KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım yutulması gereken şeyler asssla ağızda eritilmez Allah korusun çok şey duydum bunla ilgili. Onun midede yavas yavas eriyip kana karışması lazım aman diyeyim :)
Aynen ben de böyle biliyorum ve su dışında başka bir şeyle de alınmaz. Haplar sunile yutulmalı, kapsullerin içi boşaltılır içilmemeli dikkatli olalım, güzel kızlar Mervenur277

Valla kuzu bel agrısı yüzümde bi lekelenme kızarıklık var gogus agrım var ama o her adetten bı hafta once baslıyor bende o yuzden onu saymıyorum

Canım göbek düşüğü nedir nasıl anlaşılıyor

Ama yeni aldım daha yepyeniii gün içinde ölçüyorum normal çıkıyor şu an ölçtüm 36.5 çıktı.demek ki benim vücut sıcaklığım düşük.

Tamam canım çok teşekkür ederim
Bende bir kaç kere ölçmüştüm canım dil altımdan sabahları hep 35 civarları çıkmıştı

Kızlar bir daha hayıt suyu falan içmeyeceğim ya bence benim dengemi onlar bozdu 12 gün oldu hala peçeteye gelen kahvemsi kan gibi akıntım var

belki de canım. peki doktora gittin mi? bu lekelenme neden oluyormuş yada bu ay reglin bu şekilde mi oluyor?

Kızlar bir daha hayıt suyu falan içmeyeceğim ya bence benim dengemi onlar bozdu 12 gün oldu hala peçeteye gelen kahvemsi kan gibi akıntım var
daha öncede söylemiştim ben bu otlara kürlere hiç güvenmiyorum.Çok saglıksız sonucarı olabılır.bence boyle seylerden uzak durun..onun yerıne fındık fıstık propolıs portakal suyu ıcın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…