• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim akintkm hic olmadigi icin ovulasyonla anliyorum ancak 🤣🤣
Ben 2 gün önce ovulasyon testini yaptığımda pik gördüm ama bugünkü kadar akıntım yoktu şaşırdım açıkçası zaten zar zor görüşüyorum eşimle kaçırmayım günü diye sordum😄😄 şu an ovulasyon yapılır mı bu saatte

Ben 2 gün önce ovulasyon testini yaptığımda pik gördüm ama bugünkü kadar akıntım yoktu şaşırdım açıkçası zaten zar zor görüşüyorum eşimle kaçırmayım günü diye sordum😄😄 şu an ovulasyon yapılır mı bu saatte
Yapilir canim yap bakalim. Ovulasyonun yanlis oldugunu dusunmuyorum cunku ben her ay yumurtlamadan 14 gun sonra garanti adet oluyorum 🤣

Yapilir canim yap bakalim. Ovulasyonun yanlis oldugunu dusunmuyorum cunku ben her ay yumurtlamadan 14 gun sonra garanti adet oluyorum 🤣
Yaa ben bu zamana kadar hep uygulama takvime göre hareket ettim hiç ovulasyon yapmamıştım ama farkettim takvimden 2 gün önce yumurtlama oluyor

Hayıt macunu kürü canım bursa narlıdere organik ürünleri sayfasından aldım canım
Merhaba hayıt macununu işe yarıyor mu gerçekten tek mi kullandınız propolis de aldınız mı birde ilk şişede mi hamile kaldınız acaba bugün bende bu sayfa ile karşılaştım araştırırken sizi gördüm 3 ay önce kürtaj oldum korunmuyorum ama olmadı çocuk hala hayıt macunu ilemi hamile kaldın başka neler yaptınız acaba 😔

Merhaba hayıt macununu işe yarıyor mu gerçekten tek mi kullandınız propolis de aldınız mı birde ilk şişede mi hamile kaldınız acaba bugün bende bu sayfa ile karşılaştım araştırırken sizi gördüm 3 ay önce kürtaj oldum korunmuyorum ama olmadı çocuk hala hayıt macunu ilemi hamile kaldın başka neler yaptınız acaba 😔
Hayıt macunu kürü aldım 1 kavanoz birde propolis balı aldım canım tam bitirmeden hamile kaldım zaten fsh yüksekti mutlka faydası olduki kaldım canım çünkü kolay hamile kalbilnek için 10 nun altında olması gerekiyormuş

Hayıt macunu kürü aldım 1 kavanoz birde propolis balı aldım canım tam bitirmeden hamile kaldım zaten fsh yüksekti mutlka faydası olduki kaldım canım çünkü kolay hamile kalbilnek için 10 nun altında olması gerekiyormuş
Bende alıcam bakalım pzt inşallah faydasını görürüm :)

Kızlar benim bat 1 kasım 15 ekimde yumurtlama oldu ogünden beri göğüslerim hassas nefes aldıkça ağrıdığını hissediyorum birde afedersiniz beyaz akıntım var umutlanmak istemiyorum ama hayırlısı beklemek çok zor zaman geçmiyor

Ayy bilmiyorum ki kuzum bende akıntı olur ama afedersin resmen üstüme başıma bulaştı böyle yoğun olmamıştı yani🥺 hayırlısı her şeyin hakkımızda 🥰🥰

Kuzucum senin burcun yengecti sanırım değil mi, yükselen burcun ne?

Son adet tarihim galiba düşük yaptıgım günden kabul ediliyor ise 5 ekim canım
Bat 5 Kasım olarak listeye ekledim canım 🥰
Merhaba benide eklermisiniz sat 1 ekim bat 1 kasım 3 yıldır olmuyor eşim 2 ay önce varikosel ameliyatı oldu umutlarım tekrar yeşerdi😍🙏
Rosebelle Rosebelle
Ekledim canım 🥰 dilerim hepimiz Kasım'da hamiş oluruz 💐
biz iyiyiz de sen nasılsın takip yaptın mı nasıl gidiyor??
Ben de iyiyim canım siteye çok fazla gelemiyorum. Çok fazla düşünmemeye çalışıyorum. Takip olarak sadece ovulasyon zamanlarını değerlendiriyorum. Akıntıdan anlaşılıyor benim yumurtlama günlerim. Hiç ovulasyon testi yapmadım. Reglin 10. Günü başlıyor normalde ama biz 13. günü değerlendirmeye başladık bir gün dinlenip bir gün değerlendiriyoruz 🤪 ay umarım Kasım'da hepimizin dileği gerçek olur
sat tarih:19 ekim
bat tarihi:15 kasım
Ekledim canım hoş geldin 🥰

Back