• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Bakın teyceleri testlerim geldi bitane yaptım. Bu kardeşimiz ilk kez bu testlerde bu çizgiyi görüyor çok mutlu 😂 daha koyu çizgiler size çıksın amin Allah immm 🥰

Eklentiler

• 16693703674133730502458691439631.jpg
    16693703674133730502458691439631.jpg
    68,9 KB · Görüntüleme: 60
Canım malesef bendede pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz iğneye başlamam gerekiyormuş. Yinede şükür ediyorum en azından tedavisi olan bişey 🤲🏻
Aynen canım bide nedeni bulundu en azından. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun iğnenin ucu küçücük zaten takdığına deymez sonu çok güzel oluyor hep öyle düşün unutuyorsun sonra bebeğini kucağına aldıktan sonra benim bir kızım var iki yaşında çok şükür şimdi ikinciyi istiyorm inşallah ❤️

Aynen canım bide nedeni bulundu en azından. Başlarda biraz zorlanıyorsun ama sonra alışıyorsun iğnenin ucu küçücük zaten takdığına deymez sonu çok güzel oluyor hep öyle düşün unutuyorsun sonra bebeğini kucağına aldıktan sonra benim bir kızım var iki yaşında çok şükür şimdi ikinciyi istiyorm inşallah ❤️
İnşallah nasip olur canım ,😍

Merhaba kızlar ben doktora gittim bugün doktor kan aldı be adetin 2. Günü gel yeniden kan alıcaz dedi ama ben bugün doktor dönüşü kahverengi akıntı yaşadım bunun sonu adete dönecek hep böyle oluyor çünkü acaba bugün adetin 1. Günü mü oluyor bu durumda yoksa yarın mı birde her iki şekilde de hafta sonuna denk geliyor kan alırlar mı ki ?
pozitifbiri pozitifbiri imagination forever imagination forever T TASUU fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 ve diğer görüp bilgisi olan arkadaşlarım 🥲

Merhaba kızlar ben doktora gittim bugün doktor kan aldı be adetin 2. Günü gel yeniden kan alıcaz dedi ama ben bugün doktor dönüşü kahverengi akıntı yaşadım bunun sonu adete dönecek hep böyle oluyor çünkü acaba bugün adetin 1. Günü mü oluyor bu durumda yoksa yarın mı birde her iki şekilde de hafta sonuna denk geliyor kan alırlar mı ki ?
pozitifbiri pozitifbiri imagination forever imagination forever T TASUU fnd_50 fnd_50 Mervenur277 Mervenur277 ve diğer görüp bilgisi olan arkadaşlarım 🥲
canım özel cumartesı oglene kadar calısıyor.sonrasında alamazlar.çok hafif akıntıyı degılde kırmızı lekelenme geldıgınde baslangıc sayarım ben.o testlerı adetın 3. gunude yapıyorlar merak etme.bır sıkınt ıolmaz.pzrtesı erkenden gıdersın

bildiğim esas kanamanın olduğu gün 1. gün sayılıyor

Back