KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım bende özel bie şey yapmıyorum. Kan değerim çok düşük müş kan ilacı alıyorum. Birde

Canım bende özel bie şey yapmıyorum. Kan değerim çok düşük müş kan ilacı alıyorum. Birde aklıma gelirse folik asit
Folik asit hangi marketing kullaniyorsun bende alayım bari hergun kullanmakmi gerekiyor hamilelik öncesi bilgin varmi

Rosebelle merhaba öncelikle ben bugün regl oldum maalesef hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim sağ salim sağlıkla kucaklarıniza alırsınız inşallah

melegim can önce '@' bu işareti koyuyoruz daha sonra etiketlemek istediğin kişinin kullanıcı adını birleşik şekilde yazıyorsun zaten otomatik olarak etiket çıkıyor dilerim bir sonraki ay güzel haberlerini alırız inşallah sağlık olsun.

Merhaba seni de ekleyim sat bat ve durum nedir ?

Rosebelle bende varim sabah test yapmistim hayalet cizgi cikti bekliyorum
Ay hadi İnşallah sat bat ne senin ? seni de listeye ekleyim hamile emojisi ile

Rosebelle merhaba ben hala tüp bebek surecindeyim doktor seni ariyinca gel dedi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimizin adına inşaallah
Canım inşallah her şey gönlünce olsun

Rosebelle bana hamile emojisi koy
Koymuştum zaten canım dediğim gibi arada tesadüfen gördüklerimi ekledim

Benim bu ay olmadı maalesef
Nedense erkenden regl oldum bu aydan umutluyum inşaAllah
Sağlık olsun canım, bat tarihin bir sonra ki aya kaldı yani öyle mi? İnşallah her şey gönlünce olsun

Rosebelle merhaba öncelikle ben bugün regl oldum maalesef hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim sağ salim sağlıkla kucaklarıniza alırsınız inşallah
Canım inşallah darısı sana olsun dualarım sizlerle

Rosebelle hala olmadım ama test negatif
1 hafta geçti senin bat hala regl olmadığına göre bir ihtimal var bence bir kan verme de fayda var canım olmamışsa da sağlık olsun inşallah bir sonraki ay olur

regl olmadıysan tekrar yapsaydın testi hamilelik belirtiside adet olacak gibi hissettiriyormuş
Kanka hiç umudum yok ya belirti yok çünkü ayrıca 2gun önce erken gebelik testinde illaki çıkardı, hayırlısı olsun,ama insan bı düşünüyor hiç bı sorun yok neden gebelik oluşmadı

Kanka hiç umudum yok ya belirti yok çünkü ayrıca 2gun önce erken gebelik testinde illaki çıkardı, hayırlısı olsun,ama insan bı düşünüyor hiç bı sorun yok neden gebelik oluşmadı
canım senle aynı durumdayım bende iki gün önce test yaptım negatif ama yine içimde bir ses olabilirmi diyorsonucta hala regl olmadık pozitif arkadaşımızda hatırladığım kadarıyla salı test yapmıştı negatıf iki gün sonra yapmıştı pozıtefe dönmüştü kırmızıyı görünceye kadar umudumuzu koruyalım

Ben regl olacağıma emin gibiyim, ben bu ay çakşır kökü denicem ya bir de şansımı onda denemek istiyorum,mfk ürünlerini de almak istiyorum ama eşim çok pahalı kalsın dedi ki haklı yani bizim bütçemizi aşıyor gerçekten

bende elendim sanırım bugun bi leke geldi genelde benm 3 4 gün leke gelir sonra adet başlar . düşünmiyim akışına bırakayım diyor ama illaki aklının bir köşesinde duruyor hayırlısı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…