• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yani benim hesaplarıma göre 12 si yumurtlama idi. 23 ü adet idi. Fertility 14 ü yumurtlama 25 i adet demişti Papatyamaviss Papatyamaviss Doğru zamanda ve şekilde ölçersen uygulama çok sağlam öngörüde bulunuyor.
Askısı ben hergun aynı saatte olması gerektıgı gıbı ölçüyorum ama ılk defa böyle bir tablom oluyo bugunde tırt çıktı yumurtlama adet tarıhım de kayacak gibi, aslında muazzam olan uygulama degıl o sadece yorumluyor muazzam olan yaradan ya nasıl yaratmıs ama dımı en ınce ayrıntısına kadar her ates tablolarına baktığımda bu gelıyor aklıma 🤲 bıde benımkıne bakk

Eklentiler

• B4CB1F4E-C40B-4545-A971-1F990C46C815.png
    B4CB1F4E-C40B-4545-A971-1F990C46C815.png
    153,9 KB · Görüntüleme: 35
Ben indirdim 😅 epey zevkliymiş 2 gündür ölçüyorum. Yine buz gibiyim bugün de 35.6 çıktı 🤔

Ateş ölçme zamanını 6.30 olarak belirledim ama bugün 5.50 de uyandım. Tekrar uyuyamayacağımı bildiğim için hemen ölçtüm. Bu grafiğin verdiği sonucu etkiler mi? Ne yapmak lazım böyle uyanınca? Tecrübeli arkadaşlar ☺️ pozitifbiri pozitifbiri Papatyamaviss Papatyamaviss
ben hem bes bucukta olcup hemde 6bucukta olcup fark varmı ona bakarım yok ıse bır sonrakı gunlerde dırek yazarım ama benım fark edıyor oyuzden her zaman 7.15 cıvarı alarm caldıgında olctugumu yazarım

O zaten öyle kuzum bin şükür verdiklerine. İnsan bebek karnına düşünce daha da iyi anlıyor bu mucizeleri... Sonuçta uygulama da kendine yüklenen tablolara göre bir istatik çıkarıyor...
Askısı ben hergun aynı saatte olması gerektıgı gıbı ölçüyorum ama ılk defa böyle bir tablom oluyo bugunde tırt çıktı yumurtlama adet tarıhım de kayacak gibi, aslında muazzam olan uygulama degıl o sadece yorumluyor muazzam olan yaradan ya nasıl yaratmıs ama dımı en ınce ayrıntısına kadar her ates tablolarına baktığımda bu gelıyor aklıma 🤲 bıde benımkıne bakk

Kızlar günaydın dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım ve dün test yaptım negatifti biliyorsunuz regle dair hiç bir belirtim yok ya ama erken gebelik ve normal kaset testte yaptım onlar da negatif aşırı kafam karıştı ya böyle olan var mı içimizde yada bi önerisi fikri olan

Kızlar günaydın dün regl olmam gerekiyordu fakat olmadım ve dün test yaptım negatifti biliyorsunuz regle dair hiç bir belirtim yok ya ama erken gebelik ve normal kaset testte yaptım onlar da negatif aşırı kafam karıştı ya böyle olan var mı içimizde yada bi önerisi fikri olan
Gec yumurtlama olmus olabılır bır ıkı gun daha gecerse bır kan testı verırsın🙏

Tam olarak ne zaman artacak yumurtlama olacağı zaman mı ?
evet canım. Bu aralar sıklaştır hergün bile yapsan olur şöyle 4 5 gün 😍ayyyi heyecanlandım
Bat günüm bugün ama gelmedi henüz agrımda hafifledi kızlar Dundee beta 4 çıkmıştı test yapsammıki
yap hadi kııııızzz ne duruyorsun benim 4 çıksa hergün yapardım :D

canım sabah bi ateşini ölçsene. Bak benim ilk oğlum bat günü predictora bile görünmedi :D bat 4 geçince mi ne kasette silik çıktı o da sonraki gün çıktı yani kuruma gibi. O aksam test verdim 140 civarıydı sonra ateşimi de ölçeyim dedim duymuştum okumuştum ama yapmıyordum 2 gün 36.9 çıktı 😍

Rosebelle Rosebelle canım ben adet oldum bu ayda yedik kırmızı karti😂 bat bekleyenlere bol Sans 🤲🤲
Bu ay pek umudum yoktu ama doktora gittigim için bir sorun yok hersey yolunda hamile kalabilirsin demişti belki Bi ihtimal dedim cünkü göbek düşügüm var bu yüzden kalamadigimin farkindayim ama yurt disinda olduğum icim burda düzelten yok yada ben bilmiyorum nasip varsa bir gün bulacaktir 🤗❣️

canım sabah bi ateşini ölçsene. Bak benim ilk oğlum bat günü predictora bile görünmedi :KK70: bat 4 geçince mi ne kasette silik çıktı o da sonraki gün çıktı yani kuruma gibi. O aksam test verdim 140 civarıydı sonra ateşimi de ölçeyim dedim duymuştum okumuştum ama yapmıyordum 2 gün 36.9 çıktı 😍
Aşkom sen baya deneyimlisin ya bana bi akıl ver ben dün kaset testi labaquick yaptım erken gebeliği artımed eve gidince kaset test kurumuştu benve bi çizgi vardı ama olsaydı çıkardı aşırı kafam karışık ve adet olmadım belirtim de yok sadece göğüs hassasiyeti nasıl bir yol izleyeceğim cuma doktora gidicem gerçi bebek olmuyor diye 😂😂

kızlar size bir soru yaşayan varmı bzm gelin adeti geçti 2 gün kan verdi 66.8 çıkmış pozitif demişler ama bugn kan gelmiş sizce düşükmüdür yoksa yerleşme falanmı öğleden sonra tekrar gidecek doktora

Back