• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ben de iğne kullanıyorum şu an canım, oğlumu da gebelik boyunca iğne kullanarak kucağıma aldım. Ama doktorunla kesin konuş ben hamilelik öncesi iğne kullanmaya başladım, doktorum kanı cıvıtmamız lazım demişti. Gerçekten de bir gebeliğimde öğrenince başladım ancak düştü, plansız gebelik riskli yani
Canım 2 doktora sordum normal beni takip eden kadın doğum doktorum hamilelik başlayınca dedi diğer doktorda kalp atışını duyunca dedi

Peki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorum
İki hormon sonucunda güzel çıkmış kuzum tsh 3 den yukarı olmayacak tiroid hormonu FSH de 10 dan yukarı olmayacak benimki 15 çıktı oyüzden bu ay bıraz üzüldüm aktardan hayıt meyvesi ektrası aldım duzenlıyormus bakalım faydası olacakmı seninki çok iyi ama

olmasa benim olmazdı ilişkilerimin seyrekliğini ve eşimin duruşunu biliyorsun kuzum. Allah nasip ederse olur, olmaz diye birşey yok. Duayı ve ümidi bırakmak yok. :KK68:
Evet biliyorum demekki sende bir sıkıntı yokmuş hemen tuttu maşallah ben 1 senedir istiyorum hem hormonlar da sıkıntı çıktı hemde polip çıktı o alınmadan gebelık oluşmazmış olsa bile düşer miş oyüzden dedim umudum yok dıye

İki hormon sonucunda güzel çıkmış kuzum tsh 3 den yukarı olmayacak tiroid hormonu FSH de 10 dan yukarı olmayacak benimki 15 çıktı oyüzden bu ay bıraz üzüldüm aktardan hayıt meyvesi ektrası aldım duzenlıyormus bakalım faydası olacakmı seninki çok iyi ama
Canım ama benim adetim çok düzensiz hiç bir doktor bilemiyor ne olduğumu kist yok yumurtan tembel diyorlar bende ilaç kullanmıyorum sağlıklı besleniyorum o yüzden kendim düşürmeye çalışıyorum çok kötü bir şey eğer adetim düzenli olsa gebe kalabilirim ama adet olamıyorum yumurtam çatlamıyor tembellikten 😢 hayıt ve soğan kürünü bende duymuştum düzenli kullanınca düşüyor canım

Peki TSH ve FSH kaç olmalı hamile kalabilmek için biliyor musunuz benim TSH 2.500 FSh 6 normal dedi doktor yaa ama bence daha düşük olmalı sanki diye düşünüyorum
Yok canım gayet normal ikiside güzel foliküler fazda fsh 5 den aşagı olmıcak adet bitiminden sonra tekrar yğkselişe geçiyor zaten canım. Hamile kalabikmek için 5 den aşagı 10 dan yukarı olmaması gerekiyor fsh canım . Tsh de hamile iken 2.5dan yukarı olmaması gerekiyor olsa bile ilaç ile düşüyor zaten

Canım her sabah ölçtüğün ateşi yaz, ilk dönem adet dönemi zaten ateş düşük seyreder.(7 gün kdr) Sonra Yumurtlama döneminde ateş yükselir(özellikle yumurtladıgın gün). Sonra eger gebelik varsa yüksekte kalır. adet gelecekse yeniden düşer.Mantıgı bu
Teşekkür ederim canım

@rosebel

Amin canım çok saol 🤲Almanyadayım insan burda tek olmagini görünce konusunca daha iyi oluyor yanlız olmadigini anliyor Rabbım sağlıkli hayırlı evlatlar versin hepimize inşallah🤲🌺 aralik ayi gurubu varmi ona gecim artık 😅😅
Her şey gönlünce olsun 🌹 Aralık grubu vardı sanırım

Yok bebeğim ya hala bekliyorum diğer kan ve idrar çıktı bir tek bhcg çıkmadı 😢
pozitifbiri pozitifbiri kan sonucu çıktı mı ben kaçırdım mu çok yoğundu bugün öğretmenler günü programları sürdü akşama kadar çok okuyamadım giremedim

Evet biliyorum demekki sende bir sıkıntı yokmuş hemen tuttu maşallah ben 1 senedir istiyorum hem hormonlar da sıkıntı çıktı hemde polip çıktı o alınmadan gebelık oluşmazmış olsa bile düşer miş oyüzden dedim umudum yok dıye
Ha kuzum onu bilemicem valla ya 😶
@pozitifbir canım herkesin gözü kulağı sen de...heyecanla bekliyoruzzzzz
Bebeğim benim de gözüm kulağım halk sağlığı sayfasında ama yok yok yok. Diğerleri düştü bhcg hala yok 😢
Burdayım bebiş eşime de söyledim valla duygusallaşti kız yerim 🥰

Beklenen regl dün ya da yarındi tam tarih söyleyemiyorum ama uygulamanın günü ile uyumlu görünüyor beta
Evet şimdi soyle kac gunde bır adet oluyorsun ve yumurtlama gunun ne zamandı ve hangı gunlerı korunmasız degerlendırmıstın😀anlat dınlıyoruz 🌸🥰🥰

Back