KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bende bugün sürekli adet olacam ağrısı var ama gelen giden yok anlamadım bisey
Bata daha varsa ondan olabılır kuzu,yada bı test yap emın olmak ıstıyorsanbılıyosun ben 7 adet test harcadım negatıf cıkarsada sakın uzulme aralık ayında tam gaz devam

kızlar selam,
Benim de normal günümden 4 gün önce olurdu adetim 1 günüm kaldı takvime göre arada belim ağrıyor arada kasığım ama gelen giden yok. Sabah mide yanmam oldu arada da bulantım oluyor. Garip şekilde sivilcelerim artıyor çözemedim

H Hic98 Eozlemtsn Kaktushane G Giraffiee C Cesmedeva mavilihayat00 M marythebaby jetese N Nur594 B balbadem1 D deniizzzzz Nypmha D didom65 Demgey3 babylovev S Semaaaaa42 melegim can nisan97 onbirmayis beyons Beyazmelek11 H hasgrl

Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledim sizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun

Canım ben etikletleme yapamıyorum nasıl yapılıyor. Ben düşükten sonra ilk adetimi oldum benüz bitmedi 15 gün oldu daha kaç gün sürer bilmiyorum ondan yeni ader günüm belirsiz düzene binene kadar ama aralık sonuna kaldıgım kesin canım

Rosebelle merhaba ben hala tüp bebek surecindeyim doktor seni ariyinca gel dedi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimizin adına inşaallah

Benim bu ay olmadı maalesef
Nedense erkenden regl oldum bu aydan umutluyum inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…