bu gruba katıldıysan hiç kaçarın yok yapacaksın bileeessiinnn :)Yapmayın etmeyin kızlar belkide gelecek adetim durun:)))
Hayırlısı olsun canım ne bilim ara ara kasıklarım ağrıyo gelir sema diyorum :)))valla sabrına hayran kaldım,ben olsam bırak testı kanbıle vermıstım tekrardan.bence hamılesın bu arada
kız ben de 20 tane sipariş verdimyarın sabah da yapmalık testın varsa yap yoksa sabahı bekleherkes ben gıbı aylık 20 test depolamaz dıye dusunuyorum agdvadfbakjdfba
bu gruba katıldıysan hiç kaçarın yok yapacaksın bileeessiinnn :)s
Ee yapıyım bari kızımı okuldan almaya gidicem gelirken alıyım ozamana kadar belkide adet gelir :)))bu gruba katıldıysan hiç kaçarın yok yapacaksın bileeessiinnn :)
Kaç gün önce öyle çıkmıştı benim dün 4 çıktı bugünde bat günümCanım ben bir önceki gebeliğimi 4.05 değeri ile öğrenmiştim. Gönlünce olsun
Benim de bat tan bir önceki gün bu değerdi. Doktor geç döllenme de olabilir kimyasal gebelik de olabilir demişti.Kaç gün önce öyle çıkmıştı benim dün 4 çıktı bugünde bat günüm
benim adete daha 6 gün var dayanamadım yaptım tabiki negatif cıktı senin beta 4 müş bence durma yap korkunun ecele faydası yok canım inşaallah hamişsindirYapmayın etmeyin kızlar belkide gelecek adetim durun:)))
Kuzu benımde 28 adet tarıhım dunden berı her sabah ypıyorum negatıf:) ama görcez pozitifi bak görürsün .olmazsada napalım bıdahakı maclara bakacagız artıkbenim adete daha 6 gün var dayanamadım yaptım tabiki negatif cıktı senin beta 4 müş bence durma yap korkunun ecele faydası yok canım inşaallah hamişsindir
Insaallah hayirlisi olsun canım rabbim isteyen herkese versin annelik kadar güzel bir okadar zor bişi yoktur herhaldebenim adete daha 6 gün var dayanamadım yaptım tabiki negatif cıktı senin beta 4 müş bence durma yap korkunun ecele faydası yok canım inşaallah hamişsindir
günlerimiz aynı hemen hemen hafta sonu yapacam artık boşuna harcıyorum testleri herhangi bi belirtin varmı benim gögüslerim dokununca agırıyor bide oturup kalkarken bel agrısı oluyor bunlar belirti mi vucudum beni kandırıyormu bilemedimKuzu benımde 28 adet tarıhım dunden berı her sabah ypıyorum negatıf:) ama görcez pozitifi bak görürsün .olmazsada napalım bıdahakı maclara bakacagız artık
öyle tabi ama cok isteyincemi olmuyor anlamadım çocuk görünce veya hamile görünce haberi duyunca içim gidiyor resmenInsaallah hayirlisi olsun canım rabbim isteyen herkese versin annelik kadar güzel bir okadar zor bişi yoktur herhalde
Bende de sadece bunlar var bat gunlerimiz aynıgünlerimiz aynı hemen hemen hafta sonu yapacam artık boşuna harcıyorum testleri herhangi bi belirtin varmı benim gögüslerim dokununca agırıyor bide oturup kalkarken bel agrısı oluyor bunlar belirti mi vucudum beni kandırıyormu bilemedim
Çok isteyince stres yapıyosun stres erkeklik hormonunu tetikliyor sorada olmuyor işte yani herhangi bi problem yoksa emin ol rahat oldugunda olur insaallah olsun seninde çok iyi anliyorum seniöyle tabi ama cok isteyincemi olmuyor anlamadım çocuk görünce veya hamile görünce haberi duyunca içim gidiyor resmen
Yapacam kız nolacasa olsun :)))Hele bi yappp
Yap kız bende heyecanlandim bak hemen de buraya attt bekletme bizi meraktaYapacam kız nolacasa olsun :)))
cok streste yapmıyorum aslında ama cok istiyorum olsunÇok isteyince stres yapıyosun stres erkeklik hormonunu tetikliyor sorada olmuyor işte yani herhangi bi problem yoksa emin ol rahat oldugunda olur insaallah olsun seninde çok iyi anliyorum seni
Ay valla bende merakla test yapmanı bekliyorumYapacam kız nolacasa olsun :)))
evet canım. Bu aralar sıklaştır hergün bile yapsan olur şöyle 4 5 günayyyi heyecanlandım
yap hadi kııııızzz ne duruyorsun benim 4 çıksa hergün
Ben merak etmiyorum hiç negatif çıkacak gibi geliyor galiba ondan :)Ay valla bende merakla test yapmanı bekliyorum
Ben sanki pozitif cikcak gibi hissettim amma hadi yap athadiBen merak etmiyorum hiç negatif çıkacak gibi geliyor galiba ondan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?