- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Kuzum çatlama görene kadar havuç tutunma ıcın avokado dıye bılıyorum yedıysen yıne sal gıtsın bekle bu saatten sonraKızlar ovulasyon döneminde avokadoya devam mı sizce ? Yoksa havuc mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum çatlama görene kadar havuç tutunma ıcın avokado dıye bılıyorum yedıysen yıne sal gıtsın bekle bu saatten sonraKızlar ovulasyon döneminde avokadoya devam mı sizce ? Yoksa havuc mu
Aaa nasıl denk gelmiş ikizler ve yay birbirine çok benzeyen iki burç ikisi de eğitim, seyahat ve iletişim burcu.Burcum ikizler kuzum yükselen yay
İyi ki doğdun canımBenim bugün doğum günüm kızlar , eşim dün bir hediye verdi bana bilin bakalım ne
Kızlar benim ovulasyonda cizgiy belli bı yere kadar gelip sonra Tekrar siliniyor azalıyor yani şuan iyice siliklesti pik olmuyor yani
Eşim Aslan şansımız ondan tutar belki belli mi olur ben bunları hiç bilmiyordum heyecanlandım şimdiAaa nasıl denk gelmiş ikizler ve yay birbirine çok benzeyen iki burç ikisi de eğitim, seyahat ve iletişim burcu.
Bebek isteyen Yengeç ve Aslan burçları için olumlu haberler olabilir demişlerdi Aralık ayı ortasına kadar, sen de aklımda yengeç diye kalmışsın Haziran doğumluyum demiştin ondan öyle kodladim heralde
Ay ama yükselen yay isen beşinci evin koctur büyük ihtimalle yani çocuk evin, oradan bu sene Jüpiter geçiyor bu sene bebisin gelme ihtimali yüksek yani sana Jüpiter beşinci evden geçerken bebiş isteyenlere bebiş getirir genelde.
Benim de eşimin beşinci evinden geçiyor Jüpiter bu sene o da yükselen yay, tam bilmiyorum ama en geç Nisan ya da Mayıs ayına kadar falan orada olacak. O gitmeden önce bebiş haberi gelir belki bak sen de baya iyi gösterge var diyorum eşime astrolojiye pek inanmaz normalde ama bazen hani başka gösterge yok mu ne zaman geliyor şimdi ufaklık tam olarak falan diyor
Sakın ol şampiyon Nostradamus değilim henüz diyorum ben de ama napsin kiyamam umut fakirin ekmeği işte hehe
İyi ki doğdun kuzum Ahahaha ucuza yırtmış seninki desene attığınız gol olsun inşallahBenim bugün doğum günüm kızlar , eşim dün bir hediye verdi bana bilin bakalım ne
Haha sorma yaa o da umutlanmak istiyor işte garibimEşim Aslan şansımız ondan tutar belki belli mi olur ben bunları hiç bilmiyordum heyecanlandım şimdi
Seninkinin yine yoo ilgilenmiyorum ben diyip içten içe kendine engel olamayışı bak size de rastlıyor bizde tutarsa sizi de yakalar o zaman
Zaten ovulasyonda silik olması negatif anlamına geliyor . T ile c aynı ya da T daha koyu olacak ki pozitif olsun . Bende yaptım dün sanki pik olacak gibi birkaç güne ama bugün daha silik yani negatif ikiside . Biraz daha bekleyin eğer ki sıkıntınız yoksa pik yakalarsınız. Kaç gün regl dongunuzKızlar benim ovulasyonda cizgiy belli bı yere kadar gelip sonra Tekrar siliniyor azalıyor yani şuan iyice siliklesti pik olmuyor yani
Balık mıydı yengeç miydi aşırı duygusallardan biriydi ama asla emin olamadık ikimiz de şu an belalı bir çiftiz biraz şöyle bi baktım daHaha sorma yaa o da umutlanmak istiyor işte garibim
Yaaa İnşallah kuzum
Valla aaa biz tam da astrolojik açıdan uygun zamanda çocuk istemeye başlamışız dedim eşimin haritasını görünce
Eşinin yükseleni ne?
Yok canım gayet güzel benimde lh 6 proloktin 15 fsh yüksek 19 seninki gayet güzel canım gözün aydınKizlar doktor tahlil istedi verdik sonuclara gore fsh 11.85 lh 8.30 prolaktin 16.09 nasil normal mi fsh yuksek gibi geldi ama
Ay inşallah yengectir yaaaBalık mıydı yengeç miydi aşırı duygusallardan biriydi ama asla emin olamadık ikimiz de şu an belalı bir çiftiz biraz şöyle bi baktım da
genel burç yorumunda pek ciddiye almıyorum astrolojiyi ama böyle durumlarda nokta atışı tutuyor
İnsallah oyledir kuzum doktorum aramadi daha kendimi yiyorum o yuzdenY
Yok canım gayet güzel benimde lh 6 proloktin 15 fsh yüksek 19 seninki gayet güzel canım gözün aydın
Yaaa cidden mi?Bearhug ahah bende doğum haritama baktırmıştım notları kaybetmısım eve gecısı herseyınyazıyordu 2023 de bebek bekliyor olabılme ıhtımalımin yüksek demıstı
Ben de öyle düşündüm,bence dediğin gibiBelki tam yumurtan beklenılen büyüklüğe gelmıyor dıye yorumluyorum ama dur hele daha 13.gundesın
Ben de günde iki tane yaptım test ama dediğin gibi Öğlen vardı çizgi buraya da attım hatta sonra akşam bı daha yaptığımda azalmıştı bu da bı ihtimal kısa sürüyor olabilir ama işin enteresani geçen ayda aynası olduHer ay yumurtlama olmuyor canım bu da çok normal her ay yumurtlama göreceğiz diye bir şey yokmus bunu bana doktor da söyledi, bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan da çok söylüyor. Belli bir yere kadar gelmesi LH dalgalanması dolayısı ile olabilir. Yani o ay aslında yumurtlama görmemiş olabilirsin.
Ama bu sürekli her ay oluyorsa doktora git mutlaka yumurtanın gelisme ve çatlama açısından değerlendirilmesi için
Üçüncü ihtimal ise piki kaçırman...
Ben de senin gibi yumurta olmuyor heralde diyordum ama meğer çatlama surem kisaymis
Tam olmasa da testte çift çizgiyi gördüğüm an iki saatte bire çıkarıyorum sıklığı o zaman yakalıyorum piki
Önceden günde sadece bir tane yapıyordum bugün çift çizgi olmaya başlar gibi oldu diyelim ertesi gün hop siliniyordu
Meğer o hafif çift çizgi gördüğüm günün gecesi olgunlaşıp sabaha kadar catliyormus. Ben günde tek test yaptığım için anlamiyormusum
Geçen ay da aynısı oldu ,takvime göre yarın pik fakat siliklestikten sonra geçen ay da bı daha yükselmedi ve geçen ay da takvime göre iki gün erken ikinci çizgi oluşup kaybolduZaten ovulasyonda silik olması negatif anlamına geliyor . T ile c aynı ya da T daha koyu olacak ki pozitif olsun . Bende yaptım dün sanki pik olacak gibi birkaç güne ama bugün daha silik yani negatif ikiside . Biraz daha bekleyin eğer ki sıkıntınız yoksa pik yakalarsınız. Kaç gün regl dongunuz
Burcum koca yükselenim Aslan ama yengeç kadını özelliklerini de taşıyormuşumYaaa cidden mi?
Senin burcun ve yukselenin ne?
Sen kaç ayda anladın bu durumu yani aslında pik olduğunu ama senin kaçırdığını,ikinci ayım benim , çok can sıkıcı bir tetkik vereyim ben de içim rahat etsin bariHer ay yumurtlama olmuyor canım bu da çok normal her ay yumurtlama göreceğiz diye bir şey yokmus bunu bana doktor da söyledi, bir gebenin günlüğü Ebru Ceylan da çok söylüyor. Belli bir yere kadar gelmesi LH dalgalanması dolayısı ile olabilir. Yani o ay aslında yumurtlama görmemiş olabilirsin.
Ama bu sürekli her ay oluyorsa doktora git mutlaka yumurtanın gelisme ve çatlama açısından değerlendirilmesi için
Üçüncü ihtimal ise piki kaçırman...
Ben de senin gibi yumurta olmuyor heralde diyordum ama meğer çatlama surem kisaymis
Tam olmasa da testte çift çizgiyi gördüğüm an iki saatte bire çıkarıyorum sıklığı o zaman yakalıyorum piki
Önceden günde sadece bir tane yapıyordum bugün çift çizgi olmaya başlar gibi oldu diyelim ertesi gün hop siliniyordu
Meğer o hafif çift çizgi gördüğüm günün gecesi olgunlaşıp sabaha kadar catliyormus. Ben günde tek test yaptığım için anlamiyormusum