KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

mfk pahalı bizimde bütcemizi aşıyor biraz sen doktora hiç gittinmi doktorun bi tavsiyesi falan oldumu

ne zamandır deniyorsunuz canım
1 senedir hiç korunmadık yaşta var 38 yaşındayım 7 ay öcesi doktora gittik eşimnde benimde değerler normal çıktı filmler falan 2 ay öncesi klomen çatlatma iğnesi uyguladı doktor kist oluşmuş dedi 1 2 ay bekleyeim dedi önümüzdeki ay gidicem bakalm tekrar ne diyecek

bende 35 yaşındayım 4 aylık evliyim evlendiğimizden beri yaşımızda var diye hiç korunmadık ama tutmadı bu ayda olmadı gibime geliyor bizede doktor yolu göründü regl olunca gidecem inşaallah bişey yoktur

bence bir nasip tabi takdiri ilahi ikinciside stres diye düşünüyorum olmamasında kendi açımdan en azından

Benim reglimin 28. Günü hafif içinde pembe çizgi şeklinde kan olan akıntım oldu. Sonra çoook açık sütlü kahve renginde akıntım oldu. Dedim kesin adet oluyorum. Göğüslerim falan da şişmişti. Bugün 32. günü. (Bazen 32. günlerde de regl oluyorum polikistikten dolayı) ama hala gelen giden yok. Biraz daha bekleyeyim mi test yaptırayım mı? Son ilişkinin üstünden 7 gün geçti.

Kist için ilaç verdi mi sana da bekleuin kist geçene kadar galan dedi mi benim de aynı şekilde klomen sonrası kist oluştu ve adetim bir gün oldu sadece kist geçmedi

Kist için ilaç verdi mi sana da bekleuin kist geçene kadar galan dedi mi benim de aynı şekilde klomen sonrası kist oluştu ve adetim bir gün oldu sadece kist geçmedi
adetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalm

Canım mfk hepsi pahalı geliyorsa tek tek al kullan vucüdunda bi eksiklik varsa 1 ay kullanmanda fayda eder ben aylık eş paketi kullanıyorum panegaa fodega bee önce böyle al başla yada hiç olmadı sadece panegaa al içirigi çok onun minerada öyle

mfk pahalı bizimde bütcemizi aşıyor biraz sen doktora hiç gittinmi doktorun bi tavsiyesi falan oldumu
Son 2-3ay içinde tam 5tane kadın doğumcuya muayene oldum.hepsi bişey yok diyor da sorun yok yani hormonlar da gayet iyi çıktı ama işte yaş faktöründen beklemek istemiyorum

adetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalm
Ben de senin gibi stresliym sanırım ama benim çevremde cekeyen çok en çok da ondan strese giriyorum

Şimdi benim vücudumda ne eksik onu bilmiyorum ki vitamin değerlerim kan değerlerim hepsi de pik ama gebelik açısından neye ihtiyacım var bilmiyorum

Ben de 6aylik evleyim
durumlarımız cok benzermiş yeniyiz olur diye doktora gitmedim hiç cünkü adetlerim çok düzenli regl dönemide cok agrım sızımda olmaz ama olmuyor bu ayda olacam gibi duruyor randevu aldım bakalım regl olunca bi görünecem bizim cevreden de kim görse bişey yokmu deyip duruyor artık moralim çok bozuluyor rabbim kimsenin diline düşürmesin ne zor bir durummuş

mfk da zten öyle diyor eş paketi pahalı geliyorsa panecae ile başlayın diyor istersen instagramda sisteme yaz onlar yönlendirirler seni

Ben de senin gibi stresliym sanırım ama benim çevremde cekeyen çok en çok da ondan strese giriyorum
ah bu çevre baskısı gözü kör olsun :) ilk zamanlar o kadar çok vardı ki resmn benden çok sayıyorlardı günleri :)) bende şimdiye göre daha çok takıyordum kafama bu baskılarıda yapanlarn çoğu yakın çevrem kötülüklerinden değildi biliyorum ama belli bir zamandan sonra strese sebep oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…