- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
Benım catlamadan önce düşüyor çatlayınca yukselıyor atesım bence bugün yada yarın
Değerlendir o zaman bebiş, vurdugunuz gol olsun
selam canım bende 2 ay oldu bırakalı korunmayı ekim ayını da maalesef güzel haber almadan kapattık eşim yaptırdı sma ama hala çıkmadıMerhabalar :) bu ay ilk kez korunmayı bırakacağız bakalım. Sat 2 Ekim Bat 1 Kasım beni de ekleyebilirsiniz. Bizde yaklaşık bir aydır her gün bir tane eşimle kuru incir yiyoruz. 10 gündür de folik asit kullanıyorum. Aynı zamanda sigarayi bırakmak için yoğun çaba sarf ediyorum. İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberler duyarız :) Son olarak eşleriniz SMA testi yaptırdı mi
Ovulasyonda henüz tam pık olmadı ama akşama yapıcam bakayım nasıl çıkacak dün yaptıkbugunde yapacakmış kı ben salı dıye düşünmüştüm
bize de sizin pozitiflikten lazım bebekler ya ben düştüm baya negatif negatif görünceAyyy bende öyle bu ay farklı bi pozitifim ne bileyim içimden geldiği gibi yapiyorum her şeyi bende .. test yokkk aynennn
Benim ilk hamile kaldığım tabloda çok dalgalıydı ya , bırgebenın sayfasına attım testı pzrt salı carsamba ilişki olsun yarın da test at bana didiBen de yumurtlamami baska gün diye düşündüm ama program farklı söylüyor. Bakalım göreceğiz bakın bu arada femometre Türkçe anlatıyor ben ordan çıkarım yapıp fertility ye bakıyorum femo böyle yazıyor
direneceğiz, sabredeceğiz. Zafer sabredenlerindirkendimi tutuyorum erken gebelik testi yapmamak için :)
Benim de daha reglim 3. Günüselam kızlar bende dün itibari ile kasım listesine hızlı bir giriş yapmış bulunuyorum :) bat 22 kasım daha çook bekleyeceğim reglimin 2 günü
Benim evde 15 tane test var herhalde ben hayatta tutmam kendımı ayrıca erken gebeliklere çok güvenmiyorumdireneceğiz, sabredeceğiz. Zafer sabredenlerindirDayan kuzum
sen dayanabilecekmısın :)direneceğiz, sabredeceğiz. Zafer sabredenlerindirDayan kuzum
bende de hazırda 5 tane var ama tutuyorum kendimi :) benimki kaset test amaBenim evde 15 tane test var herhalde ben hayatta tutmam kendımı ayrıca erken gebeliklere çok güvenmiyorum
Benımkılerde kaç gün kaldı 4 gün yada 5 gün kala yapbende de hazırda 5 tane var ama tutuyorum kendimi :) benimki kaset test ama
Hayırlısı olsun inşallahCanolar hello benı de yazın bat 23 ekim
Aşılamaya başlıyorum canlar
4 de randevum var
öyle yapacam bakalım hayırlısıyla...Benımkılerde kaç gün kaldı 4 gün yada 5 gün kala yap
Benım daha yumurtlama bıtecek de ooo gördunmu en son attığım testı yorumlasana pık mıöyle yapacam bakalım hayırlısıyla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?