• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

kızlar size bir soru yaşayan varmı bzm gelin adeti geçti 2 gün kan verdi 66.8 çıkmış pozitif demişler ama bugn kan gelmiş sizce düşükmüdür yoksa yerleşme falanmı öğleden sonra tekrar gidecek doktora
Beta takibi yapmadan net birşey söylenemez canım

Aşkom sen baya deneyimlisin ya bana bi akıl ver ben dün kaset testi labaquick yaptım erken gebeliği artımed eve gidince kaset test kurumuştu benve bi çizgi vardı ama olsaydı çıkardı aşırı kafam karışık ve adet olmadım belirtim de yok sadece göğüs hassasiyeti nasıl bir yol izleyeceğim cuma doktora gidicem gerçi bebek olmuyor diye 😂😂
Valla kuzum ben ilkinde çok emin hissediyordum ama şu an bende de kuruma çizgisi çıkıyor hiç aldırmıyorum artık, ilk yarım saatte varsa vardır diyorum. Ben şunu farkettim Artımed kuruma çizgisi çıkarıyor. Aldanma. Cuma günü bir kan verirsin olmazsa bakılsın bir değerine

Valla kuzum ben ilkinde çok emin hissediyordum ama şu an bende de kuruma çizgisi çıkıyor hiç aldırmıyorum artık, ilk yarım saatte varsa vardır diyorum. Ben şunu farkettim Artımed kuruma çizgisi çıkarıyor. Aldanma. Cuma günü bir kan verirsin olmazsa bakılsın bir değerine
Gidip görünmek en mantıklısı galiba

Bebısım suyla yut belkı bı zararı vardır agzında erıtmenı
Yani doktor ve eczacim sadece günde bir tane yut ve aynı saatte diye açıklama yapınca bir zararı olmaz diye düşündüm bugün o tattan sonra korktum zaten bundan sonra suyla kullanırım korktum 😂😂

Canım yutulması gereken şeyler asssla ağızda eritilmez Allah korusun çok şey duydum bunla ilgili. Onun midede yavas yavas eriyip kana karışması lazım aman diyeyim :)
Kizlar folik asiti her gün kullanıyordum bugün 21.gun vitamin olduğu için suyla yutmuyordum ağzımda eritiyordum tadı da gayet güzeldi😂😂ama bugün böyle acı ekşi karisik bir tat verdi normal mi sizce bu imagination forever imagination forever T TASUU pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss ve adını unuttuğum diğer kizlar

Back