Aynen ben de böyle biliyorum ve su dışında başka bir şeyle de alınmaz. Haplar sunile yutulmalı, kapsullerin içi boşaltılır içilmemeli dikkatli olalım, güzel kızlarCanım yutulması gereken şeyler asssla ağızda eritilmez Allah korusun çok şey duydum bunla ilgili. Onun midede yavas yavas eriyip kana karışması lazım aman diyeyim :)
Sağol canım bugün öyle bir şey olunca korktum zaten direk size yazdım sağolun bilgilendirdiginiz içinAynen ben de böyle biliyorum ve su dışında başka bir şeyle de alınmaz. Haplar sunile yutulmalı, kapsullerin içi boşaltılır içilmemeli dikkatli olalım, güzel kızlarMervenur277
pozitif cıkacak diye hissediyorumBen merak etmiyorum hiç negatif çıkacak gibi geliyor galiba ondan :)
Valla kuzu bel agrısı yüzümde bi lekelenme kızarıklık var gogus agrım var ama o her adetten bı hafta once baslıyor bende o yuzden onu saymıyorumgünlerimiz aynı hemen hemen hafta sonu yapacam artık boşuna harcıyorum testleri herhangi bi belirtin varmı benim gögüslerim dokununca agırıyor bide oturup kalkarken bel agrısı oluyor bunlar belirti mi vucudum beni kandırıyormu bilemedim
Haydı semooş yap artıkda gorelım bi çift çizgiyi hasret kaldık forumda çift çizgiyeBen merak etmiyorum hiç negatif çıkacak gibi geliyor galiba ondan :)
pozitifbiri ateşim sabah 36.8 çıkmıştı. Şimdi 36.6 çıktı benimkilerde geliyor geliba, şeffaf akıntı yı da gördüm
Canım göbek düşüğü nedir nasıl anlaşılıyorRosebelle canım ben adet oldum bu ayda yedik kırmızı karti bat bekleyenlere bol Sans
Bu ay pek umudum yoktu ama doktora gittigim için bir sorun yok hersey yolunda hamile kalabilirsin demişti belki Bi ihtimal dedim cünkü göbek düşügüm var bu yüzden kalamadigimin farkindayim ama yurt disinda olduğum icim burda düzelten yok yada ben bilmiyorum nasip varsa bir gün bulacaktir
Bende bir kaç kere ölçmüştüm canım dil altımdan sabahları hep 35 civarları çıkmıştıAma yeni aldım daha yepyeniiigün içinde ölçüyorum normal çıkıyor şu an ölçtüm 36.5 çıktı.demek ki benim vücut sıcaklığım düşük.
Tamam canım çok teşekkür ederim
Bende bir kaç kere ölçmüştüm canım dil altımdan sabahları hep 35 civarları çıkmıştı
daha öncede söylemiştim ben bu otlara kürlere hiç güvenmiyorum.Çok saglıksız sonucarı olabılır.bence boyle seylerden uzak durun..onun yerıne fındık fıstık propolıs portakal suyu ıcın :)Kızlar bir daha hayıt suyu falan içmeyeceğim ya bence benim dengemi onlar bozdu 12 gün oldu hala peçeteye gelen kahvemsi kan gibi akıntım var
evet her insanda aynı etkileri bırakmıyordaha öncede söylemiştim ben bu otlara kürlere hiç güvenmiyorum.Çok saglıksız sonucarı olabılır.bence boyle seylerden uzak durun..onun yerıne fındık fıstık propolıs portakal suyu ıcın :)
Insaallah hepimiz görelimHaydı semooş yap artıkda gorelım bi çift çizgiyi hasret kaldık forumda çift çizgiye
Anlamadımki
Insaallah canımpozitif cıkacak diye hissediyorum
bızde yaptın sanmıstıkInsaallah canım
İyi ki çok içmemişim 5-6 gün kadar içtim ama tövbe bidahadaha öncede söylemiştim ben bu otlara kürlere hiç güvenmiyorum.Çok saglıksız sonucarı olabılır.bence boyle seylerden uzak durun..onun yerıne fındık fıstık propolıs portakal suyu ıcın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?