- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
Kızlar betam (17 Kasım'da 163)( 22 Kasım'da 876) çıktı sizce 5 günde değerim az mı artmış ( 6 ay önce dış gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum
Bence artis iyi canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar betam (17 Kasım'da 163)( 22 Kasım'da 876) çıktı sizce 5 günde değerim az mı artmış ( 6 ay önce dış gebelik geçirdim o yüzden korkuyorum
Inşallah canımBence artis iyi canım
Gelmesin gelmesin benim de bugün 36.6 çıktı üzülmeye başlamalı mıyım kesiyim mi ümidiGünaydın kızlar ateş tablom; bikac gün daha var adetime ya yarın ya da cuma gelir hanfendi ama o gün bugün değil
Günaydınnn kızlaar bugunde negatifi gördük bakalım hayırlısı cumaya
bende senı arıyorum D:Günaydın kızlar ateş tablom; bikac gün daha var adetime ya yarın ya da cuma gelir hanfendi ama o gün bugün değil
bende senı arıyorum D:
sonunda ındırıcem uygulamayı bende :) ates ölçer kol altına koyunca ölçenden var sadece olur demi oda.sabahları yataktan cıkmadan mı ölçmek gerekiyor illaki peki? öyleyse o zor işte :SYani benim hesaplarıma göre 12 si yumurtlama idi. 23 ü adet idi. Fertility 14 ü yumurtlama 25 i adet demişti Papatyamaviss Doğru zamanda ve şekilde ölçersen uygulama çok sağlam öngörüde bulunuyor.
Evet canım onunla ölçülüyor zaten dil altından ölç ama yataktan çıkmadan ölç nesi zor kız çok kolay adil uataktan çıkmadan ölçmeksonunda ındırıcem uygulamayı bende :) ates ölçer kol altına koyunca ölçenden var sadece olur demi oda.sabahları yataktan cıkmadan mı ölçmek gerekiyor illaki peki? öyleyse o zor işte :S
Ben indirdim epey zevkliymiş 2 gündür ölçüyorum. Yine buz gibiyim bugün de 35.6 çıktısonunda ındırıcem uygulamayı bende :) ates ölçer kol altına koyunca ölçenden var sadece olur demi oda.sabahları yataktan cıkmadan mı ölçmek gerekiyor illaki peki? öyleyse o zor işte :S
Ben indirdim epey zevkliymiş 2 gündür ölçüyorum. Yine buz gibiyim bugün de 35.6 çıktı
Ateş ölçme zamanını 6.30 olarak belirledim ama bugün 5.50 de uyandım. Tekrar uyuyamayacağımı bildiğim için hemen ölçtüm. Bu grafiğin verdiği sonucu etkiler mi? Ne yapmak lazım böyle uyanınca? Tecrübeli arkadaşlar pozitifbiri Papatyamaviss
eşim napıyosun hergün demesin diye.o ates ölçer atesı ölçünce diiit diiitt diye bagırıyordaEvet canım onunla ölçülüyor zaten dil altından ölç ama yataktan çıkmadan ölç nesi zor kız çok kolay adil uataktan çıkmadan ölçmek
eşim napıyosun hergün demesin diye.o ates ölçer atesı ölçünce diiit diiitt diye bagırıyorda
Ama yeni aldım daha yepyeniii gün içinde ölçüyorum normal çıkıyor şu an ölçtüm 36.5 çıktı.demek ki benim vücut sıcaklığım düşük.Canım ya ateşin çok düşük ya da termometrenin pili zayıf. başka bir termometre ile eş zamanlı ölçmeni tavsiye ederim. 3-4 ay önce başıma geldi. Termometrem bozulmuş bilmemişim. Sonra gittim iyisini aldım işte. Yani uyuyup uyuyp uyanmaman lazım ama sen yine de çok mecbur kaldıgında uyandıgında ölç kaydet çok ciddi bir fark yaratmaz.
benim belimde agrımaya başladı bugun hayırdır ınsallah : ) eger hamıle çıkmazsam bilin ki istediği zaman vücut bize resmen oyun oynuyor :) hamıleysem belırtılerı tek tek sıralıcambenimki alıştı çünkü artık biliyor neleri kestırebildğimi tablo sayesnde. En basitinden dünden önceki gün söylendi maç yapamadık diye dedim üzülme daha bu ateş 2 güne anca düşer, düşmeden adet gelmez , beyimiz bir gevşedi iyi bari falan hoşuna gitti