- 22 Mart 2022
- 185
- 218
- 33
- 28
Bizim Salı günü yaptığımız test'de neden çıkmadı acaba ya? arada 2 gün filan var hani..Beklenen regl dün ya da yarındi tam tarih söyleyemiyorum ama uygulamanın günü ile uyumlu görünüyor beta
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim Salı günü yaptığımız test'de neden çıkmadı acaba ya? arada 2 gün filan var hani..Beklenen regl dün ya da yarındi tam tarih söyleyemiyorum ama uygulamanın günü ile uyumlu görünüyor beta
Beklenen regl dün ya da yarındi tam tarih söyleyemiyorum ama uygulamanın günü ile uyumlu görünüyor beta
Allahim sağlık sıhhat içinde deva ettirip kucağına almayı nasip etsin canım benim yaaa. İnan kendi.sonucum gibi merakla bekledim ve sevindim. Darısı tüm bekleyen hatunlaraKızlar çıktı 56 betam Rosebelle
Yok kız birdaha Allah esirgesin buna bişey olmadığı sürece bağlamayı düşünüyorumpozitifbiri yalnız enişte bi daha asla şansa bırakmaz ateş mateş dinlemez gibi geliyor
Canım ben daha yeni yeni 24 25 te bir olmaya başladım daha uzundu. 1 Kasım son adetim 11 Kasım korunmasiz oldu bir de 18 di sanırım. 12 si yumurtlama oldu.Evet şimdi soyle kac gunde bır adet oluyorsun ve yumurtlama gunun ne zamandı ve hangı gunlerı korunmasız degerlendırmıstınanlat dınlıyoruz
Demek ki yeterince beta salinmamis kana ya bir de artimed yapmıştım ben de o yüzden umitsizdim ama iskillenmistim de ne bilim his diyelim...Bizim Salı günü yaptığımız test'de neden çıkmadı acaba ya? arada 2 gün filan var hani..
Beta sonucu çıkana kadar betan 56 dan 100 e cıkmıstır kesınKızlar çıktı 56 betam Rosebelle
Beta sonucu çıkana kadar betan 56 dan 100 e cıkmıstır kesın
Nerden nasıl baktın ben bakamıyorum canımŞimdi ben nasipse kalp atışı alana kdr büyümesini istiyorum o da 7. Haftada sanırım betayi da testle takip ederim diye düşünüyorum bilemedim
Yaa hayırlı uğurlu olsun canım Allah'ım sağlıkla büyütsün bende misagirlikteydim anca geldum eve yeni gördümKızlar çıktı 56 betam Rosebelle
Nerden nasıl baktın ben bakamıyorum canım
Kese için bikere görün de kuzum haftaya (dış gebelık vs ekarte ıcın nolur nolmaz) betayı takıp etmeye gerek yok kese gorununce.pazartesi bi beta testı daha verırsın sonra bir iki gün sonra ver elını kadın dogumcuŞimdi ben nasipse kalp atışı alana kdr büyümesini istiyorum o da 7. Haftada sanırım betayi da testle takip ederim diye düşünüyorum bilemedim
Canım ben yarın hastanede olucam sen debtest yapınca etiketle beni eve kaçta gelirim falan göreyim mutlakaKese için bikere görün de kuzum haftaya (dış gebelık vs ekarte ıcın nolur nolmaz) betayı takıp etmeye gerek yok kese gorununce.pazartesi bi beta testı daha verırsın sonra bir iki gün sonra ver elını kadın dogumcu
Tamam kuzum hastaneye neden gıdeceksın önemli birşey yoktur umarım.Cumartesı beraberde yapcaz zaten testıCanım ben yarın hastanede olucam sen debtest yapınca etiketle beni eve kaçta gelirim falan göreyim mutlaka
Evet canım benjm testler zaten yarın geliyor cumartesi yaparız hayır görümcem köyden geliyor doğum yapacak yarın onun yanına gideceğim canım sancısı falan da hiç yok nasıl dogum yapacak acabaTamam kuzum hastaneye neden gıdeceksın önemli birşey yoktur umarım.Cumartesı beraberde yapcaz zaten testı
Oo hayırlı bir işmiş tamam kolay doğumları olsun inş.hiç bilmiyorum ki bebişim belki suni sancı fln verırler yada sezeryanEvet canım benjm testler zaten yarın geliyor cumartesi yaparız hayır görümcem köyden geliyor doğum yapacak yarın onun yanına gideceğim canım sancısı falan da hiç yok nasıl dogum yapacak acaba
Amin inşallah canım iki hafta önce geldi doktor demiş sancin olursa gel iki hafta içinde iki hafta geçti sancısı yok doktoru aramış doktor da hastaneye gel demiş canım sezaryen istemiyor canım dördüncü doğumu olcak bu hepsi normal olmuş heralde suni sancı verirler dediğin gibiOo hayırlı bir işmiş tamam kolay doğumları olsun inş.hiç bilmiyorum ki bebişim belki suni sancı fln verırler yada sezeryan
Acilmiyo bende bekleyip duruyo her sehirde farklidir belki.Halk sağlığı diye arat vatandaş sorgulama var oraya barkot no yazıyorsun arıyorsun
E nabizda görünmüyormu kiAcilmiyo bende bekleyip duruyo her sehirde farklidir belki.
Saglik ocağı ertesi gün veriyo sonucu e nabıza düşmüyorE nabizda görünmüyormu ki