- 22 Eylül 2022
- 46
- 23
- 3
- 28
Ben 2 gün önce ovulasyon testini yaptığımda pik gördüm ama bugünkü kadar akıntım yoktu şaşırdım açıkçası zaten zar zor görüşüyorum eşimle kaçırmayım günü diye sordumBenim akintkm hic olmadigi icin ovulasyonla anliyorum ancak
Yapilir canim yap bakalim. Ovulasyonun yanlis oldugunu dusunmuyorum cunku ben her ay yumurtlamadan 14 gun sonra garanti adet oluyorumBen 2 gün önce ovulasyon testini yaptığımda pik gördüm ama bugünkü kadar akıntım yoktu şaşırdım açıkçası zaten zar zor görüşüyorum eşimle kaçırmayım günü diye sordumşu an ovulasyon yapılır mı bu saatte
Yaa ben bu zamana kadar hep uygulama takvime göre hareket ettim hiç ovulasyon yapmamıştım ama farkettim takvimden 2 gün önce yumurtlama oluyorYapilir canim yap bakalim. Ovulasyonun yanlis oldugunu dusunmuyorum cunku ben her ay yumurtlamadan 14 gun sonra garanti adet oluyorum
Degisiyor canim. Benim onceki 2 ay 11. Gun yumurtlama.oldu son ay 18. GunYaa ben bu zamana kadar hep uygulama takvime göre hareket ettim hiç ovulasyon yapmamıştım ama farkettim takvimden 2 gün önce yumurtlama oluyor
Sabır edelim miniklere kavuşmak içinEvet oda cok onemli bizde her yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama henuz yok
İnşallah canımİnsallah iyi cikar. Bu zamana kadar hic bakilmadi insan korkuyor haliyle
Adetine 4 gün kala yap test bakalım canım vardır inşallahAyy bilmiyorum ki kuzum bende akıntı olur ama afedersin resmen üstüme başıma bulaştı böyle yoğun olmamıştı yanihayırlısı her şeyin hakkımızda
İnsallah canim. Esim amelyat olmustu ameliyat sonrasi bir tik spermlerde dusme olmus sinir 15 bin esimin 16bin doktor takviye verdi bakalim nasil olacak birde keciboynuzu kuru yapiyorum insallah faydasi olurSabır edelim miniklere kavuşmak için
Merhaba hayıt macununu işe yarıyor mu gerçekten tek mi kullandınız propolis de aldınız mı birde ilk şişede mi hamile kaldınız acaba bugün bende bu sayfa ile karşılaştım araştırırken sizi gördüm 3 ay önce kürtaj oldum korunmuyorum ama olmadı çocuk hala hayıt macunu ilemi hamile kaldın başka neler yaptınız acabaHayıt macunu kürü canım bursa narlıdere organik ürünleri sayfasından aldım canım
Hoşbuldum inş artık iyiden iyiye kafaya takmaya başladımHoşgeldiniz olacak inşallah buna inanın
Hayıt macunu kürü aldım 1 kavanoz birde propolis balı aldım canım tam bitirmeden hamile kaldım zaten fsh yüksekti mutlka faydası olduki kaldım canım çünkü kolay hamile kalbilnek için 10 nun altında olması gerekiyormuşMerhaba hayıt macununu işe yarıyor mu gerçekten tek mi kullandınız propolis de aldınız mı birde ilk şişede mi hamile kaldınız acaba bugün bende bu sayfa ile karşılaştım araştırırken sizi gördüm 3 ay önce kürtaj oldum korunmuyorum ama olmadı çocuk hala hayıt macunu ilemi hamile kaldın başka neler yaptınız acaba
Bende alıcam bakalım pzt inşallah faydasını görürüm :)Hayıt macunu kürü aldım 1 kavanoz birde propolis balı aldım canım tam bitirmeden hamile kaldım zaten fsh yüksekti mutlka faydası olduki kaldım canım çünkü kolay hamile kalbilnek için 10 nun altında olması gerekiyormuş
İnşallah canım allah gönlümüze göre versin inşallahBende alıcam bakalım pzt inşallah faydasını görürüm :)
Ayy bilmiyorum ki kuzum bende akıntı olur ama afedersin resmen üstüme başıma bulaştı böyle yoğun olmamıştı yanihayırlısı her şeyin hakkımızda
Bat 5 Kasım olarak listeye ekledim canımSon adet tarihim galiba düşük yaptıgım günden kabul ediliyor ise 5 ekim canım
Ekledim canımMerhaba benide eklermisiniz sat 1 ekim bat 1 kasım 3 yıldır olmuyor eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi
Rosebelle
Ben de iyiyim canım siteye çok fazla gelemiyorum. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Takip olarak sadece ovulasyon zamanlarını değerlendiriyorum. Akıntıdan anlaşılıyor benim yumurtlama günlerim. Hiç ovulasyon testi yapmadım. Reglin 10. Günü başlıyor normalde ama biz 13. günü değerlendirmeye başladık bir gün dinlenip bir gün değerlendiriyoruzbiz iyiyiz de sen nasılsın takip yaptın mı nasıl gidiyor??
Ekledim canım hoş geldinsat tarih:19 ekim
bat tarihi:15 kasım
Sat 20 ekim bat 17 kasımMerhaba benim de 17 kasım bat beni de ekler misiniz
Burcum ikizler kuzum yükselen yayKuzucum senin burcun yengecti sanırım değil mi, yükselen burcun ne?
Günler geçsin diye bekliyorum bu ay hepimize güzellikler huzur umut getirsin inşallahAdetine 4 gün kala yap test bakalım canım vardır inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?