• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım bende özel bie şey yapmıyorum. Kan değerim çok düşük müş kan ilacı alıyorum. Birde

Canım bende özel bie şey yapmıyorum. Kan değerim çok düşük müş kan ilacı alıyorum. Birde aklıma gelirse folik asit
Folik asit hangi marketing kullaniyorsun bende alayım bari hergun kullanmakmi gerekiyor hamilelik öncesi bilgin varmi

@Hic98 @Eozlemtsn @Kaktushane @Giraffiee @Cesmedeva @mavilihayat00 @marythebaby jetese jetese @Celiknurr @kubuss D deniizzzzz @Nypmha D didom65 Demgey3 Demgey3 @babylovev S Semaaaaa42 melegim can melegim can @nisan97 @onbirmayis beyons beyons @Beyazmelek11 @hasgrl

Selam kızlar nasılsınız tek tek hepinizi etiketledim 🥰 sizlerden güzel haberler bekliyorum . Listeyi güncelleyebilmem için lütfen beni Rosebelle Rosebelle şeklinde etiketleyin. Yoksa yazdıklarınızı takip etmem çok zor. Bu liste site tarafından otomatik yapılmadı hepsini teker teker kendim hazırlıyorum sizler için. Çoğu arkadaşımız beni etiketlemiyor ve bu kadar konuşma sayfası içinde tek tek bulmaya çalışıyorum kim ne durumda diye 🤭 etiketleyenlere çok teşekkür ederim. Şimdi listemizde şuan etiketlediklerim kaldı sadece. Sizlerden tatlış güzel haberler bekliyorum dilerim her şey gönlünüzce olsun 🌹
Rosebelle Rosebelle merhaba öncelikle ben bugün regl oldum maalesef 🤷🏼 hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim sağ salim sağlıkla kucaklarıniza alırsınız inşallah 🙌🥰

Canım ben etikletleme yapamıyorum nasıl yapılıyor. Ben düşükten sonra ilk adetimi oldum benüz bitmedi 15 gün oldu daha kaç gün sürer bilmiyorum ondan yeni ader günüm belirsiz düzene binene kadar ama aralık sonuna kaldıgım kesin canım 🤗🤗
melegim can melegim can önce '@' bu işareti koyuyoruz daha sonra etiketlemek istediğin kişinin kullanıcı adını birleşik şekilde yazıyorsun zaten otomatik olarak etiket çıkıyor 🥰 dilerim bir sonraki ay güzel haberlerini alırız inşallah sağlık olsun.

Merhaba seni de ekleyim sat bat ve durum nedir ? 🥰🐣

Rosebelle Rosebelle bende varim sabah test yapmistim hayalet cizgi cikti bekliyorum
Ay hadi İnşallah 🥰 sat bat ne senin ? seni de listeye ekleyim hamile emojisi ile 🥰🐣

Rosebelle Rosebelle merhaba ben hala tüp bebek surecindeyim doktor seni ariyinca gel dedi bekliyorum bakalım hayırlısı olsun hepimizin adına inşaallah 🙏
Canım inşallah her şey gönlünce olsun 🌹

Rosebelle Rosebelle bana hamile emojisi koy 🤪
Koymuştum zaten canım dediğim gibi arada tesadüfen gördüklerimi ekledim 🤭

Benim bu ay olmadı maalesef
Nedense erkenden regl oldum bu aydan umutluyum inşaAllah
Sağlık olsun canım, bat tarihin bir sonra ki aya kaldı yani öyle mi? İnşallah her şey gönlünce olsun 🌹

Rosebelle Rosebelle merhaba öncelikle ben bugün regl oldum maalesef 🤷🏼 hamile kalan tüm arkadaşları tebrik ederim sağ salim sağlıkla kucaklarıniza alırsınız inşallah 🙌🥰
Canım inşallah darısı sana olsun 🌹 dualarım sizlerle 🙏🏻

Rosebelle Rosebelle hala olmadım ama test negatif :olamaz:
1 hafta geçti senin bat hala regl olmadığına göre bir ihtimal var bence bir kan verme de fayda var canım olmamışsa da sağlık olsun inşallah bir sonraki ay olur 🐣🌼

regl olmadıysan tekrar yapsaydın testi hamilelik belirtiside adet olacak gibi hissettiriyormuş
Kanka hiç umudum yok ya belirti yok çünkü ayrıca 2gun önce erken gebelik testinde illaki çıkardı, hayırlısı olsun,ama insan bı düşünüyor hiç bı sorun yok neden gebelik oluşmadı

Kanka hiç umudum yok ya belirti yok çünkü ayrıca 2gun önce erken gebelik testinde illaki çıkardı, hayırlısı olsun,ama insan bı düşünüyor hiç bı sorun yok neden gebelik oluşmadı
canım senle aynı durumdayım bende iki gün önce test yaptım negatif ama yine içimde bir ses olabilirmi diyorsonucta hala regl olmadık pozitif arkadaşımızda hatırladığım kadarıyla salı test yapmıştı negatıf iki gün sonra yapmıştı pozıtefe dönmüştü kırmızıyı görünceye kadar umudumuzu koruyalım🤔

canım senle aynı durumdayım bende iki gün önce test yaptım negatif ama yine içimde bir ses olabilirmi diyorsonucta hala regl olmadık pozitif arkadaşımızda hatırladığım kadarıyla salı test yapmıştı negatıf iki gün sonra yapmıştı pozıtefe dönmüştü kırmızıyı görünceye kadar umudumuzu koruyalım🤔
Ben regl olacağıma emin gibiyim,😔😔 ben bu ay çakşır kökü denicem ya bir de şansımı onda denemek istiyorum,mfk ürünlerini de almak istiyorum ama eşim çok pahalı kalsın dedi ki haklı yani bizim bütçemizi aşıyor gerçekten

bende elendim sanırım bugun bi leke geldi genelde benm 3 4 gün leke gelir sonra adet başlar . düşünmiyim akışına bırakayım diyor ama illaki aklının bir köşesinde duruyor hayırlısı bakalım

Back