
Eki Görüntüle 3150338
Bence tutar güzel ilerlemişsin seyrek ama yeterli

İyi beş gunse azmis çok oynamaz heralde kimyamla gidersem doktora soracağım mutlaka 😄 ama neyse hiç o enerjiye girmeyeyim şimdiden 🥲 ben ilaçsız hormonsuz gezen tavuk misali doğal yoldan hamile kalma enerjileri gönderiyorum evrene 🤣🤣🤣🤣

Anaaaa 😳 o kadar mı diyorsun ay ben Aslan burcuyum şekerim saçım benim her şeyim ne yaparım kız mazallah Allah korusun 🤣🤣🤣🤣
Sonradan dökülenler yerine çıkmadı mı peki ne olur çıktı de hemen şu an anne olmaktan vazgecebilirim yoksa ahahahahah 🤣🤣🤣🤣
Ahahaha çıktı çıktı emzırmeyı bıraktıktan sonra 10 cm oldular şükür 😂😂😂

Selam arkadaşlar nasılsınız? Bu ay her iki günde bir değerlendirme düşünmüştüm ama maalesef istediğim gibi olmadı bakın fotoğrafla anlatıyorum, ayın 4ünde regl oldum reglin 13. ,15. Ve 17. Günleri değerlendirdik (bu kalp olan isaretlediğim yerler ilişki olan günler) . Sizce tutar mı?
Eki Görüntüle 3150338
Canım bence olması gereken bu zaten. Yani erken ya da geç yumurtlama olmadığı müddetçe yüksek olasılık bu günler. Hayırlısı, inşallah tutmuştur ❤️

fnd_50 fnd_50 pişt kaçak oyuncu nasıl gıdıyorrrr
Hahahahah ya çen ne tatlısın beni merak ediyorsun❤️❤️❤️❤️ bugün 12. Gün. 8-11 de ilişki oldu inşallah aksilik olmazsa aralıkl ilişki ile adet tarihine doğru yürümeyi hedefliyorum testisiz belirti aramasız😂😂😂 bu ay ant içtim. Senin nasıl gidiyooo

Ben de kullanıyorum kuzum vitamin hem de kaç aydır ama hala sapır sapır dökülüyor 😄😄
Serum sürmeye başladım azıcık etki etti gibi ama bakalım yani dokulecegi varsa vitaminle bile dökülüyor ya inşallah bebistendir düzelmesi 😍🙏💙💙
Ben banyo öncesi bakım yaptım😱😱 onu nasıl unuttum yağ bakımı vs yapmıyordum cumartesi bütün gün kafam yağlı gezdim onun etkisi de olabilir bu düzelme😱😱

inşaalah sayfaya ugurlu bi giriş yaparsın bir işe nasıl başlanırsa o şekilde gidermiş :)
Sayfanın açılışı bana mı kaldı eyvah eyvah daha da korktum şimdi😱😱 yarın sabah yapsam mı bilemedim. Yumurtlama üzerinden tam 10 gün geçmiş olacak erken değil mi 12 günde yerleşir diyorlar hep🤔🤔

Hahahahah ya çen ne tatlısın beni merak ediyorsun❤️❤️❤️❤️ bugün 12. Gün. 8-11 de ilişki oldu inşallah aksilik olmazsa aralıkl ilişki ile adet tarihine doğru yürümeyi hedefliyorum testisiz belirti aramasız😂😂😂 bu ay ant içtim. Senin nasıl gidiyooo
ahahha bu ay bende hersey var klomen hap var , ateş takıp var , ovulasyon var ama yordu benı bu ay olmazsa hepsıne elveda takılmaca gider yanı :D valla edıyorum ama sen hic etmıyorsun diğer gruba girince gördüm orda yazmaya devamkee buraya yok :D

Back