- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Mübarek Kandil günü Allah’ım dualarımızı duysun en güzel şekilde hepsini yaşatsın inşallah bizlere Düşününce bile gözlerim dolduAynen canım...
Tek tek okunuyor
Bir de his yüklemesi var. İstediğin şeyin olduğunu hissediyorsun mesela o anı tamamen yaşamaya çalışıyorsun banyoya girdin testi eline aldın çift çizgiyi gördüğün an sanki o anı yaşamış gibi bedenin tepki veriyorsa varsayım yasasına göre his yüklemesi yapmayı becermis oluyorsun
Sonra doktora gittiğin kalp atışını duyduğun an mesela, ben bunu denedim dün, internetten bebek kalp atışı sesi buldum gözlerimi kapattım sanki doktor odasındayım ve o benim bebegimin kalp atışları gibi düşündüm hemen ağlamaya başladım ahahahahha direk o moda girebildim yani bu şekilde Kasım ayı boyunca müsait olduğumda ve aklıma geldiğinde yapmaya devam edeceğim kırmızıları görsem bile
Geçenlerde inatagramda anne bebek paylaşımı yapan bi sayfanın reklamı çıktı karşıma, anne karnındaki bebek annesiyle konuşuyor vs öyle bi şeydi ağlamaktan izleyemedim tamamını. His yüklemesi sonrası psikolojik destek gerekir mi acaba