• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Mervenur277 Mervenur277 canım bebişini sağlıkla doğsun 🤲 kesin suni sancı verirler 2 doğumuna da 4 5 cm açıklıkla yürüyerek gidip suni sancıyla doğuran biriyim🙈🙈normal sancıyı bilmiyorum mesela ben 😊😊😊
Ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama suni sancı normal sancidan daha kotu diyorlar rabbim bütün annelerimize kolay doğumlar nasip etsin canım 🥰 biz istiyoruz olmuyo gorumcemin küçük kızı iki yaşında bu kazayla oldu istemiyordum diyor hatta 4 aylık olana kadar ne doktora görünmüş ne kan testi vermiş kimseye de demedi ayağında ödem falan olunca suphelendik sorduk o zaman söyledi bize de idrar testi bile yapmamış biliyor musun 🥺

Ben hiç doğum yapmadım bilmiyorum ama suni sancı normal sancidan daha kotu diyorlar rabbim bütün annelerimize kolay doğumlar nasip etsin canım 🥰 biz istiyoruz olmuyo gorumcemin küçük kızı iki yaşında bu kazayla oldu istemiyordum diyor hatta 4 aylık olana kadar ne doktora görünmüş ne kan testi vermiş kimseye de demedi ayağında ödem falan olunca suphelendik sorduk o zaman söyledi bize de idrar testi bile yapmamış biliyor musun 🥺
Evet, ikisini yaşayanlar kıyaslayınca suni daha zor diyorlar. Ama çok şükür bana o da zor gelmiyor🤲🤲🤲 her şeyin vakti var canım, olduğunda sen bile iyiki şimdi olmuş diyeceksin çünkü Rabbim çok güzel, yarattığı ve yaptığı her şeyde çok güzell

Evet, ikisini yaşayanlar kıyaslayınca suni daha zor diyorlar. Ama çok şükür bana o da zor gelmiyor🤲🤲🤲 her şeyin vakti var canım, olduğunda sen bile iyiki şimdi olmuş diyeceksin çünkü Rabbim çok güzel, yarattığı ve yaptığı her şeyde çok güzell
Doğru diyorsun valla ne güzel dayaniklisin benim şimdiden gözüm korkmuştu suni sancidan

Doğru diyorsun valla ne güzel dayaniklisin benim şimdiden gözüm korkmuştu suni sancidan
Hiç korkma canım, istemezsen sezaryan var, çok şükür kolaylıklar var. Ama bebiş doğduğu an tüm ağrılar acılar bitiyor bir anda. İnanamıyorsun. Rabbim sağlıkla güzellikle sana ve isteyen tüm arkadaşlara yaşatsın 🤲🤲🤲

Hiç korkma canım, istemezsen sezaryan var, çok şükür kolaylıklar var. Ama bebiş doğduğu an tüm ağrılar acılar bitiyor bir anda. İnanamıyorsun. Rabbim sağlıkla güzellikle sana ve isteyen tüm arkadaşlara yaşatsın 🤲🤲🤲
Amin inşallah canım benim epidural doğum diyorlar galiba sancısız normal doğum oluyormuş oda bir çok doğum çeşidi var rabbime şükür Allah'ım hayirlisiyla sana da bana da isteyen herkese nasip etsin inşallah ♥️😘

Canım ben oğlumda 28 Aralık'ta hastaneye yattım 29-30 suni verdiler gram hissetmedim acilmada 3 cm kaldı hemen sezeryana aldılar

Canım ben oğlumda 28 Aralık'ta hastaneye yattım 29-30 suni verdiler gram hissetmedim acilmada 3 cm kaldı hemen sezeryana aldılar
Gerçekten mi çok rahatladım şu an da benim çevre abartmış galiba ya da kişiye göre değişiklik gösteriyor demek ki bizimkilerin anlatımına göre yerimde duramadim ağrısından bağırdım hastane ayağa kalktı falan 😳😂😂

Kızlar şu fertility nasıl kullanılıyor kaba saba ingilizcem yetmiyor
Bugün nihayet adet oldum programı yükledim ama yok kıpırdayamıyorum içinde 😂😂 adet başlangıç diye nereye gircem mesela 😒

Kızlar şu fertility nasıl kullanılıyor kaba saba ingilizcem yetmiyor
Bugün nihayet adet oldum programı yükledim ama yok kıpırdayamıyorum içinde 😂😂 adet başlangıç diye nereye gircem mesela 😒
Canım femometer kullan o zaman oda çok yararlı fertility gibi benim de İngilizcem fazla yok kullanmadım onu femometer yükledim çok iyi ben niye yeni kesfettim bunu diyorum pozitifbiri pozitifbiri sağolsun 😂

Canım femometer kullan o zaman oda çok yararlı fertility gibi benim de İngilizcem fazla yok kullanmadım onu femometer yükledim çok iyi ben niye yeni kesfettim bunu diyorum pozitifbiri pozitifbiri sağolsun 😂
Bikaç gün önce onu yüklemiştim içime sinmedi sildim sonra bunu yükledim içime sinmiş olacak ki bakışıyoruz şimdi 😂😂

Kelimeleri çoğunlukla anlıyorumda totalde bağlayamadım kopuk kaldı ben de pozitifbiri pozitifbiri nden etkilendim işte onun programa güveninden
Bende de öyle oldu bende en başta fertility yüklemiştim dediğin gibi kopuk kaldı bende bu femometeri de o söylemişti bir de onu yukliyim dedim şahsen beğendim sende kullan kullan fertilitye alışırsın bence canım yerlerini falan öğrendikçe

pozitifbiri pozitifbiri @Papatyamaviss @fnd_50 @canancan11 S Semaaaaa42 @Eymen01 Cey1an Cey1an @imagination forever Rosebelle Rosebelle @mucizeOldu @lckystr @lavinya @Nuhra2 diğer canım kızlar bir heves sabah test aldım ama şimdi eve geldim ve kırmızı kartı yemişim❣️ ben Aralık grubuna kayar. Ama ayın sonuna kadar buradayım. Sizlerin takibindeyim inşallah.👀👀 Zati çalışmalarda ayın başında başlar 🥳💃💃
Bende aralık grubundayım canım orda buluşuruz inşallah diğer ay olur hayırlısı ile 🥰

Gerçekten mi çok rahatladım şu an da benim çevre abartmış galiba ya da kişiye göre değişiklik gösteriyor demek ki bizimkilerin anlatımına göre yerimde duramadim ağrısından bağırdım hastane ayağa kalktı falan 😳😂😂

Ya doğru evet bagiranda var benim gibi hissetmeyen yada hafif hisseden ama dediğim gibi her bünye farklı o yüzden kendini şimdiden bu psikolojik baskıya hazırlama çevrende herkes konuşur aaa sezeryan mi yaptın neden normal yapmadın yada neden normal yaptin keşke sezeryanla olsaydın diyende var 😂 insanlar değişik

Ya doğru evet bagiranda var benim gibi hissetmeyen yada hafif hisseden ama dediğim gibi her bünye farklı o yüzden kendini şimdiden bu psikolojik baskıya hazırlama çevrende herkes konuşur aaa sezeryan mi yaptın neden normal yapmadın yada neden normal yaptin keşke sezeryanla olsaydın diyende var 😂 insanlar değişik
Aynen valla benjm bir arkadaşım dogum yaptı sezaryen oldu dedim normal doğum neden olmadın burada büyük doğum hastanesi var bu sancısı gelince oraya gitmiş doğum odasında bekletmisler galiba korktum diyor asla dayanamam diye düşündüm dedi 🤷🏻‍♀️

Back