- 7 Kasım 2022
- 3.137
- 5.797
- 88
Bence de aynen dediğin gibi testlerden daha güvenilir sanırımAlışınca bırakamayacaksınız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence de aynen dediğin gibi testlerden daha güvenilir sanırımAlışınca bırakamayacaksınız :)
Bence de aynen dediğin gibi testlerden daha güvenilir sanırım
O da olur
Belki geç döllenmedir canım umudunu yitirmek yok hem negatifsede diğer ay daha enerjik bir şekilde devamBenım umudum kalmadıı açıkcası bebısm ama bakalımkendımı hazırladım negatıfe olsa ıkardı sımdıye
Canım şu ayın 23 ünü pembe yapmış neden ? Tüm belirtileri aynı giriyorum ama bi tek onu pembeleştirmiş
adetleriniz nasıl normalde öncesi lekelenme vs olurmu mesala bende 4 5 gün leke olur sonra normal adet şeklindekızlar günaydın sabah lavaboya gittim afedersiniz iki damla cok acık kırmızı şeklinde kan geldi peceteye silince pembemsi gibiydi sildikce geldi regl tarine 4 gün var normalde hiç agrım sızım da yok yani regl olacagıma dair hiçbir belirti yok az önce tekrar gittim peceteyle sildim bişey yok bu yerleşmemi yoksa erkenmi adet oluyorum bilemedim
Yerlesmeyse ıkı gune testte bellı olur canımdegılse adet olursunuz zaten bır ıkı gune kadar.ıkısıde olabılırkızlar günaydın sabah lavaboya gittim afedersiniz iki damla cok acık kırmızı şeklinde kan geldi peceteye silince pembemsi gibiydi sildikce geldi regl tarine 4 gün var normalde hiç agrım sızım da yok yani regl olacagıma dair hiçbir belirti yok az önce tekrar gittim peceteyle sildim bişey yok bu yerleşmemi yoksa erkenmi adet oluyorum bilemedim
Canım kürtajı adet diye girmiştim kanamam oldu diyeEki Görüntüle 3166343 BU TARIHLERDE ADETMIYDIN DEGILSEN ONLARI SİL KUZUM ADETLE BIRLIKTE 1.GÜN DONGU OLARAK BAŞLAMASI LAZIM PROGRAMIN
adetlerim çok düzenli ilk gün az şekilde kan gelir sonraki gün yogun şelikde devam eder ama regl olacagımı anlarım hafif agrım olurdu hiç agrım yok yarını beklicem yogunlaşırsa erken gelen regldir umudum kalmadı bu aydanadetleriniz nasıl normalde öncesi lekelenme vs olurmu mesala bende 4 5 gün leke olur sonra normal adet şeklinde
yarın anlarım canım ama ilk defa böyle oluyor hayırlısıYerlesmeyse ıkı gune testte bellı olur canımdegılse adet olursunuz zaten bır ıkı gune kadar.ıkısıde olabılır
hayırlısı olsn inşallahadetlerim çok düzenli ilk gün az şekilde kan gelir sonraki gün yogun şelikde devam eder ama regl olacagımı anlarım hafif agrım olurdu hiç agrım yok yarını beklicem yogunlaşırsa erken gelen regldir umudum kalmadı bu aydan
anladım kuzum o gunden ıtıbaren sayıyorsun yanı tamamdırCanım kürtajı adet diye girmiştim kanamam oldu diye
normalde adet tarihim 3 4 aralık adet olursam salı falan leke olur iki gündğr göğüslerde hassasiyet var 7 8 aydr yoktu hiç ne yumurtlama zamanı nede adet zamanı bakalm artk leke öncesi oluşan hassasiyetmi vucut eskiyemi dönüyor yoksa hamilelikmi bakalım göreceğiz :)adetlerim çok düzenli ilk gün az şekilde kan gelir sonraki gün yogun şelikde devam eder ama regl olacagımı anlarım hafif agrım olurdu hiç agrım yok yarını beklicem yogunlaşırsa erken gelen regldir umudum kalmadı bu aydan
benım yumurtlamadan sonra 9.günü akşamı gelmişti lekem kuzum adet sonrasına kadar da devam ettı neden olmasın :)kızlar günaydın sabah lavaboya gittim afedersiniz iki damla cok acık kırmızı şeklinde kan geldi peceteye silince pembemsi gibiydi sildikce geldi regl tarine 4 gün var normalde hiç agrım sızım da yok yani regl olacagıma dair hiçbir belirti yok az önce tekrar gittim peceteyle sildim bişey yok bu yerleşmemi yoksa erkenmi adet oluyorum bilemedim
yerleşmemi diyorsun canımbenım yumurtlamadan sonra 9.günü akşamı gelmişti lekem kuzum adet sonrasına kadar da devam ettı neden olmasın :)
valla vucudumuz bize sürekli oyun oynuyor bende cözemiyorum artık kendiminormalde adet tarihim 3 4 aralık adet olursam salı falan leke olur iki gündğr göğüslerde hassasiyet var 7 8 aydr yoktu hiç ne yumurtlama zamanı nede adet zamanı bakalm artk leke öncesi oluşan hassasiyetmi vucut eskiyemi dönüyor yoksa hamilelikmi bakalım göreceğiz :)
gerçekten ya her vücut farklı kendı vücudumz bile ay ay farklı herkes için hayırlısı olsun :)valla vucudumuz bize sürekli oyun oynuyor bende cözemiyorum artık kendimi
Bence olma ihtimali yüksek kuzum yerleşmeyerleşmemi diyorsun canım
normalde adet tarihim 3 4 aralık adet olursam salı falan leke olur iki gündğr göğüslerde hassasiyet var 7 8 aydr yoktu hiç ne yumurtlama zamanı nede adet zamanı bakalm artk leke öncesi oluşan hassasiyetmi vucut eskiyemi dönüyor yoksa hamilelikmi bakalım göreceğiz :)