• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Süt kesiği gibi ama çok fazla akıntı başladı bende mantar falan mı oldum acaba ya😓 koku da yok ama

Gerçekten öyle şifa bulmaya gidip bütün enerjimi sömürdü insan daha anlayışlı olarak konuşmalı biz birer makine değilim insanız ve o düşürdüğü duygudan günlerdir çıkmak için uğraşıyorum. 5+4te kese gördüm bir hafta sonra düşük olduğu 6 haftada düştü diyebiliriz yani. Ve ben 3 yıllık evliyim ilk kez çocuk yapmaya hazır hissettik kendimizi ve ilk denemede ilk ayda hamile kaldım. Ve ilk hamilelikte düşük oranı hep daha yüksek olduğunu da araştırdım. Hatta düşük sonrası doğal bir durum deyip, 3 düşük olmadan araştırmaya gidilmez normal karşılanır diyende doktorum.
Ben tek kaybimda bile genetige gittim. Aklinizda kalacagina yaptirin isterseniz.

Yumurtlamaya göre bakarsam 1 hafta kaldı canım
Valla canım seni ümitlendirmek istemem ama aynısı bende de oldu ve daha önce hiç öyle bişe görmemiştim mantar olmam dışında. Elime bir topak geldi öyle süt kesigi gibi şaşırmıştım sonra hamile kaldıgımı ögrenince demekki o ondan gelmiş dedim 🤗🤗

Valla canım seni ümitlendirmek istemem ama aynısı bende de oldu ve daha önce hiç öyle bişe görmemiştim mantar olmam dışında. Elime bir topak geldi öyle süt kesigi gibi şaşırmıştım sonra hamile kaldıgımı ögrenince demekki o ondan gelmiş dedim 🤗🤗
Ayy bilmiyorum ki kuzum bende akıntı olur ama afedersin resmen üstüme başıma bulaştı böyle yoğun olmamıştı yani🥺 hayırlısı her şeyin hakkımızda 🥰🥰

Ben tek kaybimda bile genetige gittim. Aklinizda kalacagina yaptirin isterseniz.
Ocak ayına kadar çalışmalara devam edin hala kalamazsan gerekli testleri ve yumurtlama takvimini ben oluşturucam dedi doktor. Bende bir başka şey duymaya sanırım hazır değilim. 3 ay daha kendime izin verip akışına bırakayım dedim.

Ocak ayına kadar çalışmalara devam edin hala kalamazsan gerekli testleri ve yumurtlama takvimini ben oluşturucam dedi doktor. Bende bir başka şey duymaya sanırım hazır değilim. 3 ay daha kendime izin verip akışına bırakayım dedim.
Evet oda cok onemli bizde her yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama henuz yok 🤣

Back