amin inşaallah kasım ayı bereketli olsun :)Tamam canım varmış daha 5 gün daha bekle allahım gönlüne göre versin inşallah
O batma bende 2 aydır düzenli olarak var hep hamile sandım kendimi tek belirti o değildi birde ama hüsranla sonuçlandı.Yumurtalığımdan kasığıma doğru bi batma hissi var kiUmarım güzel sebeplerledir kızlar ya günler geçmiyor gibi
Ay sen de bendensin ben de 3. yü istiyorum canım bir oğlum 9 yaşında diğeri 6.5 teyzesiHerkese merhaba arkadaşlar
Geçmiş üyelerden biriyim :)
4.5 yaşında bir oğlum 3 yaşında bir kızım var kısmet olursa 3. Bebeği düşünüyoruz :)
Beklenen adet tarihi 5 Kasım herkes için hayırlısını diliyorum
Klomeni benim arkadaşın doktoru erkeğe vermiş biliyor musunuz çok şaşırmıştımya doğru bişey değil tabi ama isterseniz topıkte falan bir arstırın klomen yumurta buyumesıne kalıtelı buyukluge erısmesıne yardımcı oluyor.ben ilk gebeliğimde kullandım dr vermıstı o zaman sımdı hıc sormadım aldım , eltim de bir senenin üstüne klomen den sonra hamıle kaldı bir ebe olarak danısabılcegın cok kısı vardır etrafında sor istersen
Yorum yorum yorum, senınkı kesın çatlamış gözüküyor ınsallah güzel tutunmalar olmusturGunaayydiiin fıstıklarateş tablomu atayım dedim
Gunaayydiiin fıstıklarateş tablomu atayım dedim
Ay sen de bendensin ben de 3. yü istiyorum canım bir oğlum 9 yaşında diğeri 6.5 teyzesi
Klomeni benim arkadaşın doktoru erkeğe vermiş biliyor musunuz çok şaşırmıştı
Yorum yorum yorum, senınkı kesın çatlamış gözüküyor ınsallah güzel tutunmalar olmustur
Erkege miii
Hepsini de yiyorum ,avokado badem ceviz,folik asit , keçi boynuzu,dvit,multivit, daha ne diyimbence olucak canım sabretmelisin ve badem (çiğ) , avokado yiyerek destekle bu süreci
İki aydır yumurtlama yok ,pik olmuyor bence sorun varama daha yenı denemeye baslamıssın yanlıs hatırlamıyorsam , beklıde hıcbır sorun yoktur için rahat etsın yınede gozuk mutlaka
gün içinde de yapsana bence kacırıyorsun düzenli adet oluyorsan illaki yumurtlama oluyordurİki aydır yumurtlama yok ,pik olmuyor bence sorun var
Gebelik düşünmeye başladığınızda muayene oldunuz muİki aydır yumurtlama yok ,pik olmuyor bence sorun var
Beyin biliyor da gel sen onu kalbe anlathamılelık hormonsal belırtıler aslında tam anlamıyla 5.haftadan sonra başlıyor biliyormusunöncekileri bizim sandıklarımız gercek belirtiler başlyınca waoouuwww oluyorsun
Belirti olmaz ki normalde canım zaten benimki hariçten gazel okumakıkımizinkide yaklaştı umarım bebiştir bende hiçbi belirti yok batmada yok
Tahminimce biz yumurtanın hareketlerini hissediyoruz. Bundan önce de hiç kendimizi dinlemediğimiz için haberimiz olmayan batmaları şimdi beklenti içindeyiz diye hissediyoruz. Bir nevi algıda seçicilik yaniO batma bende 2 aydır düzenli olarak var hep hamile sandım kendimi tek belirti o değildi birde ama hüsranla sonuçlandı.Bu ay daha çift çizgi göremedim ama iki gündür yine başladı o batma kızıyorum artık kandırıp duruyor beni.
Hakkımızda hayırlısı cnm Allah bağışlasınAy sen de bendensin ben de 3. yü istiyorum canım bir oğlum 9 yaşında diğeri 6.5 teyzesi
Klomeni benim arkadaşın doktoru erkeğe vermiş biliyor musunuz çok şaşırmıştım
Benım catlamadan önce düşüyor çatlayınca yukselıyor atesım bence bugün yada yarınsenin de 13 ünde çatlamış olabilir bebişim , diğer ölçümler çok dalgalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?