- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben tek kaybimda bile genetige gittim. Aklinizda kalacagina yaptirin isterseniz.Gerçekten öyle şifa bulmaya gidip bütün enerjimi sömürdü insan daha anlayışlı olarak konuşmalı biz birer makine değilim insanız ve o düşürdüğü duygudan günlerdir çıkmak için uğraşıyorum. 5+4te kese gördüm bir hafta sonra düşük olduğu 6 haftada düştü diyebiliriz yani. Ve ben 3 yıllık evliyim ilk kez çocuk yapmaya hazır hissettik kendimizi ve ilk denemede ilk ayda hamile kaldım. Ve ilk hamilelikte düşük oranı hep daha yüksek olduğunu da araştırdım. Hatta düşük sonrası doğal bir durum deyip, 3 düşük olmadan araştırmaya gidilmez normal karşılanır diyende doktorum.
Hahahahahha böyle diyince de bı komik geliyor , yumurtlamak yaniAyy olsun olsun yumurtlayacaksın demek ki
Evet canım fsh 19 küsürlerdeydi. Sen neden yaptıracaksın doktor mu istediFsh degeriniz yuksek miydi ? Bende yarin hormon testi yaptiricwm. Acikcasi korkuyorum biraz
Ben de kendimi tavuk gibi hissediyorum yalan yokHahahahahha böyle diyince de bı komik geliyor , yumurtlamak yani
Hangi bölüme gittiniz sizde düşük yaptınız o zamanBen tek kaybimda bile genetige gittim. Aklinizda kalacagina yaptirin isterseniz.
Adetine kaç gün var canımSüt kesiği gibi ama çok fazla akıntı başladı bende mantar falan mı oldum acaba ya koku da yok ama
Valla aynen öyle canım tavuk gibi hisseiyorum kendimi gerçi bi bakıma öyleyizde zatenHahahahahha böyle diyince de bı komik geliyor , yumurtlamak yani
Martta bebegimi kaybettim sonrasindanolmayinca tekrardan doktor gel birde hormonlara bakalim dedi bakalim hayrlisiartikEvet canım fsh 19 küsürlerdeydi. Sen neden yaptıracaksın doktor mu istedi
Benim bebegimin kalbi durdu tibbi genetige gittim tek kayip diyince yapmiyorlar ben iki diyince yaptilar sukur temiz ciktiHangi bölüme gittiniz sizde düşük yaptınız o zaman
Anladım canım sonuçların çıkınca haber et güzel sonuçlar alırsın inşallahMartta bebegimi kaybettim sonrasindanolmayinca tekrardan doktor gel birde hormonlara bakalim dedi bakalim hayrlisiartik
Benim bebek oluşmadan düşük oldu canım kese boştu boş gebelik dedi doktorBenim bebegimin kalbi durdu tibbi genetige gittim tek kayip diyince yapmiyorlar ben iki diyince yaptilar sukur temiz cikti
Adetine kaç gün var canım
Valla canım seni ümitlendirmek istemem ama aynısı bende de oldu ve daha önce hiç öyle bişe görmemiştim mantar olmam dışında. Elime bir topak geldi öyle süt kesigi gibi şaşırmıştım sonra hamile kaldıgımı ögrenince demekki o ondan gelmiş dedimYumurtlamaya göre bakarsam 1 hafta kaldı canım
İnsallah iyi cikar. Bu zamana kadar hic bakilmadi insan korkuyor haliyleAnladım canım sonuçların çıkınca haber et güzel sonuçlar alırsın inşallah
Ayy bilmiyorum ki kuzum bende akıntı olur ama afedersin resmen üstüme başıma bulaştı böyle yoğun olmamıştı yani hayırlısı her şeyin hakkımızdaValla canım seni ümitlendirmek istemem ama aynısı bende de oldu ve daha önce hiç öyle bişe görmemiştim mantar olmam dışında. Elime bir topak geldi öyle süt kesigi gibi şaşırmıştım sonra hamile kaldıgımı ögrenince demekki o ondan gelmiş dedim
Ocak ayına kadar çalışmalara devam edin hala kalamazsan gerekli testleri ve yumurtlama takvimini ben oluşturucam dedi doktor. Bende bir başka şey duymaya sanırım hazır değilim. 3 ay daha kendime izin verip akışına bırakayım dedim.Ben tek kaybimda bile genetige gittim. Aklinizda kalacagina yaptirin isterseniz.
Evet oda cok onemli bizde her yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama henuz yokOcak ayına kadar çalışmalara devam edin hala kalamazsan gerekli testleri ve yumurtlama takvimini ben oluşturucam dedi doktor. Bende bir başka şey duymaya sanırım hazır değilim. 3 ay daha kendime izin verip akışına bırakayım dedim.
Kızlar birşey sorucam yumurtlama bitince akıntı devam eder mi aynı şekilde bir kaç gün yoksa hala yumurtluyor olabilir miyimEvet oda cok onemli bizde her yumurtlamayi degerlendiriyoruz ama henuz yok
Benim akintkm hic olmadigi icin ovulasyonla anliyorum ancakKızlar birşey sorucam yumurtlama bitince akıntı devam eder mi aynı şekilde bir kaç gün yoksa hala yumurtluyor olabilir miyim