• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Gunaayydiiin fıstıklar 🥰 ateş tablomu atayım dedim 🤗

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-24-09-42-07-255_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    Screenshot_2022-10-24-09-42-07-255_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    94,7 KB · Görüntüleme: 44
Yumurtalığımdan kasığıma doğru bi batma hissi var ki🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Umarım güzel sebeplerledir kızlar ya😍😍😍 günler geçmiyor gibi
O batma bende 2 aydır düzenli olarak var hep hamile sandım kendimi tek belirti o değildi birde ama hüsranla sonuçlandı. 🙆🏼‍♀️ Bu ay daha çift çizgi göremedim ama iki gündür yine başladı o batma kızıyorum artık kandırıp duruyor beni. 🥲😇

Herkese merhaba arkadaşlar
Geçmiş üyelerden biriyim :)
4.5 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var kısmet olursa 3. Bebeği düşünüyoruz :)
Beklenen adet tarihi 5 Kasım herkes için hayırlısını diliyorum ☺️
Ay sen de bendensin ben de 3. yü istiyorum canım bir oğlum 9 yaşında diğeri 6.5 teyzesi 😍
ya doğru bişey değil tabi ama isterseniz topıkte falan bir arstırın klomen yumurta buyumesıne kalıtelı buyukluge erısmesıne yardımcı oluyor.ben ilk gebeliğimde kullandım dr vermıstı o zaman sımdı hıc sormadım aldım , eltim de bir senenin üstüne klomen den sonra hamıle kaldı bir ebe olarak danısabılcegın cok kısı vardır etrafında sor istersen
Klomeni benim arkadaşın doktoru erkeğe vermiş biliyor musunuz çok şaşırmıştım

Eklentiler

• 02A0A7CF-A58A-49E9-9240-D81A52CCA91B.jpeg
    02A0A7CF-A58A-49E9-9240-D81A52CCA91B.jpeg
    90,6 KB · Görüntüleme: 39
  • EF431DFA-7E95-4410-8A8A-0F55110067ED.png
    EF431DFA-7E95-4410-8A8A-0F55110067ED.png
    160,1 KB · Görüntüleme: 36
hamılelık hormonsal belırtıler aslında tam anlamıyla 5.haftadan sonra başlıyor biliyormusun :KK70: öncekileri bizim sandıklarımız gercek belirtiler başlyınca waoouuwww oluyorsun :KK70:
Beyin biliyor da gel sen onu kalbe anlat😂😂 her ay aynı dönemler mantık masadan ayrılıyor🤦🏼‍♀️😂😂😂

O batma bende 2 aydır düzenli olarak var hep hamile sandım kendimi tek belirti o değildi birde ama hüsranla sonuçlandı. 🙆🏼‍♀️ Bu ay daha çift çizgi göremedim ama iki gündür yine başladı o batma kızıyorum artık kandırıp duruyor beni. 🥲😇
Tahminimce biz yumurtanın hareketlerini hissediyoruz. Bundan önce de hiç kendimizi dinlemediğimiz için haberimiz olmayan batmaları şimdi beklenti içindeyiz diye hissediyoruz. Bir nevi algıda seçicilik yani😅

Back