• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

yarın sabah da yapmalık testın varsa yap yoksa sabahı bekle :KK70: herkes ben gıbı aylık 20 test depolamaz dıye dusunuyorum :KK70: agdvadfbakjdfba
kız ben de 20 tane sipariş verdim :D kız ama valla bak hamile kalırsam çekiliş yapıp birine gönderecem alıcı ödemeli :D ya da melegim can melegim can a veririm yakında o nasılsa :D

Kaç gün önce öyle çıkmıştı benim dün 4 çıktı bugünde bat günüm
Benim de bat tan bir önceki gün bu değerdi. Doktor geç döllenme de olabilir kimyasal gebelik de olabilir demişti.
Düzenli beta takibi yaptık 300 lere yaklaştı beta. Tamam hamilesin dedi ama düşük yaptım. Keseyi göremedik. Ama benim durumum pıhtılaşma sorunumla ilgili. Normalde gebelik öncesi kan cıvıtıcılar kullanmam gerekiyordu. O plansız gebelikti. Dilerim senin güzel sonuçlanır 🙏

Kız Papatyamaviss Papatyamaviss sabah noldu gül gül öldüm yatakta :) benim ateşölçer arada sapıtır tamam mı 38 39 falan çıkarır , yeniden ölçerim. sabah kalktım dedim şimdi yükselirse dün Ayşoma o kadar net konuştum dediğimi yutarmışım falan :D neyse ölçtm bir bakarsam 38.9 dedim yine sapıttı bu bir daha ölçeyim. ölçtüm 36.9 lan dedim noluyor :D bir daha ölçeyim dedim 36.6 çok şükür dedim :D eşim diyor ki kalkmayı düşünmüyor musun :D bipbip ötüp duruyorum sabah :D

benim adete daha 6 gün var dayanamadım yaptım tabiki negatif cıktı senin beta 4 müş bence durma yap korkunun ecele faydası yok canım inşaallah hamişsindir
Kuzu benımde 28 adet tarıhım dunden berı her sabah ypıyorum negatıf:) ama görcez pozitifi bak görürsün .olmazsada napalım bıdahakı maclara bakacagız artık

benim adete daha 6 gün var dayanamadım yaptım tabiki negatif cıktı senin beta 4 müş bence durma yap korkunun ecele faydası yok canım inşaallah hamişsindir
Insaallah hayirlisi olsun canım rabbim isteyen herkese versin annelik kadar güzel bir okadar zor bişi yoktur herhalde

Kuzu benımde 28 adet tarıhım dunden berı her sabah ypıyorum negatıf:) ama görcez pozitifi bak görürsün .olmazsada napalım bıdahakı maclara bakacagız artık
günlerimiz aynı hemen hemen hafta sonu yapacam artık boşuna harcıyorum testleri herhangi bi belirtin varmı benim gögüslerim dokununca agırıyor bide oturup kalkarken bel agrısı oluyor bunlar belirti mi vucudum beni kandırıyormu bilemedim

günlerimiz aynı hemen hemen hafta sonu yapacam artık boşuna harcıyorum testleri herhangi bi belirtin varmı benim gögüslerim dokununca agırıyor bide oturup kalkarken bel agrısı oluyor bunlar belirti mi vucudum beni kandırıyormu bilemedim
Bende de sadece bunlar var bat gunlerimiz aynı 😂

öyle tabi ama cok isteyincemi olmuyor anlamadım çocuk görünce veya hamile görünce haberi duyunca içim gidiyor resmen
Çok isteyince stres yapıyosun stres erkeklik hormonunu tetikliyor sorada olmuyor işte yani herhangi bi problem yoksa emin ol rahat oldugunda olur insaallah olsun seninde çok iyi anliyorum seni

Back