• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

durumlarımız cok benzermiş 🥰yeniyiz olur diye doktora gitmedim hiç cünkü adetlerim çok düzenli regl dönemide cok agrım sızımda olmaz ama olmuyor bu ayda olacam gibi duruyor randevu aldım bakalım regl olunca bi görünecem bizim cevreden de kim görse bişey yokmu deyip duruyor artık moralim çok bozuluyor rabbim kimsenin diline düşürmesin ne zor bir durummuş
Aminnnnn.en çok da bunların diline duscez diye vallahi strese giriyoruz, bizim yakında sorcaak kimsemiz yok ama eşime dedim soran olursa şuan düşünmüyoruz de,hadsizler ya

Aminnnnn.en çok da bunların diline duscez diye vallahi strese giriyoruz, bizim yakında sorcaak kimsemiz yok ama eşime dedim soran olursa şuan düşünmüyoruz de,hadsizler ya
ya zaten onlar yüzünden strese giriyorum hepsi bulundumuz ildeler cok şükür yakın oturmuyoruz ama yine görüyoruz tabi dogal olarak ilk soru bişey yokmu

bide gecende eşim komşumuzu görmüş aynı dönemde evlenmişiz eşim tanıyor eşi hamile galiba yani büyük iltimalle çok daha yenidir ama hamilelik giymiş eşim diyor sanki herkes anlasın diye normal eşim hiç farketmez böyle şeyleri olur olmaz duyunca kendimi garip hissettim 😢

adetle atılır ilaca vs gerek yok dedi düşünmeyin onu stres yapmayın dedi benim gibi birine :)) adetim normal oldu bugun lekelenme başladı 3 4 güne olurm herhalde o zman gidicem bakalm
:(( bana da öyle dedi işte adette gider adet olunca gel dedi. Ama adetim sadece bir günnve simsiyah oldu siyah olunca ben de kisttir dşye sevinmiştim ama kontrolde gitmediğini gördük aohra ilaç cerdi bu ay bekle önce kist gitsin dedi
Senin hiç gerek kalmaz inşallah gider adetle çok can sıkıcı bir durum

yerleşme kanamasında adetteki gibi ağrı kramp tarzı şeyler oluyormu
Adet kadar şiddetli değil ama benzeri ağrı olurmuş
Şüphelenirsen test yap
Ben de ilk kahverengi akıntı gelince bir umut yerleşmemi acaba dedim ama boş hayal oldu
Senşn ki yerleşmedir inşallah ben bayağı araştırmıştım
Ped kirletecek kadar yoğun olmazmış yerleşme ya kahve hafif akıntı ya da pembe olacak bi kaç gün sürebilir . Yerleşmeden sonra da beta hcg salgılanmaya başlıyor test yaparsan bikaç güne çıkar yani

:KK43:( bana da öyle dedi işte adette gider adet olunca gel dedi. Ama adetim sadece bir günnve simsiyah oldu siyah olunca ben de kisttir dşye sevinmiştim ama kontrolde gitmediğini gördük aohra ilaç cerdi bu ay bekle önce kist gitsin dedi
Senin hiç gerek kalmaz inşallah gider adetle çok can sıkıcı bir durum
inşallah gitmiştir bakalım normal adet oldum hatta ikinciyede oldum bakalm görücez kontrolde inşallah gitmiştir

Adet kadar şiddetli değil ama benzeri ağrı olurmuş
Şüphelenirsen test yap
Ben de ilk kahverengi akıntı gelince bir umut yerleşmemi acaba dedim ama boş hayal oldu
Senşn ki yerleşmedir inşallah ben bayağı araştırmıştım
Ped kirletecek kadar yoğun olmazmış yerleşme ya kahve hafif akıntı ya da pembe olacak bi kaç gün sürebilir . Yerleşmeden sonra da beta hcg salgılanmaya başlıyor test yaparsan bikaç güne çıkar yani
benm zatn adet öncesi 3 4 gün leke olup sonra adet olur bugnde lekelenme zamanm adet olursam iki gündür adet olcakmışm gibi ağrı vardı ara ara bugnde leke geldi işte adet öncesi lekemi yerleşmemi bilemedm zamnla görücez hayırlısnı inşallah

bide gecende eşim komşumuzu görmüş aynı dönemde evlenmişiz eşim tanıyor eşi hamile galiba yani büyük iltimalle çok daha yenidir ama hamilelik giymiş eşim diyor sanki herkes anlasın diye normal eşim hiç farketmez böyle şeyleri olur olmaz duyunca kendimi garip hissettim 😢

Eşlerimiz bunları söylerken bizi ne kadar strese soktuğunun farkında değiller bence bilseler hiç anlatmazlar ben öyle düşünüyorum 😅 geçen eşimin iş yerinde de birinin eşi hamileymis yeni yani,doktora gitcez falan demiş ,eşim de hayırlı olsun demiş ,adam eşime demiş ki senin ne zaman olacak 😅😅 çok sinir bozucu değil mi, hayırlısı olsun demiş o da hayırlı zamanda ,yani ayıp ya koca adam ne soruyorsun milletin üremesini belki adamın problemi var dimi

Back