- 10 Ekim 2022
- 367
- 759
- 18
- 30
Amin canım cümlemizin inşallah Aralık gurubundayım yeni bekleyişlere yelken açtıkHer şey gönlünce olsun Aralık grubu vardı sanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım cümlemizin inşallah Aralık gurubundayım yeni bekleyişlere yelken açtıkHer şey gönlünce olsun Aralık grubu vardı sanırım
Canım sonucunu pek anlamadım ama bende yaptırdıydım o testi ve kan pıhtılaşması çıktı kimyasal oluyor direk eğer öncesinde kan sulandırıcı haba başlamazsam hamile kalır kalmazda iğneye başlamam lazım günlük kendine iğne yapıyorsun kan sulandırıcı ama tabi senin sonucunu bilmediğim için bilemem inşallah temiz çıkmıştır bazı şeylerde normal yazıyor ama anlamadım dedipim gibiCanım 1 senelik uğraşın sonucunda tam kavuştuk dediğimiz bebeğimizin 10 haftalıkken kalbi durdu bende 2. Kez aynı sorunu yaşamamak için genetik bölümüne gidip test yaptırdım
Beraber yaptığımızda çıkar inşallah canımMalesef bebısmm ama yumurtlamadan bu tarafa 10 gun gectı daha.belki daha çıkmıyodursen ugurlu gelırsın yarın belkı mınık bı cızgı gorruzgöremezsekte bidaki aya gümbür gümbür artık Mervenur277
Canım malesef bendede pıhtılaşma çıktı hamile kalır kalmaz iğneye başlamam gerekiyormuş. Yinede şükür ediyorum en azından tedavisi olan bişeyCanım sonucunu pek anlamadım ama bende yaptırdıydım o testi ve kan pıhtılaşması çıktı kimyasal oluyor direk eğer öncesinde kan sulandırıcı haba başlamazsam hamile kalır kalmazda iğneye başlamam lazım günlük kendine iğne yapıyorsun kan sulandırıcı ama tabi senin sonucunu bilmediğim için bilemem inşallah temiz çıkmıştır bazı şeylerde normal yazıyor ama anlamadım dedipim gibi
Adetin 2. Günü git canım hormon testlerin yapılır en azındanBende bugün adet oldum kızlar bir yıldır deniyoruz artık doktora gitmeyi düşünüyoruz. Ne zaman gitmek daha iyi olur regl dönemi bitince mi yoksa reglken mi?
Adetken gitmen lazım canım 2. Veya 3. GünüBende bugün adet oldum kızlar bir yıldır deniyoruz artık doktora gitmeyi düşünüyoruz. Ne zaman gitmek daha iyi olur regl dönemi bitince mi yoksa reglken mi?
Kuzum asıl son agrılar zor imiş bende 5cm açılmam oldu anca hısetmeye başladım oluşan bazı durumlardan açıl sez alındım orası ayrıGerçekten mi çok rahatladım şu an da benim çevre abartmış galiba ya da kişiye göre değişiklik gösteriyor demek ki bizimkilerin anlatımına göre yerimde duramadim ağrısından bağırdım hastane ayağa kalktı falan
Herkeste farklı olmasına sevindjm herkesin kendine özel bir doğum hikayesi oluyor demek kirabbim herkese en rahat doğumları nasip etsinKuzum asıl son agrılar zor imiş bende 5cm açılmam oldu anca hısetmeye başladım oluşan bazı durumlardan açıl sez alındım orası ayrı
Benım umudum kalmadıı açıkcası bebısm ama bakalımkendımı hazırladım negatıfe olsa ıkardı sımdıyeBeraber yaptığımızda çıkar inşallah canım
Kızlar şu fertility nasıl kullanılıyor kaba saba ingilizcem yetmiyor
Bugün nihayet adet oldum programı yükledim ama yok kıpırdayamıyorum içinde adet başlangıç diye nereye gircem mesela
Buldum canım nihayet onu girdim sonunda senden özenip ama arada sorarım sana rahatsız ederim en uzmanı sensin anladığım kadarıyla bu arada yazdım daha önceden ama görmedin tekrar tekrar hayırlı olsun devamı da sağlıkla gelsin inşallah kolaylıkla kucağına almasıda nasip olsuncanım adeti period/menses/spotting kısmına gir. İlk ve son günlerinde light yogun günlerinde medium ya da heavy gir :)
Kelimeleri çoğunlukla anlıyorumda totalde bağlayamadım kopuk kaldı ben de pozitifbiri nden etkilendim işte onun programa güveninden
Canım şu ayın 23 ünü pembe yapmış neden ? Tüm belirtileri aynı giriyorum ama bi tek onu pembeleştirmişcanım adeti period/menses/spotting kısmına gir. İlk ve son günlerinde light yogun günlerinde medium ya da heavy gir :)
Canım şu ayın 23 ünü pembe yapmış neden ? Tüm belirtileri aynı giriyorum ama bi tek onu pembeleştirmiş
O beklenen adet gelmedi bi türlü illa 40 güne tamamlıyacakBEklenen adet için demiş olabilir
Altındaki özelliklerin hepsini doldurmasakta olur ateş tablosunu çizeinmkapak çizgisi zımbırtısı falan o görüntü yeter bence ben o kadar bakçam ilişkileri yazarım akıntıları falan yeter bence o görüntü olsun yeter
Altındaki özelliklerin hepsini doldurmasakta olur ateş tablosunu çizeinmkapak çizgisi zımbırtısı falan o görüntü yeter bence ben o kadar bakçam ilişkileri yazarım akıntıları falan yeter bence o görüntü olsun yeter