- 25 Ekim 2020
- 478
- 549
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay hadi İnşallah seni de bulur çocuk şansı bu sene o zamanBurcum koca yükselenim Aslan ama yengeç kadını özelliklerini de taşıyormuşum
Bizim testlere bişeyler olduKizlar ovu de pik devam ediyor bugün de hiç böyle olmamıştı
Bende gelddiiimm geç kaldım ama galiba canım sat 6 Eylül bat 3 ekimKızlar sat ve bat olacak şekilde tarih verin hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah
Sen kaç ayda anladın bu durumu yani aslında pik olduğunu ama senin kaçırdığını,ikinci ayım benim , çok can sıkıcı bir tetkik vereyim ben de içim rahat etsin bari
Teşekkür ederim canım öyle yapayım bundan sonra bakalım tekrar ,eğer piki kacirdiysam dün oldu ,bu sabahı değerlendirdik tutarsa yine tutar yani çatlamaya denk gelmiş oluyor ama bakalımBen ovulasyon testlerini 2018 de denemiştim ilk o zaman da böyle oluyordu ara ara, sonra burada çift çizgiye yakın gördükten sonra takip etme olayını öğrendim o arada bu sene yeniden denemeye karar verince Ağustos ayında sanırım yine piki kaçırdım o zaman aklıma geldi bir sonraki deneme için yani Eylül için sıkı takip yaptım ve yakaladım piki hatta ultra piki bile ilk defa o zaman gördüm.
2018 yılında da bir dört beş ay denedik sonra vazgectik çocuk fikrinden biz onları dahil edersem beş altı denemeden sonra fark etmişim
Doktora danış mutlaka ama sıkı takip olayını da dene istersen burada bir iki arkadaş daha bundan şikayetçi idi bu şekilde sıkı takip yapınca onlar da pik gördüler
Ben de senin gibi düşünüyorum, diğer markayı kullanmadım ama takip ediyorum ki silik çizgi hep var ,benim de işte bahsettiğim oydu ,silik de olsa ikinci çizgi hep var o markada ama bizimkinde yok ancak yumurtlma günlerinde ikinci çizgi çıkıyor insanın canı sıkılıyor böyle de oluncaBu arada ben de ilk defa başka marka ovulasyon deniyorum (bir gebenin günlüğü) normalde hafif yapışkan bir akıntı geldikten maksimum üç gün sonra kızarmaya başlardı ovulasyon testim (laboquick olan) takvimdeki yumurtlama gününe de denk gelirdi zaten
Malum akıntı Çarşamba günü geldi bugün üçüncü gün yani akıntı sonrası, takvimde de yumurtlama yarın görünüyor ve testimde bırakın kızarmayi ikinci çizgi hiç yok sıfır
Laboquickte en azından silik de olsa ikinci çizgi hafif olurdu bunda hiç yok ya
Benim de yumurtlama yarın gözüküyor fakat ben ihtimal vermiyorum olacağına , akışkan sıvı da dün geldi ama gel gör ki bişey yokBu arada ben de ilk defa başka marka ovulasyon deniyorum (bir gebenin günlüğü) normalde hafif yapışkan bir akıntı geldikten maksimum üç gün sonra kızarmaya başlardı ovulasyon testim (laboquick olan) takvimdeki yumurtlama gününe de denk gelirdi zaten
Malum akıntı Çarşamba günü geldi bugün üçüncü gün yani akıntı sonrası, takvimde de yumurtlama yarın görünüyor ve testimde bırakın kızarmayi ikinci çizgi hiç yok sıfır
Tutmuştur inşallah canım değerlendirme yaptıysan süperTeşekkür ederim canım öyle yapayım bundan sonra bakalım tekrar ,eğer piki kacirdiysam dün oldu ,bu sabahı değerlendirdik tutarsa yine tutar yani çatlamaya denk gelmiş oluyor ama bakalım
Valla benim de şu an biraz canım sıkıldıBen de senin gibi düşünüyorum, diğer markayı kullanmadım ama takip ediyorum ki silik çizgi hep var ,benim de işte bahsettiğim oydu ,silik de olsa ikinci çizgi hep var o markada ama bizimkinde yok ancak yumurtlma günlerinde ikinci çizgi çıkıyor insanın canı sıkılıyor böyle de olunca
Belli olmaz kuzum belki lh dalgalanması yaşadın asıl yumurtlama günü birden kızaracak da olabilirBenim de yumurtlama yarın gözüküyor fakat ben ihtimal vermiyorum olacağına , akışkan sıvı da dün geldi ama gel gör ki bişey yok
Sanmıyorum ,emin gibiyim,arada da yapiyorum gittikçe azalıyor geçen ay da aynısı olduBelli olmaz kuzum belki lh dalgalanması yaşadın asıl yumurtlama günü birden kızaracak da olabilir
Son test nasıldıBizim testlere bişeyler oldu
Silik baya gözükmüyor gibi bişeySon test nasıldı
O zaman eğer çatlama olduysa zaten degerlendirdin umarım tutmuştur canımSanmıyorum ,emin gibiyim,arada da yapiyorum gittikçe azalıyor geçen ay da aynısı oldu
Bı dahakine ben de ondan alcam ya,benimkinde sadece yumurtlama civarı çift çizgi çıkıyorO zaman eğer çatlama olduysa zaten degerlendirdin umarım tutmuştur canım
Ama eğer olmadıysa bir dahaki regle hem doktora bir danışır hem de az çok tahmin ettiğin yumurtlama aralığında sıkı takip yaparsın bakalım ne olacak
Bu ay ben napicam bakalım hala bomboş testler
Laboquickte çift çizgiyi gördüğüm günün ertesinde sayarsam tam on dört gün sonra regl oluyordum bu şekilde boş çıkarsa testim sürekli regl zamanını da hesaplayamicam bu ay yedekte laboquick de olsaydı keşke karşılaştırma yapardım
Bı dahakine ben de ondan alcam ya,benimkinde sadece yumurtlama civarı çift çizgi çıkıyor, Perşembeye kadın doğum randevusu aldım ,beklemicem yaO zaman eğer çatlama olduysa zaten degerlendirdin umarım tutmuştur canım
Ama eğer olmadıysa bir dahaki regle hem doktora bir danışır hem de az çok tahmin ettiğin yumurtlama aralığında sıkı takip yaparsın bakalım ne olacak
Laboquickte çift çizgiyi gördüğüm günün ertesinde sayarsam tam on dört gün sonra regl oluyordum bu şekilde boş çıkarsa testim sürekli regl zamanını da hesaplayamicam bu ay yedekte laboquick de olsaydı keşke karşılaştırma yapardım
O zaman eğer çatlama olduysa zaten degerlendirdin umarım tutmuştur canım
Eczanede ki testlerden alsana bir de canım öyle dene karşılaştır. Bence öyle yapman daha iyi olurSilik baya gözükmüyor gibi bişey
Kuzum birgebeningünlüğü belli bir büyüklüktedir yumurtayı algılayabilecek hassasiyette diyorlardı. Yumurtan yeterince gelişmediyse göstermiyor falan diyorlar öyle bir şey olabilir mi acabaBu arada ben de ilk defa başka marka ovulasyon deniyorum (bir gebenin günlüğü) normalde hafif yapışkan bir akıntı geldikten maksimum üç gün sonra kızarmaya başlardı ovulasyon testim (laboquick olan) takvimdeki yumurtlama gününe de denk gelirdi zaten