• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Aynen canım...
Tek tek okunuyor
Bir de his yüklemesi var. İstediğin şeyin olduğunu hissediyorsun mesela o anı tamamen yaşamaya çalışıyorsun banyoya girdin testi eline aldın çift çizgiyi gördüğün an sanki o anı yaşamış gibi bedenin tepki veriyorsa varsayım yasasına göre his yüklemesi yapmayı becermis oluyorsun
Sonra doktora gittiğin kalp atışını duyduğun an mesela, ben bunu denedim dün, internetten bebek kalp atışı sesi buldum gözlerimi kapattım sanki doktor odasındayım ve o benim bebegimin kalp atışları gibi düşündüm hemen ağlamaya başladım ahahahahha direk o moda girebildim yani bu şekilde Kasım ayı boyunca müsait olduğumda ve aklıma geldiğinde yapmaya devam edeceğim kırmızıları görsem bile 💃💃💃
Mübarek Kandil günü Allah’ım dualarımızı duysun en güzel şekilde hepsini yaşatsın inşallah bizlere🙏🏻🙏🏻 Düşününce bile gözlerim doldu🥺🥺

Geçenlerde inatagramda anne bebek paylaşımı yapan bi sayfanın reklamı çıktı karşıma, anne karnındaki bebek annesiyle konuşuyor vs öyle bi şeydi ağlamaktan izleyemedim tamamını. His yüklemesi sonrası psikolojik destek gerekir mi acaba🤨🤨

Bearhug Bearhug kuzum sen iyi biliyorsun bu ovülasyon testini nasıl yapmak gerek?? Su içme idrara sıkış ama idrarı bekletme vs bi şeyler okumuştum kafam çorba oldu. Kanamam bugün minimuma indi yarın başlayabilirim diye düşündüm ama gebelik test yapmaktan daha zormuş🤣🤣

Mübarek Kandil günü Allah’ım dualarımızı duysun en güzel şekilde hepsini yaşatsın inşallah bizlere🙏🏻🙏🏻 Düşününce bile gözlerim doldu🥺🥺

Geçenlerde inatagramda anne bebek paylaşımı yapan bi sayfanın reklamı çıktı karşıma, anne karnındaki bebek annesiyle konuşuyor vs öyle bi şeydi ağlamaktan izleyemedim tamamını. His yüklemesi sonrası psikolojik destek gerekir mi acaba🤨🤨
Amin inşallah kuzum bugünün şansına bereketine güzelliğine Allah dualarımızı kabul etsin 😍💙🙏
Ay beni de çok etkiliyor hep öyle şeyler 🥺 ama bu his yüklemesinde o anı yaşadığın için mutlulukla ağlama gibi oluyor daha çok düşünürken bile öyle yaşadığımda nasıl olacak dedim o an ben 😍💙🙏 varsayım yasasının temeli zaten aslında o şey zaten beşinci boyutta oldu demek oluyor yani sen hissin içine girdiğin an, isteğini beşinci boyutta oluşturmuş oluyorsun sonra bekliyorsun sadece ve his yüklemesi doğru yapıldı ise üçüncü boyutta yani bizim boyutumuzda da ortaya çıkması uzun sürmüyor. 😍💙🙏
Bana olumlama yapmaktan daha kolay geliyor bu çünkü genelde olumlama yazarken bilinçaltın içerden müdahale edebiliyor ama bunda sadece hayal kurup hissediyorsun içeriden bir ses off olmayacak imkansız falan diye seni durtemiyor 😄

Bearhug Bearhug kuzum sen iyi biliyorsun bu ovülasyon testini nasıl yapmak gerek?? Su içme idrara sıkış ama idrarı bekletme vs bi şeyler okumuştum kafam çorba oldu. Kanamam bugün minimuma indi yarın başlayabilirim diye düşündüm ama gebelik test yapmaktan daha zormuş🤣🤣
Ay evet ya ovulasyon testi çok gıcık bir şey aslında 😆😆
Kuzum ben şöyle yapıyorum adet bittikten sonra her gün saat dörtte bir tane yapıyorum öncesinde en az iki saat sıvı alımını kesiyorum, şart asla sabah ilk idrar olmayacak ve sıvı alımını iki saat önceden kesmiş olacaksın
Bu şekilde çift görene kadar her gün aynı kurallarla aynı saatte yapıyorum
Çift gördükten sonra koyulaşmayı ve çatlamayı takip için üç dört saatte bir testi yeniliyorum, sıvı alacaksam eğer testten hemen sonra alıyorum ki sonraki test için zaman olsun böyle sonra testlerin üzerine tarih ve saat yazıyorum 💃

Ay evet ya ovulasyon testi çok gıcık bir şey aslında 😆😆
Kuzum ben şöyle yapıyorum adet bittikten sonra her gün saat dörtte bir tane yapıyorum öncesinde en az iki saat sıvı alımını kesiyorum, şart asla sabah ilk idrar olmayacak ve sıvı alımını iki saat önceden kesmiş olacaksın
Bu şekilde çift görene kadar her gün aynı kurallarla aynı saatte yapıyorum
Çift gördükten sonra koyulaşmayı ve çatlamayı takip için üç dört saatte bir testi yeniliyorum, sıvı alacaksam eğer testten hemen sonra alıyorum ki sonraki test için zaman olsun böyle sonra testlerin üzerine tarih ve saat yazıyorum 💃
Ben başıma iş almışım meğer😅😅😅 üç dört saat işini yapamam yapamadım diye de bi daha strese girerim kesin😅😅😅

Çookk teşekkür ederim ama ayrıntılı anlattığın için rahatladım şu anda

Ben başıma iş almışım meğer😅😅😅 üç dört saat işini yapamam yapamadım diye de bi daha strese girerim kesin😅😅😅

Çookk teşekkür ederim ama ayrıntılı anlattığın için rahatladım şu anda
Hiç strese girme kuzum illa öyle olacak diye bir şey yok şimdi ilk defa yapacaksan kaç günde siliniyor yani kaç günde çatlıyor onu da bilmiyorsun bunları yapınca öğreneceksin zaten ilişki düzenini de ona göre ayarlarsın.
Takip yapamadın diyelim çift çizgiyi gördüğün gün olur ilişki, sonra bir gün ara verirsin bir daha olur o arada yine her gün bir testle de takip yapabilirsin.
Ya da ara vermeden testte çift çizgi gördükten sonra her gün yapabilirsiniz test silindiği gün de dahil olmak üzere böylece yumurtlama dönemini komple degerlendirmis olursunuz iki şekilde de yapıp hamile kalan var hatta bazıları sadece tek ilişkiyle o da ya çift çizgi olduğu ya da silindiği gün ilişkiyle bile hamile kalabiliyor 😄

Kızlar ben iki aydır denedim sadece çok yeniyim yani şimdi ben iki aydır korunmuyorum sonrasında maalesef regl oluyorum şu an reglim. Regl bitince tekrar deneyeceğiz olana kadar tabiki . Ben bir uygulama kullanıyorum regl günlerini giriyorum va kolaylık oluyor. Bakın bu pembeler regl zamanlarım oradaki küçük kalplerde değerlendirme yaptığımız günler. Şimdi size soruyorum doğru mu değerlendirmelerin olduğu günler? Yetersiz mi? Diyorum ki acaba bu reglim bittiği zaman her iki günde bir değerlendirme yapsak daha mı iyi?diğer grubada yazayım aynısını 😂

Eklentiler

• IMG_20221007_205234.jpg
    IMG_20221007_205234.jpg
    92,7 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_20221007_205206.jpg
    IMG_20221007_205206.jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 61
Reglin düzenli ise takvimde kalpli günler ya da bir gün sonrası yumurtlama oluyor canım ben ovulasyon ile takip yaparken takvimle karşılaştırma yapıyorum genelde denk geliyor ama bazen bir iki gün değişebiliyor takvime göre erken ya da geç yumurtlama olabiliyor ama iki günde bir, gün aşırı ya da sanırım MFK diye bir doktorun 3-2 gibi bir ilişki sıklığı tavsiyesi var tam bilmiyorum ama forumda mfk konularında yazıyor genelde bu şekilde ilişki olursa zaten kaçırma ihtimali yok illa denk gelir diyorlar.
Ama her ay yumurtlamaya ilişki denk getirsek bile olmayabiliyor yine de tabii 🐣

Hiç strese girme kuzum illa öyle olacak diye bir şey yok şimdi ilk defa yapacaksan kaç günde siliniyor yani kaç günde çatlıyor onu da bilmiyorsun bunları yapınca öğreneceksin zaten ilişki düzenini de ona göre ayarlarsın.
Takip yapamadın diyelim çift çizgiyi gördüğün gün olur ilişki, sonra bir gün ara verirsin bir daha olur o arada yine her gün bir testle de takip yapabilirsin.
Ya da ara vermeden testte çift çizgi gördükten sonra her gün yapabilirsiniz test silindiği gün de dahil olmak üzere böylece yumurtlama dönemini komple degerlendirmis olursunuz iki şekilde de yapıp hamile kalan var hatta bazıları sadece tek ilişkiyle o da ya çift çizgi olduğu ya da silindiği gün ilişkiyle bile hamile kalabiliyor 😄
Olacağı varsa öyle de böyle de oluyo bakmaz attık kuzum😍😍😍🥰🥰🥰
Kızlar ben iki aydır denedim sadece çok yeniyim yani şimdi ben iki aydır korunmuyorum sonrasında maalesef regl oluyorum şu an reglim. Regl bitince tekrar deneyeceğiz olana kadar tabiki . Ben bir uygulama kullanıyorum regl günlerini giriyorum va kolaylık oluyor. Bakın bu pembeler regl zamanlarım oradaki küçük kalplerde değerlendirme yaptığımız günler. Şimdi size soruyorum doğru mu değerlendirmelerin olduğu günler? Yetersiz mi? Diyorum ki acaba bu reglim bittiği zaman her iki günde bir değerlendirme yapsak daha mı iyi?diğer grubada yazayım aynısını 😂
canım reglin bu ay erken geldi diye hatırlıyorum o zaman erken yumurtluyor olabilirsin regl biter bitmez 1 gün dolu 1 gün boş dene istersen. Biz bu ay regle 4 gün kalaya kadar öyle gittik. Canımız isterse ekstralar da olmadı değil🙈🙈🤪🤪 hii bende şimdilik etkisi olmadı o yüzden ovülasyonla deneyeceğim bu ay yumurtlama takibini ama zaten ilk aylarda olmayabilir diyorlar.

Valla fertility friend uygulaması ateşe göre biliyor ve gerçekten doğru çıktı hep. Geçen ay 17. de yumurtladim 31. Gün adet oldum. Bu ay 12. Gün sanıyordum yumurtlama çizgisini yine 17.ye çekti. Gerçekten de 12.olsaydi 26.sında adet olurdum. Sabah 27. Gün olacak hala arkadaş piyasada yok 😅 birliktelik oldu acaba dışarı gelen spermle gelir mi dedim yok yine tik yok. Eylül'de de böyle olmuştu tipkisinin aynısı.

Olacağı varsa öyle de böyle de oluyo bakmaz attık kuzum😍😍😍🥰🥰🥰

canım reglin bu ay erken geldi diye hatırlıyorum o zaman erken yumurtluyor olabilirsin regl biter bitmez 1 gün dolu 1 gün boş dene istersen. Biz bu ay regle 4 gün kalaya kadar öyle gittik. Canımız isterse ekstralar da olmadı değil🙈🙈🤪🤪 hii bende şimdilik etkisi olmadı o yüzden ovülasyonla deneyeceğim bu ay yumurtlama takibini ama zaten ilk aylarda olmayabilir diyorlar.
Ooo 🤪aynen biz de öyle değerlendirmek istiyoruz bu ayı öylesi daha garanti geldi ovulasyon testi çok stresli bir iş gibi geliyor kulağıma bilemiyorum, yahu salalım gitsin bir gün dur bir gün değerlendir en mantıklısı. Çok çalışmak lazım 🤪

Ooo 🤪aynen biz de öyle değerlendirmek istiyoruz bu ayı öylesi daha garanti geldi ovulasyon testi çok stresli bir iş gibi geliyor kulağıma bilemiyorum, yahu salalım gitsin bir gün dur bir gün değerlendir en mantıklısı. Çok çalışmak lazım 🤪
Ben yumurtlama günümü net öğrenmek istedim biraz da o yüzden ovülasyon testine yöneldim bu ay bi de benimkine 2 günde bir zor geldi😅😅😅 gününü bilirsek ona göre yormayız kendimizi keyfimize bakarız diyo🤪🤪

Ben yumurtlama günümü net öğrenmek istedim biraz da o yüzden ovülasyon testine yöneldim bu ay bi de benimkine 2 günde bir zor geldi😅😅😅 gününü bilirsek ona göre yormayız kendimizi keyfimize bakarız diyo🤪🤪
Valla biz oturduk eşimle güzel güzel konuştuk bu ay çok çalışmamız gerektiği üzerine toplantı yaptık 😂😂🤪iki güne bir deneyeceğiz bu ay reglimin bitmesini bekliyorum.
Rosebelle Rosebelle canım düzenleme yapalım sat 8 Ekim, bat 4 Kasım , kırmızılar geldi ❌❗😅
Ah kırmızılar kırmızılar hoş gelmişler bı daha ki ay gelmesinler 🤪 ekliyorum
Beni de ekler misin canım? Son adet 7 Ekim, beklenen adet 4 Kasım.
Hoş geldin canım ekliyorum listeye ☺️
Şuraya hazır grubu bulmuşken bi tık atayım da bulmaya uğraşmayalım birdaba
👶👶❤️❤️❤️
Sat 8 Ekim bat 5 Kasım olarak beni de ekler misin 🥰
Ekliyorum listeye ☺️ hoş geldin canım 🥰

Kizlaaarr bende geldimm maalesef kırmızılar geldi 😔🔥 etiketlerseniz beni de mutlu olurumm 🌸 SAT 6 Ekim , BAT 5 Kasım 🥰🥰

Back