• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Çok iyi yapmışsın canım benim❤️🥰 mulivitamin olarak ne düşünüyorsun ben qoenzim araştırdım bi netten digerlerine de regl bugün bitti başlıyorum 🙏🏼🙏🏼
Açıkçası fazla bi fikrim yoktu nutraxin women's multivitamin kompleks varmış eczacıyla baya bi karşılaştırdık içinde hayıta kadar bir sürü şey olunca onu aldım. Folik de New Life'ın B12, folik, Biotin olanını kullanıyorum. Eşime de yine nutraxin formen aldım. Eczacıya güvendim diyebilirim biraz.

Fİyatları nasıldı kuzu onların ? MFK lar pahalı geliyor bana ya
Açıkçası fazla bi fikrim yoktu nutraxin women's multivitamin kompleks varmış eczacıyla baya bi karşılaştırdık içinde hayıta kadar bir sürü şey olunca onu aldım. Folik de New Life'ın B12, folik, Biotin olanını kullanıyorum. Eşime de yine nutraxin formen aldım. Eczacıya güvendim diyebilirim biraz.

Fİyatları nasıldı kuzu onların ? MFK lar pahalı geliyor bana ya
Bunların MFk gibi bi iddiası yok eczacı günlük takviye olarak da öneriyorum ama infertilite için gelenler de alıyo faydasını gören var dedi. Nutraxin'ler ikisi birlikte 370 civarı tuttu. Newlife alalı çok oluyo 60 tane var içinde 10 12 tane kaldı o yüzden unttum onun fiyatını :D Bana malum fiyatların arasında fena gelmedi. Yine de ucuz değil tabi

Eklentiler

• 8680512607809-2.jpg
    8680512607809-2.jpg
    130,9 KB · Görüntüleme: 29
  • new_life_b12_plus_60_dilalt_tablet_46328_400.jpeg
    new_life_b12_plus_60_dilalt_tablet_46328_400.jpeg
    62,1 KB · Görüntüleme: 35
  • nutraxin-multi-vitamin-complex-kadin-icerik1.jpg
    nutraxin-multi-vitamin-complex-kadin-icerik1.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 35
Gayet iyi bence canım benim. Bende solgar a başladım , kuru dut da aldım kahve çay şekersiz uyguluyorum falan folik de inofolic combi yı aldım . Ovu. De kargo da geliyor 🤣 şimdilik böyle canlarim
valla ben takviyeler dışında bi şeylere dikkat etmeyi bıraktım. ovümü yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum takviyeleri alıyorum yeter. hayatımın akışını etkileyecek şekilde bi şeylere dikkat edeyim dersem stres oluyorum takıntı gibi oluyo. buraya da boşluğum olursa giriyorum. hatta daha da azaltmaya çalışıcam burası da stresi katlıyo sanki :D

Gayet iyi bence canım benim. Bende solgar a başladım , kuru dut da aldım kahve çay şekersiz uyguluyorum falan folik de inofolic combi yı aldım . Ovu. De kargo da geliyor 🤣 şimdilik böyle canlarim
Bunların MFk gibi bi iddiası yok eczacı günlük takviye olarak da öneriyorum ama infertilite için gelenler de alıyo faydasını gören var dedi. Nutraxin'ler ikisi birlikte 370 civarı tuttu. Newlife alalı çok oluyo 60 tane var içinde 10 12 tane kaldı o yüzden unttum onun fiyatını :KK70: Bana malum fiyatların arasında fena gelmedi. Yine de ucuz değil tabi
valla ben takviyeler dışında bi şeylere dikkat etmeyi bıraktım. ovümü yapıyorum ya da yapmaya çalışıyorum takviyeleri alıyorum yeter. hayatımın akışını etkileyecek şekilde bi şeylere dikkat edeyim dersem stres oluyorum takıntı gibi oluyo. buraya da boşluğum olursa giriyorum. hatta daha da azaltmaya çalışıcam burası da stresi katlıyo sanki :KK70:
KEsinnnliklee.. ikizim olabilir misin🤣🤣🤣 ayni seyleri düşündüm bu sabah👌👌

kızlar bat sat nedir yahu ben cahil kalmışım :)) ria vardı bende de 26 eylülde çıkardım reglimde 30eylülde bitti o zamandan beri deniyorum inşallah olmuştur çok heycanlı beklemek zaman geçmiyor bir an önce test verip sonucu görmek için sabırsızlanıyorum bu perşembe bir test vericem

kızlar bat sat nedir yahu ben cahil kalmışım :)) ria vardı bende de 26 eylülde çıkardım reglimde 30eylülde bitti o zamandan beri deniyorum inşallah olmuştur çok heycanlı beklemek zaman geçmiyor bir an önce test verip sonucu görmek için sabırsızlanıyorum bu perşembe bir test vericem
Sat:son regl tarihinin ilk günü
Bat: beklediğin regl tarihi 😊 diye biliyorum

Dur dur daha oraya var 🤣🤣
sahjdsahdkjhd daha yumurtlama göriciiz soora kalbim atıyo belirti mi aşamaları gelir zaten. Şu anda çift çizgiyi başka testlerde arıyorum, hamile kalmaya çalışırken çişimle olan ilişkimi geliştirdim. Yalnız galiba bende iltihap var ya da kum döküyorum idrarımda beyaz beyaz tortu gibi bi şeyler var.

Back