KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

O ihtimal var canım dediği gibi gebelik ihtimali de var o yüzden tekrar koyulaşınca ayırt etmek için gebelik testi yapicaksin mecburen

28 Kasım misin sen de canım ovulasyon testim yok benim gebelik testi aldım 10 tane cuma baslicam Allah'ın izniyle
Evet tarihler aynı keşke olsaydı en azından koyuluk derecesinden anlamaya çalışırdık ben yeni olduğum için önceden de regle yakın hiç bakmadım ki ovülasyon bilmiyorum 1 ayda 2 yumurtlama durumunu da hiç bilmiyorum o zaman regle kadar ovülasyon yapmak mı lazım batıracak bizi bu testler

Canım böyle silik çıkar o bir şey değil bildiğim kadarıyla eğer o silik diğerinden daha koyu olursa o zaman suphelen işte kişiye göre değişebilir zaten orası

Sız ovulasyonla mı takıp ettnız hangı gunde yumurtlama oldu acaba?benımde son adet 3 kasm beklenen 28 kasım o yuzden mrk ettm

Sız ovulasyonla mı takıp ettnız hangı gunde yumurtlama oldu acaba?benımde son adet 3 kasm beklenen 28 kasım o yuzden mrk ettm
Evet ovülasyonla takip ettim 11 kasım pikti 12 Kasım çatladı giderek silikleşti şimdi o yazıları okuyunca merakımdan yaptım ama silik olan günlere göre daha hızlı koyulaştı çift yumurta olayı tamam ama ben onu aynı anda atılıyor olarak biliyordum farklı günler de mi oluyor öyleyse bütün günleri takip etmek gerekir

çok karmaşık yaa gercekten :)ben eskıden hep bı atısta herkes kalıyor sanıyordum :) ne kadar cok hesap kıtap var böyle

çok karmaşık yaa gercekten :)ben eskıden hep bı atısta herkes kalıyor sanıyordum :) ne kadar cok hesap kıtap var böyle
herkesin biyolojik dengesine bağlı bence de bu üstün teknoloji de bi yumurtaların kesin çıkışının haberini alamıyoruz bi bildirim gelse mesela

İsterseniz yumurta ile spermi tutup birbirine sokmaya çalışın yine de zamanı gelmeden yaprak bile düşmez arkadaşlar raaat olun azcık

herkesin biyolojik dengesine bağlı bence de bu üstün teknoloji de bi yumurtaların kesin çıkışının haberini alamıyoruz bi bildirim gelse mesela

Kız hangimiz rahatız hepimiz çıldırıyoruz çılddırdıklkk testlerle ölçümlerleeeeğ ama doğru söylüyorsun
hahah dunyaya erkek gelmek varmıs yemın ederm.oh ne guzel yaa bu konularda zerre bılgılerı yok sıfır sorumluluk misss :

Aynen gerçekten hamile kalınca da nazlanmak gerçekten yüzde bir milyon kez kadının hakkıdır
o hamilelik nazlarını sonuna kadar yapmak hakkımız ne cektiğimizi kimse bilmiyor eskiden ilişki olunca hamile kalıyorlar diye düşünüyordum ama işin içine girince hiçte öyle degilmiş

Merhaba, adet başlangıcından 11 ve 12 gün korunmasız ilişki yaşadık. Takvime göre yumurtlama dönemimdi zaten akıntım da vardı o günlerde. Yaklaşık 1 hafta sonrası bir gece uykusuzluk ama gündüzleri kafam gidiyor böyle uykudan bayılıyorum iş yerinde ve ayakta duramıyorum yorgunluk çöküyor. Sizce gebelik durumu olabilir mi? Şu an bata 6 gün var ama genelde yazdan 2-4 gün erken geliyor. Ek olarak yüz ve boyun bölgemde sivilcelenme mevcut

Yorgunluk gebelik belirtisi canım istersen adetinin geçmesini bekle

ahh canım keske bılebılseydık :) bende bu cevabı cok ogrenmek ıstıyorum ama malesefff bekleyecegız benımde bata 6 gun var bugun ılk testı yaptım sabah negatıv hergun sabah test yapcam bakalım hayırlısı hepımız ııcın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…