• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

sahjdsahdkjhd daha yumurtlama göriciiz soora kalbim atıyo belirti mi aşamaları gelir zaten. Şu anda çift çizgiyi başka testlerde arıyorum, hamile kalmaya çalışırken çişimle olan ilişkimi geliştirdim. Yalnız galiba bende iltihap var ya da kum döküyorum idrarımda beyaz beyaz tortu gibi bi şeyler var.
Hemen su içiyorsun şimdi 1 litre yatana kadar 2 yap onu . Kız biz laborant olduk çis döke döke shahhahaahahddjk🤣🤣

Hemen su içiyorsun şimdi 1 litre yatana kadar 2 yap onu . Kız biz laborant olduk çis döke döke shahhahaahahddjk🤣🤣
Ahahahaha ya zaten çok su içiyorum da şimdi ara verdim 1 saat sonra ovü yapcam ondan sonra gece yarısına kadar 2 lt içerim her Türlü🤪🤪
İdrar analizi yapabiliriz artık o raddeye geldik😂😂😂

Baya geç geliyormuş :) bende onu mu beklesem diyordum
Ben bekledim ama zaten beklememi gerektiren başka şeyler de vardı Bearhug Bearhug a da söylediğim bi sağlama vardı ona göre hareket et istersen bana da tanıdığım bir doktor söylemişti.
1-eşinin ya da kendi ailende üst soylarda akraba evliliği var mı?
2-eşinizle aranda uzak da olsa akrabalık bağı var mı?
3-üstsoylarda sebebi bilinmeyen çok sayıda bebek ölümleri olmuş mu?
4- kan bağı olan akrabalarda sma taşıyıcısı ya da hastası çıktı mı?
Bunlara ve buna benzer sorulara cevabın hayır ise oran çok düşük ama risk yine de var. Maddi sıkıntın yoksa bazı laboratuvarlar daha kısa sürede çıkacak şekilde de yapabiliyorlarmış

Beni de şimdiden yazar mısın canım 10 Kasım olarak 😂ilk bat 11 Ekim ama olsun gelirim ben zaten buraya baştan yaz sen beni
Ya seni görünce sanki ikimiz aynı ay hamile kalacakmışız gibi hissediyorum niye bilmiyorum ama öyle bir his işte 😍

Hanımlar bende prolaktin 29.96 çıktı. Artık doktora gitmekten bıktım. Sizce bu ay doğal yoldan düşürmeyi deneyerek mi ilerlesem yoksa doktora gidip ilaç alıp kullanarak mı ilerlesem karar veremedim.
Canım hiç korkma bu değerden. Ben ilk gebeliğimde 30-40 arası bir şey çıkmıştı o ay dostinex diye mercimek tanesi kadar hap verdi içinde sadece iki adet hap vardı doktor sadece bir tanesinin yarısını Salı diğer yarısını perşembe içeceksin dedi diğerini içme dedi. Ve bir de Progestan vermişti adetin 15-25. Günlerde içmiştim o ay hamile kaldım. Hatta doktor demişti ki bu ay bu ay bu ilaçları içelim önümüzdeki ay aşılama falan bakarız dedi. Ben de o ay relax takıldım olmazsa zaten aşılama tedavi başlanacak diye. Ama gerek kalmadı şükür. Doktorun verdiği ilacı kullan muhtemelen dostinex vermiştir

Ben bekledim ama zaten beklememi gerektiren başka şeyler de vardı Bearhug Bearhug a da söylediğim bi sağlama vardı ona göre hareket et istersen bana da tanıdığım bir doktor söylemişti.
1-eşinin ya da kendi ailende üst soylarda akraba evliliği var mı?
2-eşinizle aranda uzak da olsa akrabalık bağı var mı?
3-üstsoylarda sebebi bilinmeyen çok sayıda bebek ölümleri olmuş mu?
4- kan bağı olan akrabalarda sma taşıyıcısı ya da hastası çıktı mı?
Bunlara ve buna benzer sorulara cevabın hayır ise oran çok düşük ama risk yine de var. Maddi sıkıntın yoksa bazı laboratuvarlar daha kısa sürede çıkacak şekilde de yapabiliyorlarmış
Bu soruların cevabı aslında bildiğim kadarıyla hayır. Gerçi bu süreçte bebeğin hemen olup olmayacagini da bilmiyoruz. :)

Birkaç güne her sabah beraber ölçmeye benimle var mısın 😍😍😍
Varım diyorrrr 🤣 şey ya ikizler burcu zaten hoşuma gitmemişti 🤣🤣😝 aslan 🦁 mm güzel 🤣 gebelik testlerim hazır , ovulasyon yolda,folik asit aldım birde birde klomen aldım .... Kocam bu ay bireysel bı spor paketi aldı hamilelik bebekle alakası olmayıp tammaen vücut geliştirme odaklı yanisi bisuru vitamin neyin vermiş işine yarar belki ahaha 🤣

Back