• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar bugün çatlama iğnesi oldum doktor yarın ikili önerdi iki günde bir biz dün birlikte olmadık bugün olmalımıyım yarını mı beklemeliyim eşim çok ara girince erken boşalıyor

Canım ben aslında baya baya eskilerdenim :) 2014 mart anneleri 2016 agustos anneleri gruplarında uzunca bir süre takıldım :) bu sene de Mayıs gibi başladım takiplere. YAsmin bıraktım o dönem. İşte benim Herifi ikna aşamalarındayız :) sağolsun bu dogumgünümde güzel hoojj bir hediye verdi bana inşallah bebek olur o da :D
Kız sende eskilerdensin He senı de ne zamandır tanıyorum

Gireyim de trendyol dan toplu test alayım anca gelir :D Hangisinden alam kızlar :D

Canım ben aslında baya baya eskilerdenim :) 2014 mart anneleri 2016 agustos anneleri gruplarında uzunca bir süre takıldım :) bu sene de Mayıs gibi başladım takiplere. YAsmin bıraktım o dönem. İşte benim Herifi ikna aşamalarındayız :) sağolsun bu dogumgünümde güzel hoojj bir hediye verdi bana inşallah bebek olur o da :KK70:
Ay naptınız kız asılama felan mı yoksa bu arada cocugun oldu mu kuzum o yıllar da ama sen benı hatırlamadım mı 🥹

Havadan belirti koklamaya da başlamış olabilirim tabi🙈 o kadar vitamin vs derken onların etkisi de olabilir bu ama dün o sinir bozan dökülme yoktu ancak 3-5 tel dökülünce aklıma bu ihtimal geldi ve epey heyecanlandım🙈🙈

İnşallah kuzum inşallah🙏🏻🙏🏻
Ben de kullanıyorum kuzum vitamin hem de kaç aydır ama hala sapır sapır dökülüyor 😄😄
Serum sürmeye başladım azıcık etki etti gibi ama bakalım yani dokulecegi varsa vitaminle bile dökülüyor ya inşallah bebistendir düzelmesi 😍🙏💙💙

evet oyle bitksel vs bir şey değil , bende hiç sevmem sırf buyuzden yasmın vb haplarla korunmaı hıc tercıh etmedım mesela cook uzun kullanılan ılaclar hemde , bu sadece 5 gun kullanılıyor dıye bana kar zarar dengesınde masum kalıyor bırde ou-yle her ay her ay kullanılan bırsey degıl
İyi beş gunse azmis çok oynamaz heralde kimyamla gidersem doktora soracağım mutlaka 😄 ama neyse hiç o enerjiye girmeyeyim şimdiden 🥲 ben ilaçsız hormonsuz gezen tavuk misali doğal yoldan hamile kalma enerjileri gönderiyorum evrene 🤣🤣🤣🤣
Ay benım hamılelıkte cıldım hıc olmadıgı kadar kötüleşti o kadar kötüydüki bir gün biri yok ya senın kesın kızın olcak bu kadar cırkınlesemezdın yoksa dedi :KK70: :KK70: ama saç olayı yuzde bimilyon bence gercekten efsane bişiler oluyor saclara taaaki emzirme donemı baslayana kadar benım şakaklarım döküldü kel kaldım adeta zırveyı yasarken zirveden cakıldım :KK70:
Anaaaa 😳 o kadar mı diyorsun ay ben Aslan burcuyum şekerim saçım benim her şeyim ne yaparım kız mazallah Allah korusun 🤣🤣🤣🤣
Sonradan dökülenler yerine çıkmadı mı peki ne olur çıktı de hemen şu an anne olmaktan vazgecebilirim yoksa ahahahahah 🤣🤣🤣🤣

Selam arkadaşlar nasılsınız? Bu ay her iki günde bir değerlendirme düşünmüştüm ama maalesef istediğim gibi olmadı bakın fotoğrafla anlatıyorum, ayın 4ünde regl oldum reglin 13. ,15. Ve 17. Günleri değerlendirdik (bu kalp olan isaretlediğim yerler ilişki olan günler) . Sizce tutar mı?
IMG_20221024_150527.jpg

Tahminimce biz yumurtanın hareketlerini hissediyoruz. Bundan önce de hiç kendimizi dinlemediğimiz için haberimiz olmayan batmaları şimdi beklenti içindeyiz diye hissediyoruz. Bir nevi algıda seçicilik yani😅
Çok mantıklı kesinlikle öyle bencede ah o belirtiler pozitif olsun artık 🙃😅

Back