mfk pahalı bizimde bütcemizi aşıyor biraz sen doktora hiç gittinmi doktorun bi tavsiyesi falan oldumuBen regl olacağıma emin gibiyim,ben bu ay çakşır kökü denicem ya bir de şansımı onda denemek istiyorum,mfk ürünlerini de almak istiyorum ama eşim çok pahalı kalsın dedi ki haklı yani bizim bütçemizi aşıyor gerçekten
ne zamandır deniyorsunuz canımbende elendim sanırım bugun bi leke geldi genelde benm 3 4 gün leke gelir sonra adet başlar . düşünmiyim akışına bırakayım diyor ama illaki aklının bir köşesinde duruyor hayırlısı bakalım
1 senedir hiç korunmadık yaşta var 38 yaşındayım 7 ay öcesi doktora gittik eşimnde benimde değerler normal çıktı filmler falan 2 ay öncesi klomen çatlatma iğnesi uyguladı doktor kist oluşmuş dedi 1 2 ay bekleyeim dedi önümüzdeki ay gidicem bakalm tekrar ne diyecekne zamandır deniyorsunuz canım
bende 35 yaşındayım 4 aylık evliyim evlendiğimizden beri yaşımızda var diye hiç korunmadık ama tutmadı bu ayda olmadı gibime geliyor bizede doktor yolu göründü regl olunca gidecem inşaallah bişey yoktur1 senedir hiç korunmadık yaşta var 38 yaşındayım 7 ay öcesi doktora gittik eşimnde benimde değerler normal çıktı filmler falan 2 ay öncesi klomen çatlatma iğnesi uyguladı doktor kist oluşmuş dedi 1 2 ay bekleyeim dedi önümüzdeki ay gidicem bakalm tekrar ne diyecek
bence bir nasip tabi takdiri ilahi ikinciside stres diye düşünüyorum olmamasında kendi açımdan en azındanbende 35 yaşındayım 4 aylık evliyim evlendiğimizden beri yaşımızda var diye hiç korunmadık ama tutmadı bu ayda olmadı gibime geliyor bizede doktor yolu göründü regl olunca gidecem inşaallah bişey yoktur
oldu mu olmadımı diye tabi stres yapıyorum ama nasipten ötesi yok seninde ilk cocuk mubence bir nasip tabi takdiri ilahi ikinciside stres diye düşünüyorum olmamasında kendi açımdan en azından
evet nasipse ilk olacak ben yapıyorum yalan yok :))oldu mu olmadımı diye tabi stres yapıyorum ama nasipten ötesi yok seninde ilk cocuk mu
Kist için ilaç verdi mi sana da bekleuin kist geçene kadar galan dedi mi benim de aynı şekilde klomen sonrası kist oluştu ve adetim bir gün oldu sadece kist geçmedi1 senedir hiç korunmadık yaşta var 38 yaşındayım 7 ay öcesi doktora gittik eşimnde benimde değerler normal çıktı filmler falan 2 ay öncesi klomen çatlatma iğnesi uyguladı doktor kist oluşmuş dedi 1 2 ay bekleyeim dedi önümüzdeki ay gidicem bakalm tekrar ne diyecek
adetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalmKist için ilaç verdi mi sana da bekleuin kist geçene kadar galan dedi mi benim de aynı şekilde klomen sonrası kist oluştu ve adetim bir gün oldu sadece kist geçmedi
Canım mfk hepsi pahalı geliyorsa tek tek al kullan vucüdunda bi eksiklik varsa 1 ay kullanmanda fayda eder ben aylık eş paketi kullanıyorum panegaa fodega bee önce böyle al başla yada hiç olmadı sadece panegaa al içirigi çok onun minerada öyleBen regl olacağıma emin gibiyim,ben bu ay çakşır kökü denicem ya bir de şansımı onda denemek istiyorum,mfk ürünlerini de almak istiyorum ama eşim çok pahalı kalsın dedi ki haklı yani bizim bütçemizi aşıyor gerçekten
Son 2-3ay içinde tam 5tane kadın doğumcuya muayene oldum.hepsi bişey yok diyor da sorun yok yani hormonlar da gayet iyi çıktı ama işte yaş faktöründen beklemek istemiyorummfk pahalı bizimde bütcemizi aşıyor biraz sen doktora hiç gittinmi doktorun bi tavsiyesi falan oldumu
Ben de 6aylik evleyimbende 35 yaşındayım 4 aylık evliyim evlendiğimizden beri yaşımızda var diye hiç korunmadık ama tutmadı bu ayda olmadı gibime geliyor bizede doktor yolu göründü regl olunca gidecem inşaallah bişey yoktur
Ben de senin gibi stresliym sanırımadetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalm
Şimdi benim vücudumda ne eksik onu bilmiyorum ki vitamin değerlerim kan değerlerim hepsi de pik ama gebelik açısından neye ihtiyacım var bilmiyorumCanım mfk hepsi pahalı geliyorsa tek tek al kullan vucüdunda bi eksiklik varsa 1 ay kullanmanda fayda eder ben aylık eş paketi kullanıyorum panegaa fodega bee önce böyle al başla yada hiç olmadı sadece panegaa al içirigi çok onun minerada öyle
durumlarımız cok benzermişBen de 6aylik evleyim
mfk da zten öyle diyor eş paketi pahalı geliyorsa panecae ile başlayın diyor istersen instagramda sisteme yaz onlar yönlendirirler seniCanım mfk hepsi pahalı geliyorsa tek tek al kullan vucüdunda bi eksiklik varsa 1 ay kullanmanda fayda eder ben aylık eş paketi kullanıyorum panegaa fodega bee önce böyle al başla yada hiç olmadı sadece panegaa al içirigi çok onun minerada öyle
ah bu çevre baskısı gözü kör olsun :) ilk zamanlar o kadar çok vardı ki resmn benden çok sayıyorlardı günleri :)) bende şimdiye göre daha çok takıyordum kafama bu baskılarıda yapanlarn çoğu yakın çevrem kötülüklerinden değildi biliyorum ama belli bir zamandan sonra strese sebep oluyorduBen de senin gibi stresliym sanırımama benim çevremde cekeyen çok en çok da ondan strese giriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?