- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Bebiş haberlerimizle daha da güzelleşecek inşallahlistemiz çok güzel oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebiş haberlerimizle daha da güzelleşecek inşallahlistemiz çok güzel oldu
ay inşallah canım bu grubumuzda çok hamiş olacak öyle hissediyorumBebiş haberlerimizle daha da güzelleşecek inşallah
Hoş geldin canımBeni de şimdiden yazar mısın canım 10 Kasım olarak ilk bat 11 Ekim ama olsun gelirim ben zaten buraya baştan yaz sen beni
İnşallahİnşallah hamişsindirde gelmene gerek kalmaz ama gelirsende bekleriz
İnşallah canım inşallahay inşallah canım bu grubumuzda çok hamiş olacak öyle hissediyorum
Kayıp ikizim misin?? tampon+pede rağmen 2 saat içinde üstüm başım battıKızlar bugün çok regl kanamam oldu hiç bu kadar olmazdı
Yaa dur daha vakit var belki Haziran annelerine gidersinBeni de şimdiden yazar mısın canım 10 Kasım olarak ilk bat 11 Ekim ama olsun gelirim ben zaten buraya baştan yaz sen beni
Ah ikizimm aynı şeyi yaşadın demek uykudan uyandım ayağa kalktım heryerim kan oldu halı üstüm başım kan içinde kaldım şok oldum çünkü ilk defa başıma geldi neden böyle oldu bilmiyorum neyse her yeri temizledim aynaya bir baktım bembeyazdı yüzüm bol su içtim . Bu dönem sana da tavsiye ederim bol su arkadaşımKayıp ikizim misin?? tampon+pede rağmen 2 saat içinde üstüm başım battı
sağol canım benim çok su içerim zaten ben normalde de ama bu dönem her şeyi arttırmak lazım kanama çok olunca...Ah ikizimm aynı şeyi yaşadın demek uykudan uyandım ayağa kalktım heryerim kan oldu halı üstüm başım kan içinde kaldım şok oldum çünkü ilk defa başıma geldi neden böyle oldu bilmiyorum neyse her yeri temizledim aynaya bir baktım bembeyazdı yüzüm bol su içtim . Bu dönem sana da tavsiye ederim bol su arkadaşım
Keşke canım ama hiç umudum yok ya normalde regl öncesi belirtim olur hamile miyim dedirtecek bu ay ovulasyon testi yapmadım ondan galiba göğüs hassasiyeti bile yok yıllardır hep olurduYaa dur daha vakit var belki Haziran annelerine gidersin
Evet ben ve LeucotheaThemis yaptırdık SMA canım çok şükür ikimizinki de temiz geldiMerhabalar :) bu ay ilk kez korunmayı bırakacağız bakalım. Sat 2 Ekim Bat 1 Kasım beni de ekleyebilirsiniz. Bizde yaklaşık bir aydır her gün bir tane eşimle kuru incir yiyoruz. 10 gündür de folik asit kullanıyorum. Aynı zamanda sigarayi bırakmak için yoğun çaba sarf ediyorum. İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberler duyarız :) Son olarak eşleriniz SMA testi yaptırdı mi
Çok şükür sevindim sizin adınıza:) bana da doktorum önerdi ancak eşim henüz yaptırmaya fırsat bulamadı o yüzden merak ettim :)Evet ben ve LeucotheaThemis yaptırdık SMA canım çok şükür ikimizinki de temiz geldi
Selammm çok güzel olmuş kız hayırlı olsun topiğin bol gebelikli olsun inşallah selam verip kaçayım dedimSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUMLeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @pozitifbiri 5 KASIM M Minicikfzt 10 KASIM @ @ @ @ @ @ @
Hoş geldin canım dilerim her şey gönlünüzce olsun ekliyorum listeyeMerhabalar :) bu ay ilk kez korunmayı bırakacağız bakalım. Sat 2 Ekim Bat 1 Kasım beni de ekleyebilirsiniz. Bizde yaklaşık bir aydır her gün bir tane eşimle kuru incir yiyoruz. 10 gündür de folik asit kullanıyorum. Aynı zamanda sigarayi bırakmak için yoğun çaba sarf ediyorum. İnşallah hepimiz hayırlı bir şekilde güzel haberler duyarız :) Son olarak eşleriniz SMA testi yaptırdı mi
Teşekkür ederim canım inşallah hamişsindirde gelmene gerek kalmaz ama gelirsende bekleriz, ben hissediyorum bu topige gelen herkes hamiş olcakTopigin hayırlı olsun beybisu Rosebelle bakalım haftaya burada olacak mıyım? Heyecanlı bekleyiş
Biz yaptırmadık böyle bir testten haberim yoktu açıkçasıÇok şükür sevindim sizin adınıza:) bana da doktorum önerdi ancak eşim henüz yaptırmaya fırsat bulamadı o yüzden merak ettim :)