• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir şey sormak istiyorum. Adetim 2 gun geciktikten sonra erken hamilelik testi ve normal test yaptım negatif çıktı. Gecikmenin 4.gununde normal test negatif ama erken hamilelik testi pozitif çıktı. Yarin kan test vereceğim ama bu belirsizlik canimi sıktı siz ne diyorsunuz
Geç döllenme olabilir canım

Sağ ust karın agrisi hamilelik icin belirti olabilir mi? Saplanan bir agrı var.

Bilmiyorum neden ama bende de var o
Yaa gercekten mi
Benim ilk denedigim ay tecrubem yok ama bel agrim var ama gecen ay da adetime 10 gun kala belim agriyordu ama simdi karinda gaz midede gaz alt karinda hafif agri var bunlari belirti saymiyorum ama sağ ust karnima saplanan agri cok bariz belli ve rahatsiz ediyor merak ettim olabilir mi acaba diye. Ilk aydan hamile kalan cok yok o yuzden olmaz diye dusunuyorum ama bir yanim umut ediyor. Adetime 9 gun var birde

Yaa gercekten mi
Benim ilk denedigim ay tecrubem yok ama bel agrim var ama gecen ay da adetime 10 gun kala belim agriyordu ama simdi karinda gaz midede gaz alt karinda hafif agri var bunlari belirti saymiyorum ama sağ ust karnima saplanan agri cok bariz belli ve rahatsiz ediyor merak ettim olabilir mi acaba diye. Ilk aydan hamile kalan cok yok o yuzden olmaz diye dusunuyorum ama bir yanim umut ediyor. Adetime 9 gun var birde
İnşallah gebeliktendir canım 🌹

Ben artık köşeme çekildim bekliyorum 😂 bu akşamda gol oldu 😂😂😂
Pazar günü 2 kere olduğu için pazartesi adamı rahat bıraktım çünkü sabah 4.30 da ise gidecekti kalan arkadaşlara başarılar 😂😂

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-22-22-55-58-571_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    Screenshot_2022-11-22-22-55-58-571_com.popularapp.periodcalendar.jpg
    63,1 KB · Görüntüleme: 60
Bizde de gol oldu ama neye yarar tren gectiiii 😂😂😂 maksat gönlümüz olsun 😂😂 neyse böyle böyle açılır inşallah benimki 😂🤭 trkn0709 trkn0709

Önemli olan yavaş yavaş ataklara geçmesi kuzum 😂😂 çünkü yanlış hatırlamıyorsam biraz geri çekilmeye başladı demiştin
Attığınız tam 90 olsun artik 😂

kızlar bişey sormak istiyorum ya 10 gün oldu bir kanlı akıntım var adet gibide değil damla damla 1 gün kesiliyor ertesi gün başlıyor bide sağ kasığımda acayip bir ağrı var boşluğuma vuruyor ağrısı hafifte mide bulantım var acaba kist mi oldu yada idrar yolu enfeksiyonu falan mı bunu yaşayan oldumu hiç ilk defa yaşıyorum

Kızlar betam (17 Kasım'da 163)( 22 Kasım'da 876) çıktı sizce 5 günde değerim az mı artmış ( 6 ay önce dış gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum

Back