- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
Bazıları sperm sayısının her gün yapılan ilişkide azaldığını söylemiş . Bir dolu bir boş daha doğru olabilirtabiki yeterli :) benim bir boş bi dolu gecti pikte bende mi hepsini degerlendirseydim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bazıları sperm sayısının her gün yapılan ilişkide azaldığını söylemiş . Bir dolu bir boş daha doğru olabilirtabiki yeterli :) benim bir boş bi dolu gecti pikte bende mi hepsini degerlendirseydim
sonucunu görücez bakalım bata 11 gün kaldı :)Bazıları sperm sayısının her gün yapılan ilişkide azaldığını söylemiş . Bir dolu bir boş daha doğru olabilir
Amin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre v
Regl olacakmışım gibi sancım var bide kasıklarımda ağrı. Var gebelikmidir yoksa yumurtlama mı sağ kasık agrım bacağıma da vuruyoAmin inşallah canım rabbim herkesin gönlüne göre versin
Amin canım benim aynı olmuş gerçekten hikayemiz. Daha kolay olurmuş düşükten sonraki gebelik rabbim kalplerimizi biliyor herkese anne olmayı nasip etsin. İlk hamile olduğumda tarifi olmayan duyguya yeniden sahip olmak istiyorum. İnşallah hepimize nasip olsun. ❤Benimde aynı şekil oldu 5.4 hafta idi en son gittigimde sonra 7. Haftada kanamam olunca gittim bebek yok dediler sonrada düşük yaptım zaten benim iki kızım var bu 3. Düşük daha önce hiç düşügüm olmadı ama düşük sonrası daha çabuk hamile kalınır diyorlar inşallah öyledir canım hiç canımızı sıkmayalım ben inanıyorum bunay olmazsa diger ay hamileyiz inşallah
Bana da Güzel geldi ,son gaz devam hadiiiibu tarifi sevdim yapacam yememiz lazım çok işe yarıyor diyorlar :)
bak daha yenı baslıyor bende hla bısey cıkmıyor 10.gundeyımNihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani iki
bende keskeee :dKizlar pik 21 . Değerlendirmeyi 21-22-23 yapsam yeterli mi sizce Pazartesi eşim yok
bende keskeee :d
Kanki kaçıncı gün pozzitifBana da Güzel geldi ,son gaz devam hadiiii
Gerildim kizzzbende keskeee :d
Daha düne kadar bende de tek çizgi ama ikinci çizginin hiç yok,silik bile yoktubak daha yenı baslıyor bende hla bısey cıkmıyor 10.gundeyım
Daha pozıtıf goremedıklKanki kaçıncı gün pozzitif
Hangi pozitif daha yok öyle bişey,bugün regl başlangıç gününe göre 12.günKanki kaçıncı gün pozzitif
Bak benımgecen aykı 14.gunun ustekı de14.gun akşamDaha düne kadar bende de tek çizgi ama ikinci çizginin hiç yok,silik bile yoktu
Ovulasyon kizHangi pozitif daha yok öyle bişey,bugün regl başlangıç gününe göre 12.gün
12-13-15.günler ilişki olmuş tutmadıBak benımgecen aykı 14.gunun ustekı de14.gun akşam
Yapıyorum da sanki 2 aydın değil de aylardır negatif görüyormuşum gibi bi ümitsizlik geldi üzerime. Heyecanlanasım yokay aşk olsun bat tarihi erken diye oyle dedi kaktus sen benden de öncesin hiç heyecan yapmıyorsun ama benim gibi :)
Fsh degeriniz yuksek miydi ? Bende yarin hormon testi yaptiricwm. Acikcasi korkuyorum birazHiç korkma canım ben 0.68 amh ile hamile kaldım ne kadar düşsede adet fazla olman bencede düşük ike alakalı doktorlar zaten insanları tesekli etme yerine kırkudan başka hiç bir şey vermiyor benim doktorum aksine kalabilirsin hamile demişti bende ona innamamıştım bu fsh ile amh ile nasıl kalırım ki dedim ama kaldım acaba düşük neden olur ki amhım düşük oldugu için yumurta mı kalitesiz acaba sen ne zaman kaç haftalıkken düşüj yaptın
Ayy olsun olsun yumurtlayacaksın demek kiNihayet ben de ovulasyon tesinde iki çizgiyi gördüm ama silik yani ikincsii