araştırmalarım devam ediyor sanırım pekmez alacağım sabah pekmezi yesin akşam da çay gibi kendisini kaynatıp içeriz diye düşündüm :)Bu arada keçiboynuzu özü gibi bişey mi yoksa bildiğimiz kendisini mi kullanacaksiniz
Bende de çok var şu anda da erken öğrensem onun da stresi ayrı o yüzden bu heyecanı yaşamak da güzelBenim evde 15 tane test var herhalde ben hayatta tutmam kendımı ayrıca erken gebeliklere çok güvenmiyorum
Direniyorumsen dayanabilecekmısın :)
Kız sende eskilerdensin He senı de ne zamandır tanıyorum
dpo 9 da yap 10 da yapahahaha bak ama sen boyle dıyıp yapmıyorsun
ya senin 6 gün kalmış yap bi test senden başlayalım bende çarşamba yapmayı düşünüyorumDireniyorumbi de korku heyecandan büyük sanki ne bileyim. Hani hamileysem her türlü öğreneceğim ama hamile değilsem onu hemen öğrenmek istemiyorum
inşaalah sayfaya ugurlu bi giriş yaparsın bir işe nasıl başlanırsa o şekilde gidermiş :)Bende de çok var şu anda da erken öğrensem onun da stresi ayrı o yüzden bu heyecanı yaşamak da güzel
Ay naptınız kız asılama felan mı yoksa bu arada cocugun oldu mu kuzum o yıllar da ama sen benı hatırlamadım mıCanım ben aslında baya baya eskilerdenim :) 2014 mart anneleri 2016 agustos anneleri gruplarında uzunca bir süre takıldım :) bu sene de Mayıs gibi başladım takiplere. YAsmin bıraktım o dönem. İşte benim Herifi ikna aşamalarındayız :) sağolsun bu dogumgünümde güzel hoojj bir hediye verdi bana inşallah bebek olur o da
Ben de kullanıyorum kuzum vitamin hem de kaç aydır ama hala sapır sapır dökülüyorHavadan belirti koklamaya da başlamış olabilirim tabio kadar vitamin vs derken onların etkisi de olabilir bu ama dün o sinir bozan dökülme yoktu ancak 3-5 tel dökülünce aklıma bu ihtimal geldi ve epey heyecanlandım
İnşallah kuzum inşallah
İyi beş gunse azmis çok oynamaz heralde kimyamla gidersem doktora soracağım mutlakaevet oyle bitksel vs bir şey değil , bende hiç sevmem sırf buyuzden yasmın vb haplarla korunmaı hıc tercıh etmedım mesela cook uzun kullanılan ılaclar hemde , bu sadece 5 gun kullanılıyor dıye bana kar zarar dengesınde masum kalıyor bırde ou-yle her ay her ay kullanılan bırsey degıl
AnaaaaAy benım hamılelıkte cıldım hıc olmadıgı kadar kötüleşti o kadar kötüydüki bir gün biri yok ya senın kesın kızın olcak bu kadar cırkınlesemezdın yoksa dediama saç olayı yuzde bimilyon bence gercekten efsane bişiler oluyor saclara taaaki emzirme donemı baslayana kadar benım şakaklarım döküldü kel kaldım adeta zırveyı yasarken zirveden cakıldım
İyi düşünmüşsünüz şifa olsun :)araştırmalarım devam ediyor sanırım pekmez alacağım sabah pekmezi yesin akşam da çay gibi kendisini kaynatıp içeriz diye düşündüm :)
teşekkürler :)İyi düşünmüşsünüz şifa olsun :)
Bende bu aydan elendim, kasimdayim artık.
Sat 22 Ekim.
Bat 18 Kasım.
Ay şimdi farkettim ne güldüm kendime yasat 6 Ekim bat 3 Kasım canım
Hoş geldiniz listeye ekledim hepinizi
Hoş bulduk canımHoş geldiniz listeye ekledim hepinizi
Çok mantıklı kesinlikle öyle bencede ah o belirtiler pozitif olsun artıkTahminimce biz yumurtanın hareketlerini hissediyoruz. Bundan önce de hiç kendimizi dinlemediğimiz için haberimiz olmayan batmaları şimdi beklenti içindeyiz diye hissediyoruz. Bir nevi algıda seçicilik yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?