Hoş geldinSat 20 ekim bat 17 kasım
ya sorma insanı çok geriyor,sanki zorunluymuşuz gibi hissediyoruzOvulasyon beni gerer istemem diyen ben acaba bugün eczaneden ovulasyon mu alsam, dün geceki ilişki yumurta çatlama ya denk geldi mi acaba diye kafama takıldı şimdi
Amin canım benim inşallah gönlünüze göre olsun herşey. Allah çok büyük tez vakit versin inşallah. Bizde her sabah keçiboynuzu pekmezi yiyoruz birer kaşık. Birde enerji için şey yap istersen onuda yaptım her sabah birer kaşıkta ondan yiyoruz. Ceviz, fındık, badem ve kaju ezdim bunları bir kaba koydum içine karışıma göre bal döktüm bir kavanoza yakın yaptım. Ama kavrulmuş olmasın hiç biri kuruyemişlerin.. şifa olsun inşallah. ❤İnsallah canim. Esim amelyat olmustu ameliyat sonrasi bir tik spermlerde dusme olmus sinir 15 bin esimin 16bin doktor takviye verdi bakalim nasil olacak birde keciboynuzu kuru yapiyorum insallah faydasi olur
Nice güzel yaşlar canım benimmBenim bugün doğum günüm kızlar ,eşim dün bir hediye verdi bana bilin bakalım ne
Bende çok kararsız kaldım acaba daha çok stres yaptırır mı bana diye.Ovulasyon beni gerer istemem diyen ben acaba bugün eczaneden ovulasyon mu alsam, dün geceki ilişki yumurta çatlama ya denk geldi mi acaba diye kafama takıldı şimdi
Yaa iyi ki doğdun nice mutlu senelerin olsun. Çoğalarak büyüsün ailen inşallahBenim bugün doğum günüm kızlar ,eşim dün bir hediye verdi bana bilin bakalım ne
Ben bir grupta okudum Ekim ayı mucizesi grubuydu sanırım orda kızlar diyordu o günlerde 4 5 tane havuç yiyin üst üste ama çok anlayamadım havuç etkisini. Demekki işe yarıyor o dönemlerdeKızlar ovulasyon döneminde avokadoya devam mı sizce ? Yoksa havuc mu
İnsallah canimm. Doktor bize proxeed plus onerdi oda karaborsa olmus resmen. 1 kutusunu 1200 tl civari birseye aldik saka gibi.Amin canım benim inşallah gönlünüze göre olsun herşey. Allah çok büyük tez vakit versin inşallah. Bizde her sabah keçiboynuzu pekmezi yiyoruz birer kaşık. Birde enerji için şey yap istersen onuda yaptım her sabah birer kaşıkta ondan yiyoruz. Ceviz, fındık, badem ve kaju ezdim bunları bir kaba koydum içine karışıma göre bal döktüm bir kavanoza yakın yaptım. Ama kavrulmuş olmasın hiç biri kuruyemişlerin.. şifa olsun inşallah. ❤
Benim bugün doğum günüm kızlar ,eşim dün bir hediye verdi bana bilin bakalım ne
Yumurtlama oldumu pelı
Ahaha ben oyuzden ateş artı ovulasyon bu ay tüm elımdekılerı degerlendırıyorumOvulasyon beni gerer istemem diyen ben acaba bugün eczaneden ovulasyon mu alsam, dün geceki ilişki yumurta çatlama ya denk geldi mi acaba diye kafama takıldı şimdi
Belki tam yumurtan beklenılen büyüklüğe gelmıyor dıye yorumluyorum ama dur hele daha 13.gundesınKızlar benim ovulasyonda cizgiy belli bı yere kadar gelip sonra Tekrar siliniyor azalıyor yani şuan iyice siliklesti pik olmuyor yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?