KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

kızlar dün değerlendiremedik inşallah pik'e daha vardır. Adamın pestili çıkmıştı her gün değerlendirmekten artık gün aşırıya geçiyoruz Bu arada kırmızı çıkan günlerde hep akıntım devam etti. Bugün de var hatta,artık akşama kısmetse çalışmalara devam

Papatyamaviss al sana tablo , gece de beraberlik oldu çekilmedi bu kez

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-22-09-41-02-456_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    91 KB · Görüntüleme: 29
Ovulasyon beni gerer istemem diyen ben acaba bugün eczaneden ovulasyon mu alsam, dün geceki ilişki yumurta çatlama ya denk geldi mi acaba diye kafama takıldı şimdi

İnsallah canim. Esim amelyat olmustu ameliyat sonrasi bir tik spermlerde dusme olmus sinir 15 bin esimin 16bin doktor takviye verdi bakalim nasil olacak birde keciboynuzu kuru yapiyorum insallah faydasi olur
Amin canım benim inşallah gönlünüze göre olsun herşey. Allah çok büyük tez vakit versin inşallah. Bizde her sabah keçiboynuzu pekmezi yiyoruz birer kaşık. Birde enerji için şey yap istersen onuda yaptım her sabah birer kaşıkta ondan yiyoruz. Ceviz, fındık, badem ve kaju ezdim bunları bir kaba koydum içine karışıma göre bal döktüm bir kavanoza yakın yaptım. Ama kavrulmuş olmasın hiç biri kuruyemişlerin.. şifa olsun inşallah. ❤

Ovulasyon beni gerer istemem diyen ben acaba bugün eczaneden ovulasyon mu alsam, dün geceki ilişki yumurta çatlama ya denk geldi mi acaba diye kafama takıldı şimdi
Bende çok kararsız kaldım acaba daha çok stres yaptırır mı bana diye. Ama okuduklarımdan sonra en kötü sorarım yardımcı olurlar diyerek aldım bugün 3. ovülasyon testimi yapıcam bir kaç güne çift çizgi görürüm diye hissediyorum bakalım.

İnsallah canimm. Doktor bize proxeed plus onerdi oda karaborsa olmus resmen. 1 kutusunu 1200 tl civari birseye aldik saka gibi.

Kizlar doktor tahlil istedi verdik sonuclara gore fsh 11.85 lh 8.30 prolaktin 16.09 nasil normal mi fsh yuksek gibi geldi ama

Kızlar benim ovulasyonda cizgiy belli bı yere kadar gelip sonra Tekrar siliniyor azalıyor yani şuan iyice siliklesti pik olmuyor yani

Ahaha ben oyuzden ateş artı ovulasyon bu ay tüm elımdekılerı degerlendırıyorum nıce mutlu güzel yaşların olsun kuzummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…