- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Hoş bulduk rosebelimm hiç sorma valla evde çok gergin bir hava varHoş geldin canım ekliyorum listeye kırmızılar da hoş gelmiş bir daha ki ay gelmesinler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş bulduk rosebelimm hiç sorma valla evde çok gergin bir hava varHoş geldin canım ekliyorum listeye kırmızılar da hoş gelmiş bir daha ki ay gelmesinler
Neyse yumurtlama günlerinde evdeki hava yumuşacık olur canım bu ay çok çalışmamız gerekiyor kızlarHoş bulduk rosebelimm hiç sorma valla evde çok gergin bir hava var
Hoş geldin canımSat 1 ekim bat 1 kasım
Hoşbulduk hepimize iyi şanslar diliyorumNeyse yumurtlama günlerinde evdeki hava yumuşacık olur canım bu ay çok çalışmamız gerekiyor kızlar
Hoş geldin canım
Hadi yaa geldi mi kırmızılarRosebelle geliyorum ben de hazır mısın
Gelecek eli kulağındaHadi yaa geldi mi kırmızılar
Kız bunları ne zaman yemeye başlıyosun bana da söylesene adet bitiminde mievveett bu kardeşiniz dün akşam itibariyle ovüye başladı, ovü+gün aşırı gibimsi gideriz diye düşünüyorum. çiğ kabak çekirdeği, keçiboynuzu pekmezi(şimdilik pekmez bitsin özünü alcam), multivitaminler, folik asit, havuç, nohut, incir, ceviz, badem... derken bu ay bi şeyler olur diye umuyorum en azından kilo alırız
Valla bodoslama başladım ama prolaktin yüksekliği var diyosun incire bulaşma derim o yükseltiyormuş galiba.Kız bunları ne zaman yemeye başlıyosun bana da söylesene adet bitiminde mi
Doğal yollardan denersen de düşmezse canın sıkılırsa doktora gitseydim diye pişman olur musun o önemli. MFkya yaz istersen onun takviyelerini de çok öneriyorlar. Hem dr görüşü hem doğal takviye sayılır. Ortal yol olmuş olurHanımlar bende prolaktin 29.96 çıktı. Artık doktora gitmekten bıktım. Sizce bu ay doğal yoldan düşürmeyi deneyerek mi ilerlesem yoksa doktora gidip ilaç alıp kullanarak mı ilerlesem karar veremedim.
Allah’ın izniyle bu ay o ay olacak. Aşırı motiveyim. Hazırım. Moralim çok iyi. Kasımda olmazsa yine devam. Olana kadar devam. Bu kafa yapısı bana iyi geliyor. Allah’ım en doğru zamanı biliyor inşallah o gün yakın. Bu son reglimiz diye düşünüyorum. Regl olmazsam 1 hafta geçmeden test de yapmayacağım. Süreci sakin geçirmek en iyisi kızlar. Olmazsa devam, olursa mutluluk neşe.Selam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUMI iremgns 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @hasgrl 7 EKİM 4 KASIM N nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @ @ @ @ @ @ @
Sende miuuuGelecek eli kulağında
Ben ilaç severim bence ilaç alHanımlar bende prolaktin 29.96 çıktı. Artık doktora gitmekten bıktım. Sizce bu ay doğal yoldan düşürmeyi deneyerek mi ilerlesem yoksa doktora gidip ilaç alıp kullanarak mı ilerlesem karar veremedim.
Ayyy bende öyle bu ay farklı bi pozitifim ne bileyim içimden geldiği gibi yapiyorum her şeyi bende .. test yokkk aynennnAllah’ın izniyle bu ay o ay olacak. Aşırı motiveyim. Hazırım. Moralim çok iyi. Kasımda olmazsa yine devam. Olana kadar devam. Bu kafa yapısı bana iyi geliyor. Allah’ım en doğru zamanı biliyor inşallah o gün yakın. Bu son reglimiz diye düşünüyorum. Regl olmazsam 1 hafta geçmeden test de yapmayacağım. Süreci sakin geçirmek en iyisi kızlar. Olmazsa devam, olursa mutluluk neşe.
Çok iyi yapmışsın canım benim mulivitamin olarak ne düşünüyorsun ben qoenzim araştırdım bi netten digerlerine de regl bugün bitti başlıyorumevveett bu kardeşiniz dün akşam itibariyle ovüye başladı, ovü+gün aşırı gibimsi gideriz diye düşünüyorum. çiğ kabak çekirdeği, keçiboynuzu pekmezi(şimdilik pekmez bitsin özünü alcam), multivitaminler, folik asit, havuç, nohut, incir, ceviz, badem... derken bu ay bi şeyler olur diye umuyorum en azından kilo alırız