• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yumurtalığımdan kasığıma doğru bi batma hissi var ki🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Umarım güzel sebeplerledir kızlar ya😍😍😍 günler geçmiyor gibi
Kendimden çok senin iyi haber vermeni istiyorum bu ay 😍💙🙏
Eşinin tedavisi öncesi bitti inşallah bu iş inşallah 😍😍

Bearhug Bearhug P Pozitiflerceee dra danışın tabı ama klomen kullanıp takıp edın bırkerede eğer olmazsa bu ay
Klomen çok duydum canım doktora gidersem sorarım zaten ama bildiğim kadarıyla hormon ilacı klomen, ben bu tarz ilaçlar kullanmak pek istemiyorum açıkçası ama bakalım doktor ne diyecek 🤷

Kendimden çok senin iyi haber vermeni istiyorum bu ay 😍💙🙏
Eşinin tedavisi öncesi bitti inşallah bu iş inşallah 😍😍
Olmazsa ben de vardır bi hayır diyeceğim kuzum☺️ Dediğin gibi giyinir süslenir gezer tozarız. Aslında bugün çok enteresan bi şey daha oldu sanırım ama emin de değilim🙈🙈 covid sonrası öbek öbek dökülen saçlarım bugün ancak 5-10 tel döküldü 🙈🙈🙈
Aynennn öyle kuzucum 😍💙🙏
Ayrıca olursa olur olmazsa giyinip kusanip suslenip gezip tozmaya devam ederiz napalim hihi 🤭🤭🤭🤭
Çift olarak bu enerjinize, uyumunuza ve senin pozitifliğine bayılıyorum🧿🧿 her şeyin en güzeli, hayırlısı seni bulur umarım kuzum♥️♥️♥️

Olmazsa ben de vardır bi hayır diyeceğim kuzum☺️ Dediğin gibi giyinir süslenir gezer tozarız. Aslında bugün çok enteresan bi şey daha oldu sanırım ama emin de değilim🙈🙈 covid sonrası öbek öbek dökülen saçlarım bugün ancak 5-10 tel döküldü 🙈🙈🙈

Çift olarak bu enerjinize, uyumunuza ve senin pozitifliğine bayılıyorum🧿🧿 her şeyin en güzeli, hayırlısı seni bulur umarım kuzum♥️♥️♥️
Yaaa canım benimmm bilmukabele 😍🙏💙 ben de senin pozitifliğine enerjine her şartta koşulsuz destek oluşuna hayranım. 😌🍀🍀🍀🫂🫂🫂
Bu güzel enerjilerle inşallah anneler topigine de beraber gideceğiz 😌💙💙

Yaa ciddi misin 😍😍😍🍀🙏 ayy yoksa bebiş sayesinde hormonlar tatlış tatlış çalışmaya mı başladı 😍🙏💙 malum hamileyken saçlar güçleniyor cilt ışıldıyor diyorlar💃💃💃💃💃

Yaaa canım benimmm bilmukabele 😍🙏💙 ben de senin pozitifliğine enerjine her şartta koşulsuz destek oluşuna hayranım. 😌🍀🍀🍀🫂🫂🫂

Yaa ciddi misin 😍😍😍🍀🙏 ayy yoksa bebiş sayesinde hormonlar tatlış tatlış çalışmaya mı başladı 😍🙏💙 malum hamileyken saçlar güçleniyor cilt ışıldıyor diyorlar💃💃💃💃💃
Havadan belirti koklamaya da başlamış olabilirim tabi🙈 o kadar vitamin vs derken onların etkisi de olabilir bu ama dün o sinir bozan dökülme yoktu ancak 3-5 tel dökülünce aklıma bu ihtimal geldi ve epey heyecanlandım🙈🙈

İnşallah kuzum inşallah🙏🏻🙏🏻

Olmayacak kanka bu ay geçti buna eminim.klomen kendimiz mi kullanalım diyorsun yani
ya doğru bişey değil tabi ama isterseniz topıkte falan bir arstırın klomen yumurta buyumesıne kalıtelı buyukluge erısmesıne yardımcı oluyor.ben ilk gebeliğimde kullandım dr vermıstı o zaman sımdı hıc sormadım aldım , eltim de bir senenin üstüne klomen den sonra hamıle kaldı bir ebe olarak danısabılcegın cok kısı vardır etrafında sor istersen

Klomen çok duydum canım doktora gidersem sorarım zaten ama bildiğim kadarıyla hormon ilacı klomen, ben bu tarz ilaçlar kullanmak pek istemiyorum açıkçası ama bakalım doktor ne diyecek 🤷
evet oyle bitksel vs bir şey değil , bende hiç sevmem sırf buyuzden yasmın vb haplarla korunmaı hıc tercıh etmedım mesela cook uzun kullanılan ılaclar hemde , bu sadece 5 gun kullanılıyor dıye bana kar zarar dengesınde masum kalıyor bırde ou-yle her ay her ay kullanılan bırsey degıl

Havadan belirti koklamaya da başlamış olabilirim tabi🙈 o kadar vitamin vs derken onların etkisi de olabilir bu ama dün o sinir bozan dökülme yoktu ancak 3-5 tel dökülünce aklıma bu ihtimal geldi ve epey heyecanlandım🙈🙈

İnşallah kuzum inşallah🙏🏻🙏🏻
hamılelık hormonsal belırtıler aslında tam anlamıyla 5.haftadan sonra başlıyor biliyormusun :D öncekileri bizim sandıklarımız gercek belirtiler başlyınca waoouuwww oluyorsun :D

Ay benım hamılelıkte cıldım hıc olmadıgı kadar kötüleşti o kadar kötüydüki bir gün biri yok ya senın kesın kızın olcak bu kadar cırkınlesemezdın yoksa dedi :D :D ama saç olayı yuzde bimilyon bence gercekten efsane bişiler oluyor saclara taaaki emzirme donemı baslayana kadar benım şakaklarım döküldü kel kaldım adeta zırveyı yasarken zirveden cakıldım :D

ya doğru bişey değil tabi ama isterseniz topıkte falan bir arstırın klomen yumurta buyumesıne kalıtelı buyukluge erısmesıne yardımcı oluyor.ben ilk gebeliğimde kullandım dr vermıstı o zaman sımdı hıc sormadım aldım , eltim de bir senenin üstüne klomen den sonra hamıle kaldı bir ebe olarak danısabılcegın cok kısı vardır etrafında sor istersen
Evet soracağım da ben şuan hastanede değil TSM de çalışıyorum ama Perşembeye randevu aldım gitcem.alir kullanırım tabi ama bakalım sorun ne önce onu anlatmak lazım

Evet soracağım da ben şuan hastanede değil TSM de çalışıyorum ama Perşembeye randevu aldım gitcem.alir kullanırım tabi ama bakalım sorun ne önce onu anlatmak lazım
ama daha yenı denemeye baslamıssın yanlıs hatırlamıyorsam , beklıde hıcbır sorun yoktur için rahat etsın yınede gozuk mutlaka

Back