Bende bugün sürekli adet olacam ağrısı var ama gelen giden yok anlamadım biseyElendım bende kuzular.peçeteye leke geldi zaten karnımda adet agrısıda başladı.aralık grubuna yazılmayabu ay yılın son ayı heranlamda ugurlu gelsın hepımıze T TASUU pozitifbiri Mervenur277 @Papatyamaviss ve dıger sevgılı arkadaslar
Bat ne zaman canımBende bugün sürekli adet olacam ağrısı var ama gelen giden yok anlamadım bisey
29 canım dün testim negatifti korkuyorum artık yapmayaBat ne zaman canım
Bata daha varsa ondan olabılır kuzu,yada bı test yap emın olmak ıstıyorsanBende bugün sürekli adet olacam ağrısı var ama gelen giden yok anlamadım bisey
Canim hangi efektle yptin bunuCanım bende gördüm hayalet çizgiyyibat ne zaman
H Hic98Eozlemtsn Kaktushane G Giraffiee C Cesmedeva mavilihayat00 M marythebaby jetese N Nur594 B balbadem1 D deniizzzzz Nypmha D didom65 Demgey3 babylovev S Semaaaaa42 melegim can nisan97 onbirmayis beyons Beyazmelek11 H hasgrl
Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledimsizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun
Canım ben etikletleme yapamıyorum nasıl yapılıyor. Ben düşükten sonra ilk adetimi oldum benüz bitmedi 15 gün oldu daha kaç gün sürer bilmiyorum ondan yeni ader günüm belirsiz düzene binene kadar ama aralık sonuna kaldıgım kesin canımH Hic98Eozlemtsn Kaktushane G Giraffiee C Cesmedeva mavilihayat00 M marythebaby jetese N Nur594 B balbadem1 D deniizzzzz Nypmha D didom65 Demgey3 babylovev S Semaaaaa42 melegim can nisan97 onbirmayis beyons Beyazmelek11 H hasgrl
Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledimsizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun
Hayaletten öte canım gayet çıplak gözle görülüyor maşallah devamı güzel olur inşallahRosebelle bende varim sabah test yapmistim hayalet cizgi cikti bekliyorum
H Hic98Eozlemtsn Kaktushane G Giraffiee C Cesmedeva mavilihayat00 M marythebaby jetese N Nur594 B balbadem1 D deniizzzzz Nypmha D didom65 Demgey3 babylovev S Semaaaaa42 melegim can nisan97 onbirmayis beyons Beyazmelek11 H hasgrl
Insllah canim ınsllahHayaletten öte canım gayet çıplak gözle görülüyor maşallah devamı güzel olur inşallah
Ben gördüm canım varKizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167249
Insllah canimBen gördüm canım varsağlıklı bir gebelik olsun inşallah
Baby is loading..Kizlar sabah test yapmıştım hayalet cizgi cikmisti evde baska test vardi yine yaptim dayanamadimEki Görüntüle 3167249
Benim bu ay olmadı maalesefH Hic98Eozlemtsn Kaktushane G Giraffiee C Cesmedeva mavilihayat00 M marythebaby jetese N Nur594 B balbadem1 D deniizzzzz Nypmha D didom65 Demgey3 babylovev S Semaaaaa42 melegim can nisan97 onbirmayis beyons Beyazmelek11 H hasgrl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?