gördüm testini evet piki yaşıyorsun degerlendir mutlaka sabaha kadar catlayabilir bende öyle yapmıştım sabah testimde silikleşmişti :)Benım daha yumurtlama bıtecek de ooo gördunmu en son attığım testı yorumlasana pık mı
ozaman berbaer bekleyeceğiz kuzum :)Benim de daha reglim 3. Günü
bebiş bende burdayım artık kasımda aşk başkadır derler inşallah bize de uyar bu söz hayırlısıyla git gelCanolar hello benı de yazın bat 23 ekim
Aşılamaya başlıyorum canlar
4 de randevum var
Ben her ay başlıklara eklıyorum vallla kendımıbebiş bende burdayım artık kasımda aşk başkadır derler inşallah bize de uyar bu söz hayırlısıyla git gel
Kız sende eskilerdensin He senı de ne zamandır tanıyorumPapatyamaviss ben ne zaman yapayım test ay bir şişkinlik var ki hiç sorma yediğim taş oluyor mideme sanki...
sankı pık ıcın cok daha koyu olması gerekıyor dıyorlardı ya bende kopkyu bısey beklıyorum bugun yapmasammı dıyordumgördüm testini evet piki yaşıyorsun degerlendir mutlaka sabaha kadar catlayabilir bende öyle yapmıştım sabah testimde silikleşmişti :)
Hadi ya denk geldik mi hiç acaba baya oldu buralara gelmeyelıKız sende eskilerdensin He senı de ne zamandır tanıyorum
Umarım bu ay güzel haberleri alırsınız :) söylenenlere göre baya geç çıkıyormuşselam canım bende 2 ay oldu bırakalı korunmayı ekim ayını da maalesef güzel haber almadan kapattık eşim yaptırdı sma ama hala çıkmadı
dpo 9 da yap 10 da yapPapatyamaviss ben ne zaman yapayım test ay bir şişkinlik var ki hiç sorma yediğim taş oluyor mideme sanki...
Sana demedim askosankı pık ıcın cok daha koyu olması gerekıyor dıyorlardı ya bende kopkyu bısey beklıyorum bugun yapmasammı dıyordum
aa benn cook eskılerden sandım benımde 4 yasında nerdeyse oglum varda o zamanlar ıkı sene asırı aktıftımSana demedim askopozitifbiri ona dedim ama sana da denk geldık bence bende Mart dan beri buralardayım ki :)
Git kuzum git bana da haber verBen her ay başlıklara eklıyorum vallla kendımıins kasım tam aşk baska olur vallla
4 de randevum var kız gidiyprjm doktora
Evet kuzum maalesef 4 ay galiba ortalamaUmarım bu ay güzel haberleri alırsınız :) söylenenlere göre baya geç çıkıyormuş
Hadi ya alah yardımcımız olsjn ilki nasıl oldj kuzuaa benn cook eskılerden sandım benımde 4 yasında nerdeyse oglum varda o zamanlar ıkı sene asırı aktıftım
Tamam cano yoldayımGit kuzum git bana da haber ver
Peki ben suan regliyiö acaba başlasak regl bitince çalışmalara başlayınca sorun olur mu acabaBen yaptım soğan kürünü kist vardı diye kistim yok adetim de düzensizdi düzene bindi
Şuan folik asit ve kuru incir dışında bişey kullanmıyorum bakalım :) ilk ay olduğu için henüz panik değilim sanırım. Bide bat yaklaştı ama gelen giden misafirden çok değerlendirme de yapamadığımız için bir beklentim yok benim bakalım :)Evet kuzum maalesef 4 ay galiba ortalamabu ay ben keçiboynuzu yedircem eşime bende soğan kürü yapayım
Bu arada keçiboynuzu özü gibi bişey mi yoksa bildiğimiz kendisini mi kullanacaksinizŞuan folik asit ve kuru incir dışında bişey kullanmıyorum bakalım :) ilk ay olduğu için henüz panik değilim sanırım. Bide bat yaklaştı ama gelen giden misafirden çok değerlendirme de yapamadığımız için bir beklentim yok benim bakalım :)
hayırlısı olsun canım hepimiz aynı şey için burdayız aslında biz daha sürecin başındayız seninle umarım en kısa zamanda da sonuç alırız çok bekletmez bebişler biziŞuan folik asit ve kuru incir dışında bişey kullanmıyorum bakalım :) ilk ay olduğu için henüz panik değilim sanırım. Bide bat yaklaştı ama gelen giden misafirden çok değerlendirme de yapamadığımız için bir beklentim yok benim bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?